1-2
1-3
2-3 Thomas v Summeren
2-4

In de 1e helft waren we behoorlijk aan mekaar gewaagd met over en weer enkele kansen. Na een goede aanval maakte Rob met een verwoestend hard rolletje de 1-0. Na balverlies op het middenveld en slecht verdedigen (buitenkant ipv binnenkant) maakt Berrigu 1-1. Was ook de ruststand. De 2e helft hebben we erg goed gevoetbald met goedlopende combinaties. We liepen echter tegen 2 scherpe counters van Berrigu op die ze dan ook benutte : 1-3. Na de 1-2 is er al 1 op 1 achter gespeeld en Maikel (nu niet de snelste) had pech en had dus wel de snelste tegen. Toch kregen we echter zeker 3 100% kansen. Benny kopt tegen de paal, Rob struikelt over een grasspriet van 3,4 cm en Dennis vond het moeilijker om naast de keeper te schieten dan recht erop. Toch was onze leidert Willy R. tevreden over het voetbal.