5-0 Kevin
6-0 Job

OKSV C1 begint de competitie met een knallende 6-0 (1-0) overwinning!!

Bram, Kevin en Job scoren ieder 2 keer.

Na 3 moeizame en zware bekerwedstrijden (1x winst, 2x verlies) is OKSV C1 de competitie uitstekend begonnen. De C3 van OSS’20 werd vrij eenvoudig opzij gezet.
Erg prettig, met name voor de jongens die vorig jaar nog in het D 7-tal speelden.

Al in de allereerste minuut kreeg OKSV twee kansen om de score te openen. Bram werd op links weggestuurd en strandde op de keeper, waarna Remco de rebound over de keeper probeerde te liften. Helaas lukte dit niet.
De volgende kans kwam in de 8e minuut. Het was wederom Bram die gevaarlijk was, maar vanaf rand 16 schoot hij recht op de keeper.
Het was duidelijk dat OKSV de betere ploeg was. OSS’20 was nauwelijks gevaarlijk en de keren dat er gevaar dreigde was Frank ter plekke om (ver uit zijn doel) de zaak rustig op te lossen.
In de 21e minuut viel de terechte 1-0. Remco gaf de bal vanaf rechts voor en Bram was, kopsterk als ie is, ter plekke om de bal van dichtbij in het doel te koppen.
Twee minuten later ging Bjorn alleen op de keeper af, maar een verdediger van de tegenpartij hinderde hem net voldoende om een goed te kunnen uithalen.
In de 26e minuut was het Lennard die de bal vanaf de rand van het strafschop gebied over schoot.
Na een half uur kwam Jonathan op links sterk door, hij legde de bal terug op Remco die de bal wel hard, maar niet zuiver genoeg raakte.
En al die tijd had OSS’20 er helemaal niets tegenover weten te zetten.
We gingen dus met een ‘zuinige’ 1-0 de rusten.

In de tweede helft was het van meet af aan OKSV dat de klok sloeg.
In de 37e minuut trapte Remco een corner vanaf links. De bal draaide richting de eerste paal, waar Kevin de bal halfhoog met de punt van de schoen in het doel prikte, 2-0.
In de 41e minuut was Remco die het wederom van afstand probeerde, maar ook nu was de richting niet goed.
In de 45e minuut was het de voor Jonathan ingevallen Job die een goed lopende aanval beheerst afrondde en de bal strak boven in de hoek knalde, 3-0.
Drie minuten later was het weer Job die goed werd vrijgespeeld, maar oog in oog met de keeper niet wist de scoren.
De 4-0 viel in de 57e minuut. Het was Bram die in het duel met de voorstopper goed op de been bleef(!) en de bal met het puntje van de schoen binnenprikte. Een echte spitsengoal!
Kevin liet 7 minuten voor tijd de 5-0 aantekenen. Hij deed dat helemaal op eigen kracht, want zijn solo startte op eigen helft en eindigde in het doel van de tegenstander. Technisch erg fraai uitgevoerd!
Het slotakkoord was voor Job. Zijn tweede treffer kwam tot stand na een goede combinatie met Bram, 6-0.

Al met al een prima start. Als je toch moet beginnen……. Dan maar zó!!
Volgende week gaan we richting Velp en dan gaan we weer ons stinkende best doen om een goede wedstrijd te spelen en wat punten mee te nemen.

Vandaag werd er om 11:15 uur afgetrapt op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel voor de wedstrijd OKSV C1 - OSS'20 C3.

De wedstrijd OKSV C1-OSS'20 C3 eindigde in: 6-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV C1 wordt gespeeld uit tegen SCV'58 C1 op 8 september 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.