0-2 Rick R
1-2
1-3 Roel

Niet goed gespeeld, toch gewonnen! Het eerste lente-zonnetje van dit jaar heeft de spelers van de C niet kunnen verleiden tot het spelen van een zonnig potje voetbal.

Tegen de laaggeklasseerde C3 van OSS'20 hebben we, evenals vorige week, verzuimd om op 'n goeie manier met de vele kansen om te springen.
Voordat Rick Reijs in de 8e minuut de 0-1 liet aantekenen, waren er al 2 open kansen geweest. In de periode daarna, tot aan de 0-2 (doelpunt Rick Reijs na splijtende pass van Perr) werd niet goed omgesprongen met de gecreërde mogelijkheden. Het ging allemaal te gemakkelijk, wat niet bevorderlijk was voor de concentratie en scherpte.
Daardoor kon het zomaar gebeuren dat de tegenstander, na lichtzinnig balverlies bij het uitverdedigen, uit de eerste de beste mogelijkheid kon tegenscoren.
Na rust werden er nog meer kansen gecreërd en werd er niets meer wegegeven. Maar van al die kansen wist alleen Roel er uiteindelijk (10 minuten voor tijd) eentje om te zetten in een doelpunt.
Aan het eind van de westrijd overheerste een katerig gevoel. Jammer genoeg vond een groot deel van de spelers dat dit aan 'van alles en nog wat' ,te wijten was. De realiteit was echter anders. Want wanneer je zelf slap speelt en slechts 1 op de 5 kansen omzet in een doelpunt, is het niet 'verstandig' om naar anderen te wijzen.
Woensdag scherp trainen en volgende week proberen uit een ander vaatje te tappen, dat moeten we doen!