• 1-0 Perr Hidding (OKSV 1)
  • 2-0 David Megens (OKSV 1)
  • 2-1 Max de Hommel (MOSA'14 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd om 14:30 uur afgetrapt voor de Competitiestrijd OKSV 1 - MOSA'14 1.

De wedstrijd OKSV 1-MOSA'14 1 eindigde in: 2-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Ruwaard 1 op 15 oktober 2023. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5E: SSA/SJO VITA zwijnt bij NLC'03; MOSA '14 haakt af

Bron: Kliknieuws.nl

Na drie competitieronden zijn er vier ploegen met de volle winst. SSA/SJO VITA won deze keer geflatteerd van NLC '03. Keldonk, SV Olland en DESO wonnen ook en hebben dus eveneens de ongeslagen status. MOSA '14 moest de punten aan OKSV laten en dat kwam vooral door een bliksemstart van OKSV.

NLC '03 krijgt te weinig
NLC '03 wilde zich niet als een mak schaap naar de slacht laten voeren door SSA/SJO VITA. Een felle strijd vanaf de eerste minuut was het tussen beide kemphanen. Giel van de Camp opende de score na zes minuten en dat betekende de 0-1 voorsprong voor SSA/SJO VITA. NLC '03 trok de stand gelijk in de 30e minuut. NLC '03 voerde de boventoon en had eigenlijk op 2-1 moeten komen via een goede aanval. Deze mogelijkheid werd echter niet benut en in de omschakeling was het Willem Brouwer die scoorde voor VITA. Zo was het tegen de verhouding in 1-2 bij rust. De tweede helft speelde VITA wel beter maar het dankte de goed keepende Max van Eldijk die een zeker doelpunt voor NLC'03 voorkwam. Omdat NLC'03 nog meer risico in het aanvalsspel legde kon VITA in de 80e minuut via Joep Cruijsen de wedstrijd in het slot gooien: 1-3. In de 89e minuut werd het via Mart van Veghel nog 1-4.

DESO heeft makkelijke middag
DESO ontving het eveneens ongeslagen Irene uit Gemonde. Het eerste half uur was rommelig. Benji Duah opende de score na 39 minuten. Na rust nam DESO snel afstand van Irene. Het werd 0-2 door Alper Aluci en 0-3 door opnieuw Benji Duah. Aan het einde was er nog een penalty voor DESO die verzilverd werd door Alper Aluci.

Voor Odiliapeel is het allemaal net niet
Thuis tegen SV Olland maakte Odiliapeel er een goede wedstrijd van waar het echter teveel mogelijkheden om te scoren liet liggen en daardoor de deksel op de neus kreeg. Niels van de Brand scoorde in de 35e minuut de 1-0. Na rust een aandringend SV Olland wat ook de gelijkmaker wist te maken. Trainer Donkers vond dat de Odiliapeel verdediging daar meer had kunnen doen. Op zoek naar de volle winst werd Odiliapeel geklopt uit een onvervalste counter: 1-2.

VCO overwint Ruwaard
VCO kwam terecht met 3-0 voor tegen Ruwaard, maar liet het toch nog spannend worden. "In de 94e minuut werd het 3-2 en in de totaal acht minuten blessuretijd werd het dus toch nog billenknijpen" aldus Mario van Berkom, trainer van VCO. Gelukkig bleef het 3-2. Voor VCO scoorden Nick Gruijtrooij, Mels van Dijck en Tomas van Lieshout.

Geen problemen voor Keldonk in Loosbroek
WHV ging fel van start in de thuiswedstrijd tegen Keldonk. Keldonk is met de teruggekeerde versterkingen niet snel van de wijs te brengen en voetbalde zich naar mate de wedstrijd vorderde wel onder de druk van WHV uit. Koen van Deurzen kopte nog naast na 10 minuten, maar was een minuut later alert toen de WHV doelman een foutje maakte: 0-1. Drie minuten later was het al 0-2 via Mark van Haandel en na 24 minuten stond het 0-3 toen Duane Villanueva een assist voor Koen van Deurzen produceerde. Diezelfde Villanueva was na rust met een mooie stift de maker van de 0-4. "Geen vuiltje aan de lucht voor Keldonk" aldus een goed gemutste Ruud Fleskens.

OKSV met bliksemstart voorbij aan MOSA '14
OKSV scoorde twee goede goals in het eerste kwartier. Perr Hidding wist een teruggelegde bal vanaf een dikke twintig meter binnen te schieten. In de 13e minuut stond het al 2-0 toen David Megens een voorzet van de rechterkant tot doelpunt wist te promoveren. Volgens trainer Freek Toren was het zeker wel eens lekker voor OKSV om zelf eens op voorsprong te komen in plaats van de achtervolging in te moeten zetten. Nu moest MOSA '14 de schade proberen te repareren in de resterende 75 minuten. Dat lukte niet, mede ook door goed keeperswerk van Kars van Vugt in het OKSV doel. Max de Hommel scoorde wel voor MOSA '14, maar dit was onvoldoende voor een punt: 2-1 winst voor OKSV.

Maaskantse Boys eindelijk volle winst.
Thuis tegen vv Gassel was het harde werken wat MKB deed doorslaggevend voor de einduitslag. De jarige Teun Hendriks van vv Gassel scoorde een werkelijk schitterend doelpunt vanaf 30 meter. Dit was na een kwartier spelen. Vervolgens begon de trein van Maaskantse Boys steeds meer op stoom te komen en het continu opjagen van de tegenstander resulteerde in een eigen doelpunt van vv Gassel. Het was Clint van Creij die de keeper van vv Gassel dusdanig in de war bracht dat de bal over de doellijn ging. In de tweede helft forceerde Maaskantse Boys de beslissing via Youri van Vugt. Hij scoorde de 2-1 in de 65e minuut. In de blessuretijd werd de einduitslag bepaald op 3-1 door Jeffrey van de Hurk.