Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2005/2006

OKSV 1 - SCV'58 1
Uitslag: gestaakt

6 november 2005 - Van onze verslaggever paul van de burgt

Opstelling OKSV 1 (1-3-3-2-1)

Arno
Dirk-Jan
Tom
Chris
Jeroen
Rogier
Bart
John
Dennis
Jean-Paul
Paul

Wissels

--

Doelpuntenmakers

1-0 10 minuut Paul Sweep
1-1 28 minuut John Voet e.d.

Wedstrijdverslag

De wedstrijd speelde zich in de beginfase voornamelijk op het middenveld af. Het was erg druk en van een goed spel was geen enkele sprake. De opbouw van achteruit werd mede door de sterke wind niet goed verzorgd en dus werd het hele spel behoorlijk rommelig.
Desondanks viel al in de 10 minuut de 1-0 voor OKSV. Vanuit het middenveld ontstond een goede aanval en scoorde Paul beheerst na een goede pass van Jean Paul. Een beetje een bevrijdende treffer voor hem.
Na het doelpunt werd Velp sterker op het middenveld, zij waren scherper en wonnen meer duels. Echte kanssen kregen ze niet en het was dan ook zuur dat de 1-1 wel erg ongelukkig viel. Na een corner verdween de bal via de borst van John in het eigen doel.
Na dit doelpunt bleef het wedstrijdbeeld hetzelfde en we hoopten dat we na de rust van het voordeel van de wind in de rug konden gaan profiteren. Dit mocht helaas niet zo zijn. De spits van Velp raakte in een duel om de bal zeer ernstig geblesseerd en moest met een ambulance naar een ziekenhuis worden vervoerd. Trieste afgang voor deze jongen.
OKSV wilde graag verder spelen maar de spelers van Velp wilden liever niet verder spelen. De scheidsrechter besloot om niet verder te spelen, helaas voor ons weer een wedstrijd afgelast.

Beterschap gewenst voor de speler van Velp namens OKSV1.
Bron: Brabants Dagblad

Koploper DESO verliest hoofd en punten in Macharen


Maandag 7 november 2005 - Oss - Macharen liet de kans liggen om tegen koploper DESO de volle winst te grijpen: 2-2. Twee rode kaarten voor spelers van DESO vormden een smet op het duel. De wedstrijd tussen OKSV en SCV58 werd al na 38 minuten gestaakt, nadat spits Joao Pedro van SCV58 een dubbele beenbreuk opliep.

OKSV - SCV58 1-1 gestaakt
OKSV speelde haar eigen spel en had al na tien minuten succes via Paul Zweep: 1-0. Halverwege de eerste helft scoorde Benny Peters de gelijkmaker. Zeven minuten voor rust ging het mis. Bij een duel om de bal brak Joao Pedro door een ongelukkig overtreding zijn been. Spelers van SCV58 wilden niet verder spelen, omdat ze aangedaan waren, waarop de leidsman het duel staakte.

Macharen - DESO 2-2 (1-1)
Macharen speelde een goede wedstrijd tegen DESO. De voorsprong van de gasten werd door Rens van de Heuvel tenietgedaan. In de tweede helft kwam Macharen via Van Lamoen zelfs op voorsprong. Na de gelijkmaker van de Ossenaren, kregen twee spelers in korte tijd rood.

Estria - OVC63 3-1 (0-0)
Op de zege van EStria viel weinig af te dingen. Na de doelpuntloze eerste helft was het Frank Peters die met twee treffers zijn ploeg de weg naar de overwinning wees.

GVV57 - VCO 4-1 (2-0)
GVV57 speelde een goede partij tegen het nietige VCO. De 2-0 ruststand was dan ook alleszins verdiend. VCO stribbelde met de 2-1 nog even tegen, maar daarna was het woord weer aan GVV dat gedecideerd uitliep.

SBV - FC De Rakt 9-0 (3-0)
In een krankzinnige wedstrijd, kregen de gasten in de eerste helft ook volop kansen. Maar waar zij misten, scoorde SBV wel. In de tweede helft bood FC De Rakt weinig weerstand meer.

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
03 jun 2023 - 18:00
Autopuzzeltocht 2023
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg