1-0 Wonders (15. - penalty - WHV 1)
1-1 John Voet (25. - OKSV 1)
1-2 Paul Sweep (60. - OKSV 1)
2-2 Hanegraaf (85. - WHV 1)

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark De Hoef in Loosbroek voor de wedstrijd WHV 1 - OKSV 1 onder leiding van scheidsrechter A.G.J. Kers.

De wedstrijd WHV 1-OKSV 1 eindigde in: 2-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Boskant 1 op 29 april 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Boskant geeft Schadewijk flink klop: 4-0

Schadewijk afgetroefd in een eenzijdig duel om de titel.

Bron: Brabants Dagblad

WHV - OKSV 2- 2 ( 1- 1)
OKSV behaalde zowaar een puntje in het duel metWHV. De ploeg - die vorige week definitief degradeerde stond vijf minuten voor tijd zelfs op voorsprong. In de slechte wedstrijd was het Edwin Hanegraaf die de eer redde voor WHV door de gelijkmaker binnen te schuiven. Opvallend was het hoge aantal van acht gele kaarten dat in de tweede helft werd uitgedeeld, voor beide teams viel er niets meer dan eer te behalen in dit duel.

Boskant - FC Schadewijk 4-0 (1-0)
"We zijn vandaag op alle fronten afgetroefd", sprak Schadewijk- trainer Giel van Orsouw gisteren na de verloren wedstrijd tegen koploper Boskant. " Zij waren feller. De overwinning was echt volkomen terecht." Met nog twee wedstrijden te spelen, heeft Boskant genoeg aan een punt om kampioen te worden. Aanstaande zondag speelt de koploper tegen hekkensluiter OKSV , de titel lijkt dan ook niet meer in gevaar. "Wat mij betreft worden zij de terechte kampioen", zei Van Orsouw. Grote man aan de zijde van Boskant was Theo de Koning die de gehele doelpuntenproductie voor zijn rekening nam. Tien minuten voor tijd moest Schadewijker Hoveling het veld verlaten na het neerhalen van een doorgebroken speler.

Avesteyn - NLC’03 2-0 (1-0)
Avesteyn behaalde gisteren drie belangrijke punten in de strijd om de nacompetitie. Met de overwinning op directe concurrent NLC, speelde Avesteyn de vierde plek op de ranglijst en daarmee een periodetitel veilig. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt acht punten, NLC heeft daarbij wel een wedstrijd minder gespeeld. De thuisploeg kwam in deze fysieke wedstrijd op voorsprong door een afstandsschot van Rob Kuijpers, dat van richting werd veranderd door een ploeggenoot. Tommie van de Berg bepaalde de uitslag op 2-0, een terechte overwinning voor de thuisploeg.

Ruwaard - Maaskantse Boys 3- 2 ( 0- 1)
In dit doelpuntrijke duel kwamen de bezoekers met 0-2 voor, maar zij gaven die voorsprong tien minuten voor tijd uit handen. De Osse overwinning was wel terecht. Ruwaard begon sterk, al in de eerste minuut was het debutant Wesley van Crey die oog in oog met de doelman faalde. De thuisploeg verslapte even en Maaskantse Boys benutte de kansen die het kreeg optimaal. Pas laat in de tweede helft kwam Ru- waard weer terug in de wedstrijd. Na een opstootje in de zestien besloot de scheidsrechter de bal op de stip te leggen en Maaskantse Boys-speler Patrick van Alem van het veld te sturen. Patrick van Asperen schoot de penalty onverbiddelijk binnen, Van Crey liet in de laatste minuut nog zien wel te kunnen scoren.

Vorstenbossche Boys - Ravenstein 1-2 ( 1- 0)
De gebroeders Brouwer waren gisteren belangrijk voor het winnende Ravenstein. Na een uur spelen was het Aram Brouwer die de stand gelijk trok, nadat Vorstenbosch op voorsprong was gekomen via een vrije trap van Ronald Bijl. Na het doelpunt van de ene Brouwer, liet zijn jongere broer Ruben zien waarom hij in het veld stond. Een vrije trap vanaf de zijkant van de zestien, verwerkte hij met rechts achter zijn standbeen tot een doelpunt. De fraaie treffer bleek de winnende voor Ravenstein, dat door de drie punten WHV voorbij streefde in de stand.