Rode kaarten

Toonen (30.) Voet (75., 2x geel)

Gele kaarten

Vos

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark Avesteyn in Dinther voor de wedstrijd Avesteyn 1 - OKSV 1 onder leiding van scheidsrechter A.G.J.W. Kessels.

De wedstrijd Avesteyn 1-OKSV 1 eindigde in: 4-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen WHV 1 op 5 november 2006. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Avesteyn - OKSV 4-2 (2-1)
OKSV kon niet profiteren van de nederlaag van Ulysses. Op het veld in Heeswijk-Dinther was middenmoter Avesteyn met 4-2 te sterk. OKSV kwam na tien minuten wel op voor­sprong, maar door doelpunten van Hans van Gerwen en Ties van der Heijden stond met rust de 2-1 op de borden. OKSV moest na een halfuur spelen al met tien man verder, nadat doelman Arno Toonen na een handsbal een rode kaart kreeg. Aanvaller John Voet nam het keepersshirt over, maar kreeg in de tweede helft zijn tweede gele kaart, zodat verdediger Jo­chem van Oosteren zijn kwali­teiten als doelman mocht laten zien. Avesteyn profiteerde van de rode kaarten en maakte de 2-2 van Dirk-Jan Manders onge­daan via Roy Wijlaars en Ties van der Heijden. „Het ging mis­schien wat moeizaam, maar al met al een verdiende overwin­ning”, oordeelde Avesteyn-trai­ner Peter van de Heijden.

Boskant - WHV 2-1 (0-1)
WHV heeft wederom laten zien over een goed voetballende ploeg te beschikken. Vorige week speel­den de Loosbroekers in de be­ker een puike partij tegen vier­deklasser WEC, gisteren werd Boskant het vuur na aan de schenen gelegd. Harold Lunen­burg zette WHV nog voor rust op voorsprong. Boskant kwam na rust echter scherp uit de startblokken en scoorde via Erik Franc. Een kwartier voor tijd zorgde Rudy Neggers met een prachtige lob voor de 2-1. WHV probeerde nog wel een puntje uit de wacht te slepen, maar miste zichtbaar een echte spits die de ballen erin schiet.

FC Schadewijk - Maaskantse Boys 4-1 (2-0)
Maaskantse Boys komt maar niet weg uit de on­derste regionen. Winst op FC Schadewijk had het elftal een plaatsje in de middenmoot op­geleverd, maar in plaats daar­van werd in Oss met 4-1 verlo­ren. Vlak voor rust hielp Remco van Erp de thuisploeg een hand­je, door zijn eigen doelman te passeren. Een minuut later te­kende Rens van de Heuvel al voor de 2-0. Na rust liepen de Ossenaren door de snelle Davy van der Lee en Twan van Balle­gooy zelfs uit naar 4-0. Jochem Donkers tekende tien minuten voor tijd met een rake kopbal voor de eretreffer.

Vorstenbossche Boys - NLC’03 1-0 (0-0)
Het geluk van de kop­loper. Dat overkwam Vorsten­bossche Boys gisteren in het duel met NLC’03. In een slechte wedstrijd leek de stand op een doelpuntloos gelijkspel uit te draaien, maar tien minuten voor tijd viel er dan toch nog een treffer. Michel Dominicus wilde de bal vanaf de zijkant voorzetten, maar zag tot zijn ei­gen verbazing de bal in het doel vliegen. Beide ploegen kre­gen in de slotfase kansen op meer doelpunten, maar had­den het vizier niet op scherp staan.

Ulysses - Ravenstein 0-3 (0-2)
Niels Ceelen was de gevierde man aan de kant van Raven­stein. Met twee doelpunten le­verde hij een belangrijke bijdra­ge aan de 0-3 overwinning op Ulysses. De Megenaren gingen nog wel op zoek naar de aan­sluitingstreffer, maar de aanval­lers misten de scherpte voor het doel. Vlak voor tijd besliste Gijs van de Broek met een knap­pe treffer de derby.