• Dirk vd Berg (OKSV 1)
  • Kenan Hammink (Deso 1)
  • Chris Lughters (Deso 1)
  • Max vd Hurk (Deso 1)

OKSV 1 heeft vandaag een uitstrijd afgewerkt tegen Deso 1. Het was een Competitiewedstrijd. De confrontatie werd gespeeld om 14:30 uur.

De wedstrijd Deso 1-OKSV 1 eindigde in: 5-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen VCO 1 op 03 december 2023. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: Ruwaard zegt af; SSA/SJO VITA onderuit tegen SV Olland; Goede reeks NLC'03

Bron: Kliknieuws

Opvallend deze zondag was het late afbellen van Ruwaard: Om 11:15 lieten zij Keldonk weten dat er geen volwaardige ploeg op de been gebracht kon worden. SV Olland speelde de topper tegen een gehandicapt SSA/SJO VITA en pakte door de 0-4 winst de koppositie. NLC '03 sluit aan bij de koplopers door alweer de vierde overwinning op rij.

NLC'03 vervolgt goede reeks
Het veld was zwaar in Oijen en bezoeker Maaskantse Boys wilde de serie van zes wedstrijden zonder nederlaag ook graag voortzetten. Het was echter NLC '03 dat al snel de voorsprong pakte. Na ruim tien minuten een prachtige goal van Jasper Klerks die een streep van net buiten de zestien in huis had na goed terugleggen van Dylano van Hasselt. NLC '03 had kansen op meer maar verzuimde de 2-0 te maken. Noodgedwongen moest NLC '03 de keeper wisselen vlak voor rust. De vervangende doelman (18) was echter een waardig vervanger want net na rust wist hij tot drie keer een doelpunt van MKB te voorkomen. Hierna nam het niveau van de wedstrijd af en bleek MKB niet meer in staat om de gelijkmaker te produceren.

Gassel niet opgewassen tegen Irene
Gassel speelde een aardige eerste helft op bezoek bij Irene in Gemonde. Beide ploegen hadden wat mogelijkheden maar de ruststand was 0-0. Na de thee werd Irene sterker met name door de inbreng van een tweede lange aanvaller. Toen de thuisploeg eenmaal op voorsprong kwam in de zestigste minuut kwam Gassel er niet meer aan te pas en liep Irene gemakkelijk uit naar 3-0. Gassel wacht nog steeds op de eerste winstpartij.

SJO/SSA VITA tenonder tegen zakelijk SV Olland
De wedstrijd van afgelopen donderdag had voor VITA wat sporen nagelaten want er waren nogal wat pijntjes en blessures. Om die reden was trainer Maikel Maas al na een half uur door zijn wissels heen. SV Olland speelde ook niet groots maar ging wel met 0-1 de rust in. In een verder sportieve wedstrijd liep SV Olland na rust uit naar een geflatteerde 0-4 overwinning en pakte daarmee de koppositie.

Odiliapeel te sterk voor WHV
Odiliapeel ontsnapte in de beginfase aan een achterstand toen een niet te missen kans voor WHV toch via de lat overging. Hierna nam Odiliapeel het intiatief en in de 25e minuut viel de 0-1 toen Rick van Leeuwen een corner richting doel wist te tikken waarna een WHV speler het laatste zetje gaf. Nog voor rust had Odiliapeel verder afstand kunnen nemen maar de kansen werden niet benut. Na de thee was het Nard Manders die op aangeven van Bas van den Brand de 0-2 maakte. WHV probeerde met lange ballen de zestien in pompen nog de bakens te verzetten maar grote mogelijkheden kwamen hier niet uit voort. Wouter Smits maakte in de 80e minuut met behulp van een schutterende doelman bij WHV de 0-3. Odiliapeel klimt naar plek zeven in de stand.

DESO gemakkelijk naar winst op OKSV
De voorwaartsen van zowel DESO als OKSV hadden vandaag veel kansen nodig aldus Freek Toren, trainer van OKSV. "Het had ook 10-8 kunnen zijn want de uiteindelijke eindstand van 5-1 deed niet geheel recht aan de krachtsverhouding" sprak Toren die wel baalde dat zijn ploeg zoveel kansen onbenut liet. Het enige doelpunt voor OKSV werd bij een 2-0 achterstand in de 35e minuut gemaakt door Dirk van de Berg. Na een uur waren de krachten bij OKSV op en kon DESO vrij gemakkelijk naar 5-1 uitlopen. Bij DESO was Max van de Hurk de gevierde man met een hattrick. Overige 2 doelpunten waren van Kenan Hemmink en Chris Lughters.