Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2006/2007

FC Schadewijk 1 - OKSV 1
Uitslag: 2-0

24 september 2006

Opstelling OKSV 1 (1-3-4-2)

Arno
Jochem
Thomas
Joan
Vincent
Bart
Jean-Paul
Dirk-Jan
Jeroen
John
Paul

Wissels

Chris voor Thomas

Doelpuntenmakers

1-0 FC Schadewijk 1
2-0 FC Schadewijk 1

Gele kaarten

Thomas

Wedstrijdverslag

Uitslagen:

FC Schadewijk-OKSV2-0
Maaskantse Boys-NLC’030-1
Ulysses-Avesteyn2-1
Boskant-Vorstenbossche Boys4-4
Ruwaard-WHV1-0


Stand:
-ElftalGPDP
1Vorstenbossche Boys410(+5)
2Ruwaard47(+3)
3Schadewijk FC47(+2)
4Boskant47(0)
5Ravenstein36(+9)
6NLC '0336(+1)
7Avesteyn45(+1)
8Maaskantse Boys43(-2)
9WHV33(-3)
10Ulysses43(-5)
11OKSV30(-11)
12DESO00(0)NLC’03 is het sterkst in matige derby

Bron: Brabants Dagblad

De spelers van Maaskantse Boys keken geruime tijd uit naar de derby tegen NLC’03, maar gingen na ruim negentig minuten teleurgesteld richting kleedkamer. In een matige derby bleek een treffer van Arjen van Santvoort genoeg voor een overwinning van de bezoekers.

Maaskantse Boys - NLC’03 0-1
(0-0). Arjen van Santvoort kan niet meer stuk bij NLC’03. De behendige middenvelder laat wekelijks zien veel in zijn mars te hebben. Ook tegen Maaskantse Boys was hij een belangrijke schakel in zijn elftal. Zijn doelpunt bleek bovendien genoeg te zijn voor een overwinning in de derby tegen Maaskantse Boys. Een verdiende overwinning, want NLC’03 had het betere van het spel en creëerde een aantal goede kansen. Maaskantse Boys probeerde er nog wel een gelijkmaker uit te slepen, maar de uitploeg gaf de overwinning niet meer uit handen.

FC Schadewijk - OKSV 2-0 (1-0)
"De spelers gaan deze week denk ik trainen op het nemen van penalty’s", meldde FC Schadewijk-secretaris Ben Klösters na de wedstrijd. In het duel met OKSV kreeg de ploeg van trainer Giel van Orsouw twee strafschoppen, maar zowel Ibi Dundar als Hamza Dogan schoot de bal naast. Winnen deed FC Schadewijk wel. Voor rust was Gerard Quekel trefzeker, waarna tien minuten voor tijd Twan van Ballegooij de wedstrijd besliste.

Ulysses - Avesteyn 2-1 (0-0)
Ulysses is eindelijk van de gehate nul af. De Megenaren lieten in de eerste drie competitiewedstrijden zien aardig te kunnen voetballen, maar gingen telkens me lege handen huiswaarts.Tegen Avesteyn leek het lange tijd op een doelpuntloos gelijkspel af te gaan, maar een kwartier voor tijd kopte Joep Kemkens de openingstreffer binnen. De slotfase mag zeer hectisch genoemd worden. Een speler van Ulysses lag geblesseerd op de grond, waarop de bal werd uitgespeeld. Een speler van Avesteyn schoot sportief de bal naar de verdediging van Ulysses, maar Ties van der Heijden was er als de kippen bij om de gelijkmaker binnen te werken. De gemoederen langs de lijn en in het veld liepen hoog op. Trainer Carlo van Bergen werd met rood van het veld gestuurd, maar in de slotfase mocht hij alsnog juichen. Remy van de Camp legde vlak voor tijd al zijn frustratie in een vrije trap en schoot zijn ploeg naar de overwinning.

Boskant - Vorstenbossche Boys 4-4 (1-1)
Een wedstrijd tussen de nummers drie en één van de ranglijst. Beide ploegen lieten op het veld in Sint Oedenrode zien niet voor niets in de top te staan. Edo Brans tekende voor de openingstreffer, maar Nout Smits en Rob van Vugt zorgden dat de uitploeg op voorsprong kwam. Na doelpunten van Roel Brans (2) en Mardo van de Heuvel (2-2) dacht de equipe uit Vorstenbosch de vierde winst op rij te boeken, maar Jos van der Zande bracht daar met een late treffer nog verandering in.

Ruwaard - WHV 1-0 (0-0)
De scheidsrechter had er in het zonnige Oss flink zin in. Hij liet maar liefst tien minuten langer doorspelen, maar profiteren kon WHV niet van het cadeautje. Sander van Os had Ruwaard tien minuten na rust al op 1­0 gebracht, na goed voorbereidend werk van Rajeshwar Bho­la.


OKSV 1 heeft vandaag een uitwedstrijd afgewerkt tegen FC Schadewijk 1. De wedstrijd werd gespeeld om 14:30 uur en was onder leiding van scheidsrechter L.J. Timmermans. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was De Neervelden in Oss.

De wedstrijd FC Schadewijk 1-OKSV 1 eindigde in: 2-0.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
20 apr 2024
Autopuzzeltocht 2024
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2024
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg