Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2006/2007

OKSV 1 - FC Schadewijk 1
Uitslag: 0-5

7 april 2007

Doelpuntenmakers

0-1 Van Ballegooij (FC Schadewijk 1)
0-2 Van der Lee (FC Schadewijk 1)
0-3 Kwekel (FC Schadewijk 1)
0-4 Veld (FC Schadewijk 1)
0-5 Telli (FC Schadewijk 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 16:30 uur afgetrapt op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel voor de wedstrijd OKSV 1 - FC Schadewijk 1 onder leiding van scheidsrechter J.H. Beurskens.

De wedstrijd OKSV 1-FC Schadewijk 1 eindigde in: 0-5.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Avesteyn 1 op 15 april 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.


Boskant op weg naar kampioenschap

Bron: Brabants Dagblad

VORSTENBOSCH - Vorstenbossche Boys had nog één kans op de titel in de vijfde klasse H. Dan moest er wel gewonnen worden van koplo­per Boskant. Dat bleek een on­mogelijke opgave: 1-2.

Bij een eventuele winstpartij van Vorstenbossche Boys lag de titel­strijd weer volledig open. Daar hoopte de neutrale toeschouwer uiteraard ook op. FC Schadewijk is daarbij de derde club die nog tot de kanshebbers behoort. En daar­om was de doelstelling vooraf ook helder bij trainer Gerrit van Uden. "Dit zijn de mooiste wedstrijden. Nu gaan we zien welke ploeg met de druk om kan gaan. Vandaag kunnen we een mentale tik uitde­len aan Boskant", stelde de oefen­meester voor de wedstrijd. Toch was Vorstenbossche Boys, in tegen­stelling tot de bezoekers, niet op volle oorlogssterkte.

Maikel Versantvoort en Mardo van de Heuvel waren in verband met werkomstandigheden afwezig. Normaal gesproken zijn dat juist de voetballende mensen in de laat­ste linie bij Vorstenbosch. De thuis­ploeg beperkte zich dan ook tot het hanteren van de lange bal. Spits Erik van de Wijst, dit sei­zoen al goed voor tien treffers, werd veel aan het werk gezet.

De aanvaller moest echter binnen het halfuur de strijd al staken van­wege een enkelblessure. En zo viel dus ook de derde vaste waarde weg bij Vorstenbossche Boys. Bos­kant profiteerde dankbaar en eta­leerde in de eerste helft het beste spel. Met opkomende backs en de inschuivende Aty van Hastenberg dicteerden de bezoekers de wed­strijd.

Doelman Mark Van Alebeek moest vooral in de eerste tien mi­nuten handelend optreden. "Toch hebben we niet echt grote kansen weggegeven", concludeerde aan­voerder Rob van Vugt. "We liepen voetballend gezien wel achter de feiten aan." Dat werd kort in de tweede helft beloond voor Bos­kant.

Linkspoot Patrick van de Hove meldde zich voor een vrije trap aan de rechterkant van het veld. Hij zag Van Alebeek vijf meter voor zijn doel staan om de even­tuele voorzet te onderscheppen. Daarom probeerde Van de Hove het maar direct, met succes: 0-1. Lang kon de koploper niet genie­ten van de voorsprong. Uit de eerstvolgende corner knikte Van Vugt namelijk raak bij de tweede paal: 1-1. "Pas toen ik mijn ogen weer open deed, besefte ik dat ik had gescoord." De gelijkmaker was misschien niet verdiend, maar het verhoogde wel de spanning. Uit­eindelijk zorgde routinier Aty van Hastenberg voor het verschil. De li­bero schoof in de eerste helft al re­gelmatig gevaarlijk mee naar vo­ren. Telkens lieten de spitsen van Vorstenbosch hem lopen en moest Rick Terwint hem opvan­gen. De jongeling had Van Hasten­berg een kwartier voor tijd even uit het oog verloren. Na goed afleg­gen van spits Roel Brans haalde de beste man van het veld vervolgens verwoestend uit: 1-2.

"Hij is zo belangrijk voor deze jon­ge spelersgroep", benadrukte Bos­kant- trainer Rob van Griensven. Door de zege zag de oefenmeester één concurrent voor de titel afval­len. Vorstenbossche Boys kan zich nu gaan voorbereiden op de nade­rende nacompetitie

OKSV - Schadewijk 0-5 (0-2)
Kampioenskandidaat Schadewijk kende weinig moeite met hekkensluiter OKSV . De ploeg uit Overlangel die vorig seizoen promoveerde, weet zelf ook dat het niveau van de vijfde klasse iets te hoog gegrepen is. De ploeg werd door Schadewijk ook niet overlopen, maar de Ossenaren wachtten geduldig af op de fouten die de spelers van OKSV maakten.

Avesteyn - Ulysses 2-1 (0-1).
Beide ploegen speelden slecht. Avesteyn had, zoals verwacht mocht worden, het meeste balbezit. Laagvlieger Ulysses beperkte zich voornamelijk tot verdedigen en probeerde wanneer dat mogelijk was een uitval te plaatsen. Bij een van de weinige aanvallen van de gasten uit Megen gaf de leidsman een strafschop, waaruit Jurgen Verdonk de score opende. In de tweede helft maakte Ties van der Heijden na een kwartier met een fraaie schuiver de gelijkmaker. Ulysses weigerde echter te capituleren en verdedigde met man en macht de voorsprong. Wijlaars dacht daar dus anders over.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg