Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Sportief jaarverslag seizoen 2015-2016 v.v. OKSV

08 jun 2016

OKSV in een lastig jaar van hoogte en dieptepunten.

Alle senioren in de 5e klasse is toch wel noemenswaardig. Hoewel het twdde en derde zich niet hebben kunnen handhaven, wist het eerste toch als middenmoter mee te blijven draaien. Volgend jaar zal OKSV3 ofwel het twdde en OKSV4 ook wel bekend als t derde zich weer gaan begeven in de 6e klasse. En jawel een vierde senioren elftal komt doorstormen vanuit de OKSV jeugd.

Gedurende het afgelopen seizoen moesten we binnen onze club afscheid nemen van vrijwilligster Riky van de Haterd en van ons steunend lid en voormalig bestuurslid Lambert van Duren. Gelukkig zijn we een sterke club en kunnen we ook in moeilijke tijden troost bieden.

Het eerste had wellicht als hoogtepunt de overtuigende winst in het duel OKSV Herpinia. Jawel winst van de uiteindelijke kampioen. Uit onbekende bronnen heb ik mogen vernemen dat het erop lijkt dat Peter van de Akker het verzoek heeft ingediend om in de return Herpinia ook wat te gunnen.

Het eerste wist het seizoen te sluiten met een 7e plek met een 39 punten. Niels zal de club verlaten en het stokje overdragen aan Peter. Ik neem aan dat het vaderschap van Niels in combinatie met de verantwoordelijkheid voor zijn jongens van OKSV1 een zware taak kan zijn.

Zoals verwacht hadden 2 en 3 het zwaar. Het doel van het derde om te degraderen naar de 6e klasse bleek door terugtrekking van andere clubs in de poule al snel onmogelijk. Gelukkig wisten OKSV 2 en OKSV 3 wel wat puntjes bijeen te sprokkelen. Het Twdde wist er 1 te winnen en 1 gelijke stand af te dwingen. Het derde kon 2 wedstrijden in gelijke stand houden en wist zelfs 1 wedstrijd meer te winnen. Het resultaat bleef voor beide teams gelijk. Bovenaan in de omgekeerde stand.

Ook onze jeugdleden hebben een balletje kunnen trappen. Zoals wel bij ieder bekend wordt het seizoen gedeeld in een najaars- en een voorjaarscompetitie.

De A welke samen met de F nog onder volledig Langelse vlag spelen, wisten in de najaarsreeks de 5e plek te behalen met een gelijk aantal winst als verliespartijen. In de voorjaarsreeks werden ze 8e met 10 punten.

De Herpinia/OKSV A combinatie werd in het najaar KAMPIOEN met slechts 1 verliespartij. In het voorjaar wisten ze een 6e plek te behalen met 10 punten.

De combinatie B1 wist eveneens in het najaar KAMPIOEN te worden. En als echt kampioenselftal wist men zelfs in de voorjaarsreeks als eerste te eindigen. Echte klasse voor deze jongens.

De C1 combinatie werd in het najaar laatste, maar herpakte zich in de voorjaarsreeks en werd daar 7e

De D1 Herpinia/OKSV werd in de najaarscompetitie 3e, en moest in de voorjaarsreeks een team meer voor zich laten.

De E combinatie werd in de herfst 3e, maar kwam na de winterstop sterker terug en werd in het voorjaar KAMPIOEN.

De jongste gasten van OKSV kwamen uit in het OKSV F1 zevental. Ook deze werden in de najaarscompetitie 3e. En in het voorjaar kon met niet onder doen voor de E combinatie en moest dus ook maar even KAMPIOEN worden.

Al met al een lastig jaar met diepte en hoogtepunten.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Algemeen nieuws :

Meer Algemeen nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg