1-0 Dominicus (5. - Vorstenbossche Boys 1)
2-0 Bijl (19. - Vorstenbossche Boys 1)
3-0 Bijl (39.. - Vorstenbossche Boys 1)
3-1 John Voet (55. - OKSV 1)
4-1 Versantvoort (85. (pen) - Vorstenbossche Boys 1)

De competitiewedstrijd OKSV 1 - Ulysses 1 stond om 14:30 uur op het programma. Deze wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter H.C.G. Bukkems. De wedstrijd werd gespeeld op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel.

De wedstrijd OKSV 1-Ulysses 1 eindigde in: 1-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Vorstenbossche Boys 1 op 1 april 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Vorstenbossche Boys vlot langs OKSV

Bron: Brabants Dagblad

VORSTENBOSCH - Vorstenbossche Boys doet nog volop mee in de strijd om de titel, terwijl OKSV degradatie bijna niet meer kan afwenden. De ploeg uit Overlangel had misschien nog een kansje op handhaving als er gisteren werd gewonnen, maar daar wilde de thuisploeg niet aan meewerken. Michel Dominicus, Ronald Bijl( 2x) en Maickel Versantvoort (50e treffer Vorstenbossche Boys dit seizoen) scoorden. Voets scoorde tegen: 4-1.

Maaskantse Boys geen partij voor Boskant

SINT- OEDENRODE - Boskant kan met vertrouwen uitzien naar de wedstrijd tegen VorstenbosscheBoys zaterdag. De koploper won gisteren overtuigend met 2-0 van Maaskantse Boys. De gasten uit Maren-Kessel konden slechts enkele keren gevaarlijk worden, maar de doelman van Boskant hield zijn doel schoon. Na twintig minuten opende Theo de Koning de score. Een kwartier voor tijd benutte Rudy Neggers een strafschop: 2- 0.

Penalty’s helpen NLC’03 aan winst

MEGEN - NLC’03 heeft de vierde plaats in de vijfde klasse overgenomen van Avesteyn. Op het veld van Ulysses werd met 0-3 gewonnen, mede dankzij twee benutte penalty’s van Arjen van Santvoort. De spelmaker mocht na rust binnen tien minuten twee keer de bal op de stip leggen. Voor Ulysses- verdediger Joep Kemkens was de tweede penalty tevens zijn tweede gele kaart. NLC’03 liep via Sjaak-Pieter van Es uit naar 0-3.

Ruwaard sluit zich aan bij de middenmoot

OSS - Ruwaard was voor de winterstop nog een ware degradatiekandidaat. Na de winterstop gaat het echter een stuk beter met de Ossenaren en is er zelfs aansluiting gevonden met de middenmoot. Gistermiddag werd Ravenstein met 2-1 aan de kant gezet. Binnen drie minuten stond het al 1-0, toen Tycho Demmink een voorzet van Richard Schut binnenkopte. Na rust breidde Patrick van Asperen de score uit. Vlak voor tijd redde Hein Peters de eer.