Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2006/2007

OKSV 1 - Vorstenbossche Boys 1
Uitslag: 0-9

15 oktober 2006

Op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel werd vandaag om 14:30 uur afgetrapt voor de wedstrijd OKSV 1 - Vorstenbossche Boys 1. Scheidsrechter G.A.L.M. Reijnders had deze wedstrijd geleid.

De wedstrijd OKSV 1-Vorstenbossche Boys 1 eindigde in: 0-9.Uitslagen:
NLC'03 1-Ulysses 12-4
Ravenstein 1-Ruwaard 13-2
OKSV 1-Vorstenbossche Boys 10-9
WHV 1-Avesteyn 12-2
Maaskantse Boys 1-Boskant 10-8


Stand:
-ElftalGPDP
1.Vorstenbossche Boys 1716+13
2.Boskant 1613+11
3.FC Schadewijk 1611+5
4.NLC'03 16100
5.Ravenstein 169+6
6.Avesteyn 179+1
7.WHV 167-2
8.Ruwaard 177-1
9.Ulysses 177-6
10.Maaskantse Boys 166-9
11.OKSV 164-18Vorstenbossche Boys maakt er negen

Bron: Brabants Dagblad

OKSV heeft kennis gemaakt met de kracht van Vorstenbossche Boys. De koploper in de vijfde klasse keerde naar Vorstenbosch terug met een 0-9 overwinning op zak. Ook Maaskantse Boys liep op eigen veld tegen een gevoelige nederlaag aan. Boskant was met 0-8 een maatje te groot.

OKSV - Vorstenbossche Boys 0-9 (0-4)
Vorstenbossche Boys heeft met het oog op het doelsaldo een goede slag geslagen in Overlangel. Op het veld van OKSV wonnen de bezoekers met maar liefst 0-9. Al na ruim een halfuur was de wedstrijd beslist, nadat Mardo van de Heuvel en Nout Smits (3 keer) doel hadden getroffen. De spelers van OKSV hadden zichtbaar moeite met het tempo en de snelle spitsen van Vorstenbossche Boys. Na rust brachten Mark van Heeswijk, Pim Dortmans, Ronald Bijl en Job van Gemert (2 keer) de 0-9 eindstand op het bord. "Het was echt een kansloze nederlaag. We liepen constant achter de feiten aan", concludeerde OKSV-elftalleider Paul van de Burgt na afloop.

Ravenstein - Ruwaard 3-2 (2-0)
Een hectische slotfase gisteren op het sportpark van Ravenstein. Ruwaard kwam vijf minuten voor tijd terug na met 2-0 achter te hebben gestaan, maar niet veel later pakte de thuisploeg alsnog de drie punten. Gijs van de Broek slalomde langs een aantal spelers en gaf de bal op een presenteerblaadje aan Gijs van der Sluis, die beheerst afwerkte. Niels Ceelen en Pieter Tholen hadden Ravenstein eerder al op een comfortabele 2-0 voorsprong gezet, maar Patrick van Asperen bracht met twee treffers beide ploegen op gelijke hoogte. De wedstrijd werd door de scheidsrechter nog even stilgelegd, nadat Ruwaard-aanvaller Rajeshwar Bhola enkele malen racistisch werd bejegend door een aantal toeschouwers.

NLC'03 - Ulysses 2-4 (1-3)
Ulysses heeft afstand genomen van de laatste plaats. Op het veld van NLC’03 lieten de Megenaren - ondanks een goed gevulde ziekenboeg - zien bij vlagen aardig te kunnen voetballen. Met drie doelpunten was Pierre Seelen de grote man aan de kant van Ulysses. Eelco Oele was de maker van het openingsdoelpunt, die overigens van grote schoonheid was. De snelle aanvaller zag de keeper uit zijn doel komen en probeerde het
Voetbal 5e klasse
met een omhaal. Met succes. Arjen van Santvoort gaf ook zijn visitekaartje af. Hij was twee keer trefzeker uit een vrije trap en raakte ook nog eens de paal en de lat, maar kon niet voorkomen dat NLC’03 met lege handen bleef staan.

Maaskantse Boys - Boskant 0-8 (0-3)
Boskant blijft Vorstenbossche Boys op de voet volgen. In een vrij eenzijdige wedstrijd kreeg Maaskantse Boys met 08 klop van de ontketende ploeg uit Sint-Oedenrode. Rudy Neggers zorgde voor de openings-treffer, waarbij de doelman verrast werd door een vervelende stuit. Via doelpunten van Roel Brans (2 keer), Erik Franc (2 keer), Anton van de Werf (2 keer) en Geert van Gils, liep Boskant uit naar een ruime overwinning.

WHV - Avesteyn 2-2 (1-1)
Bij een derby kunnen de emoties soms flink oplopen. Een scheidsrechter kan daarop inspelen, maar dat was niet het geval bij WHV tegen Avesteyn. Voor elk licht vergrijp werd gefloten, wat voor veel irritatie bij spelers en technische staf zorgde.
Mark Wonders liet met een vrije trap de doelman van Avesteyn al na negen minuten kansloos, maar moest niet veel later met een rode kaart de kleedkamer opzoeken. Naamgenoot Twan Wonders was al eerder van het veld gestuurd, waardoor beide ploegen met tien man verder moesten. De bezoekers leken de winst te pakken, nadat Ties van der Heijden weer eens bewees een neusje voor de goal te hebben. In de extra tijd ontplofte iedereen met een WHV-hart echter, na de prachtige gelijkmaker van Bas de Wit.


O.K.S.V. 1 - Vorstenbossche Boys 1: 0-9 (0-4)

Bron: http://www.vorstenbosscheboys.nl/

Het werd een erg makkelijk dagje voor de Boys in Overlangel. Vanaf de eerste minuut trokken ze de wedstrijd naar zich toe. Na vijf minuten was het al raak door Mardo van den Heuvel. Toen 20 minuten later Nout Smits met een zuivere hattrick de stand op 0-4 had gebracht, was de wedstrijd gespeeld. Na rust kon Vorstenbosch flink aan het doelsaldo werken. OKSV werd van het kastje naar de muur gestuurd en na 90 minuten spelen stond er 0-9 op het scorebord! De doelpunten in de tweede helft werden gemaakt door Mark van Heeswijk, Pim Dortmans, Ronald Bijl en tot slot tweemaal Job van Gemert. Volgende week zaterdag speelt het eerste elftal thuis de bekerwedstrijd (2e ronde) tegen VOW.
Vorstenbossche Boys 2 speelde knap gelijk bij koploper WEC: 1-1.


Vorstenbossche Boys: Baas boven baas. 0-9 winst op OKSV

Bron: BrabantSport

Na de winst vorige week op WHV slachtofferde Gerrit van Uden met zijn Boys het arme OKSV. De bewoners van het rustieke Keent en Overlangel moeten nog dagen overstuur zijn van het voetballende geweld dat hun overkwam. Maar liefst negen keer moest de OKSV-doelman de trieste gang naar het net maken. Van de Heuvel 1x,Smits 3x Van Heeswijk 1x, Bijl 1x, Dordmans 1x en Van Gemert 2x waren de schutters.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
16 dec 2022
OKSV Quizavond 2022
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2022
30 dec 2022 - 20:00
Contactavond OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg