Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2006/2007

OKSV 1 - NLC'03 1
Uitslag: 2-2

6 mei 2007

Opstelling OKSV 1 (1-3-4-2)

Arno
Jochem
Thomas
Jean-Paul
Ferry
Chris
Bart
John
Rogier
Paul vd B
Paul S

Wissels

Arjen voor Jean-Paul

Doelpuntenmakers

1-0 John Voet (20. - pen)
1-1 N. van Es (22.)
1-2 S. van Es (24.)
2-2 John Voet (35. - pen)

Wedstrijdverslag

Op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel werd vandaag om 14:30 uur afgetrapt voor de wedstrijd OKSV 1 - NLC'03 1. Scheidsrechter G.M. (ud) Smits had deze wedstrijd geleid.

De wedstrijd OKSV 1-NLC'03 1 eindigde in: 2-2.


OKSV kon gisteren met de neus omhoog het veld verlaten

Bron: Brabants Dagblad

OKSV - NLC’ 03 2- 2 (2-2)
OKSV kon gisteren met de neus omhoog het veld verlaten. Met de 2-2 neemt de ploeg voorlopig afscheid van de vijfde klasse. De ploeg die al zeker was van degradatie scoorde via John Voet tweemaal uit een strafschop. Vooral de tweede penalty was erg dubieus; een verdediger van NLC en een aanvaller van OKSV liepen tegen elkaar op zonder dat er een bal in de buurt was. De scheidsrechter besloot daarvoor de bal op de stip te leggen. In de tweede helft werd redelijk gevoetbald door beide ploegen, maar ondanks een groot aantal kansen werd er niet meer gescoord.

Vorstenbossche Boys - Maaskantse Boys 9-1 ( 4- 1)
Vorstenbossche Boys liet gisteren in eigen huis zien helemaal klaar te zijn voor de naderende nacompetitie. Tijdens het laatste duel van de competitie werd gehakt gemaakt van Maaskantse Boys. De laatste tien minuten van het duel werd zelfs gejaagd op een tiende treffer. Grote rollen waren er weggelegd voor Erik van de Wijst en Stephan van Alebeek; zij kwamen allebei driemaal tot scoren. Van Alebeek toonde daarbij aan dat voetballen de middag na het vieren van je eigen vrijgezellenfeest heel succesvol kan zijn. De aanvaller treedt 16 juni in het huwelijk, maar trakteerde zijn ploeg gisteren dus al.

Ruwaard - Boskant 4-3 (1-0)
Bij het slot van de competitie wist Ruwaard zowaar te winnen van kampioen Boskant. In deze open wedstrijd werd gestreden voor elke meter, dit ondanks het feit dat er voor beide ploegen niets meer op het spel stond. Na twintig minuten spelen zorgde Frank van Geenen met een punter voor de voorsprong van de Ossenaren, Patrick van Asperen verdubbelde die score vlak na rust. Tot twee keer toe leek Boskant terug te komen in de wedstrijd, maar had even later geen antwoord op een treffer van Peter van Geffen.

Ulysses - FC Schadewijk 2-3 (0-1)
Ook Schadewijk wist de laatste wedstrijd voor de nacompetitie winnend af te sluiten. De ploeg was in Megen te sterk voor Ulysses. Al in de vierde minuut kwamen de bezoekers op voorsprong via Gerard Quekel. In deze sportieve wedstrijd streed Ulysses voor wat het waard was, dit werken werd begin tweede helft beloond door een punter van Remy van de Camp. Via Stefan Veld en Danny van den Berg nam Schadewijk definitief afstand, daar kon de afgeronde solo van Pierre Seelen niets meer aan veranderen. Schadewijk begint de nacompetitie zondag met een bezoek aan Avesteyn, de ploeg die gisteren een vrije middag had.

WHV - Ravenstein 3-1 (1-0)
Het verschil tussen WHV en Ravenstein was gisteren vooral het benutten van kansen. De bezoekers hadden misschien wel het beste van het spel, maar konden niet voorkomen datWHV de drie punten in eigen huis hield. Uit een corner belandde de bal via een Ravensteins been in de goal, de derde treffer kwam eveneens uit een standaardsituatie. Uit een corner was het Edwin Hanegraaf die voor de beslissing zorgde. Daar tussen in was het Cor Lunenburg die de tweede treffer voor WHV binnenschoof, na een fraai overstapje van een van zijn medespelers. Een paar minuten voor tijd mocht Aram Brouwer vanaf elf meter aanleggen. Hij faalde niet.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
03 jun 2023 - 18:00
Autopuzzeltocht 2023
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg