Wedstrijden 2006/2007

Maaskantse Boys 1 - OKSV 1
Uitslag: 2-0

17 december 2006

De competitiewedstrijd Maaskantse Boys 1 - OKSV 1 stond om 14:30 uur op het programma. Deze wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Th.G.W. Verschuren. De wedstrijd werd gespeeld op het Sportpark De Liesdaal in Maren Kessel.

De wedstrijd Maaskantse Boys 1-OKSV 1 eindigde in: 2-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Boskant 1 op 14 januari 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Bron: Brabants Dagblad

Avesteyn was de laatste maand in uitstekende vorm. Op het veld van Ruwaard werd de eerste competitiehelft echter met een domper afgesloten. De Ossenaren boekten een verdiende 3-1 overwinning en gaan zo met een goed gevoel de winterstop in. Endeman, Van Asperen en Schuijers scoorden voor Ruwaard.

Ruwaard - Avesteyn 3-1 (0-1)
Ruwaard kon dit seizoen nog niet veel indruk maken, maar boekte gisteren wel een verdiende overwinning. Avesteyn stond bij rust met 0-1 voor. Roy Wijlaars was de verdediging van Ruwaard te snel af en rondde koelbloedig af. Na rust kreeg de thuisploeg grip op het spel en werd Avesteyn onder druk gezet. Gijs Endeman zette na een uur beide ploegen op gelijke hoogte, waarna een kwartier voor tijd Patrick van Asperen met een prachtig schot Ruwaard op voorsprong bracht. Vijf minuten voor tijd besliste verdediger Martijn Schuijers het duel, na goed voorbereidend werk van Van Asperen. "Mijn spelers waren meer met zichzelf dan met de wedstrijd bezig", concludeerde Avesteyn- trainer Peter van de Heijden na afloop.

Boskant - Ravenstein 3-0 (2-0)
Boskant gaat de winterstop in als koploper. Op eigen veld werd Ravenstein met 3-0 aan de kant gezet. Na acht minuten zette Theo de Koning zijn ploeg op voorsprong. Roel Brans breidde na een halfuur de score uit vanaf de strafschopstip. De bezoekers kregen een aantal kansen om terug in de wedstrijd te komen, maar het vizier stond niet op scherp. De Koning maakte een kwartier voor tijd zijn tweede treffer van de avond.

FC Schadewijk - WHV 3-1 (1-1)
FC Schadewijk volgt Boskant op de tweede plaats. De Ossenaren hebben hetzelfde puntenaantal, maar speelden één wedstrijd meer. In een matige wedstrijd was FC Schadewijk gistermiddag met 3-1 te sterk voor WHV. De ploeg uit Loosbroek had in de beginfase het betere van het spel. Harold van de Berg was na acht minuten al trefzeker, nadat hij de bal op een presenteerblaadje kreeg aangereikt door Martijn van Pinxteren. De 0-1 leek ook de rutstand te worden, maar daar dacht Davy van der Lee anders over. Uit een voorzet van Ibi Dundar zette hij de gelijkmaker op de borden. In de tweede helft trok FC Schadewijk de wedstrijd naar zich toe. Serkan Cagatay zocht Rens van de Heuvel, die na een knappe actie Gadim Telli bereikte. De voormalig speler van NEC hoefde de bal alleen maar binnen te lopen. WHV loerde op de gelijkmaker, maar die kwam er niet. Gerard Quekel bracht in de extra tijd Martijn Kettenis in stelling die de wedstrijd definitief besliste.

Maaskantse Boys - OKSV 2-0 (1-0)
OKSV wacht nog steeds op de tweede overwinning van het seizoen. Bij winst had de ploeg uit Overlangel aansluiting gekregen bij andere ploegen in de onderste regionen. Maaskantse Boys kon de punten ook goed gebruiken, waardoor beide ploegen voor de winst gingen. Op een slecht veld waren het uiteindelijk de gebroeders Donkers - Jochem en Joury - die ervoor zorgden dat de drie punten in Maren-Kessel bleven.