Roel 3x
Erwin 3x
Luuk 1x

C1-locomotief komt (laat) vol op stoom!! Winterkampioenen weer op de goede weg!!

In het koude Maren-Kessel zijn we erin geslaagd om de gehele wedstrijd de tegenstander onder druk te houden, veel te scoren en geen enkele kans weg te geven. Dat is tegen een C1-elftal van een grotere club een knappe prestatie!
Vanaf het begin was het duidelijk dat de tegenstander ons vandaag niet al te veel problemen zou moeten opleveren. Kans na kans werd gecreërd, maar met name de spitsen waren de eerste helft niet warm genoeg (wat gezien de weersomstandigheden ook niet vreemd was) om voor rust al de genadeklap uit te delen. Met de rust was het 0-2. Rick Reijs reageerde na 13 minuten attent op een bal die van de lat terugkwam (schot Perr) en Perr zelf scoorde met een prima knal, kort voor rust.
In de rust werd door de technische staf aangedrongen op wat meer scherpte in combinaties, afronding en duels.
En dat was bepaald niet aan dovemans-oren besteed. Want in de eerste 10 minuten na rust werd er maar liefst 6x(!!) gescoord, zodat er binnen een mum van tijd een 0-8 score bereikt was.
Maar ook daarna werd er ook gewoon scherp gespeeld.
Iedereen was op een goede manier bezig met het opvoeren van de score. Dat topscorer Roel vandaag een wat minder productieve dag had, werd door zijn collega spitsen ruimschoots gecompenseerd. Er werd naar hartelust gecombineerd, soms tot bijna op de doellijn en bijna elke speler had op de één of andere manier wel een aandeel in een succesvolle aanval. En dat maakt voetbal wel lollig natuurlijk!!
Er was echter 1 speler die het vandaag wat minder naar zijn zin had, en dat was onze doelman Gomes. Hij heeft namelijk niet één bal op doel gehad!! Normaal gesproken geen probleem, maar met een temperatuur zo rond het vriespunt en een zeer koude wind was dat geen pretje! Het was dan ook logisch dat hij na de wedstrijd wat meer tijd nodig had om te ontdooien.
Komende zaterdag spelen we om 14.30 uur thuis tegen Nulandia C2. We rekenen weer op onze vaste supporterskern en misschien nog wat meer enthousiasten. Want voor een gezellig middagje voetbalvertier, moet je op zatermiddag naar het veld van OKSV. Tot dan !!

De wedstrijd Maaskantse Boys C1-OKSV C1 eindigde in: 0-15.