Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2023/2024

OKSV 1 - Odiliapeel/Braks Groep 1
Uitslag: afgelast

5 november 2023

OKSV 1 - Odiliapeel/Braks Groep 1
OKSV 1
Odiliapeel/Braks Groep 1
Competitie
 
5 november 2023
 
20:00 uur
 
AFGELAST

De wedstrijd OKSV 1 - Odiliapeel/Braks Groep 1 zou zondag 5 november 2023 om 20:00 uur plaatsvinden, maar is afgelast.

5E: Keldonk naar koppositie; SV Olland - Deso gestaakt

Bron: Kliknieuws.nl

Een aantal afgelastingen en een gestaakte wedstrijd in 5E waardoor Keldonk nu de nieuwe koploper is. Keldonk won van VCO en in Olland werd de sportieve wedstrijd tussen SV Olland en RK Deso door de scheidsrechter gestaakt na ophef vanwege een toegekende penalty aan de thuisclub.

Keldonk overwint VCO
Keldonk had het lastig met de jonge gretige ploeg van VCO. Na twintig minuten werd het toch 1-0 toen Pieter Verbruggen een mooie voorzet gaf die Duane Villenueva binnenschoot. Keldonk controleerde de wedstrijd en vlak voor rust had het 2-0 kunnen worden toen Koen van Deurzen vallend inkopte. De VCO keeper redde echter bekwaam. Na 55 minuten ontsnapte Keldonk aan de gelijkmaker. Een poeier van VCO werd echter door Leon van de Acker uit de hoek gestompt. Keldonk is sterk in de lucht en dat werd onderstreept door Erik van Loon die een corner van Mark van Haandel binnen kopte. Met de 2-0 was het verzet van VCO gebroken.

Maaskantse Boys en Ruwaard aan elkaar gewaagd
Ruwaard begon goed aan de wedstrijd. Na een kwartier werd het echter 0-1 voor MKB via Youri van Vugt. Een minuut voor rust een curieuze gelijkmaker want een lob van Ruwaard ging via de paal en daarna de rug van de Maaskantse Boys doelman over de lijn. Volgens Maarten Hendriks had MKB in de tweede helft de beste mogelijkheden om de 3 punten te pakken maar de Ruwaard doelman was een sta-in-de-weg voor de ploeg uit Maren-Kessel.

RK Deso gestaakt
In deze topper in Olland werd door de scheidsrechter bij een 1-1 stand in de 65e minuut een penalty toegekend aan SV Olland. Omdat in de ogen van Deso er geen overtreding gemaakt werd gingen wat spelers in discussie met de scheidsrechter. In de commotie werd een Deso speler op een rode kaart getrakteerd. De scheidsrechter voelde zich hierna bedreigd en vertrok naar de kleedkamer. Bemiddeling van SV Olland bestuursleden had geen effect op de leidsman die niet meer terug naar het veld kwam. Jammer van deze verder sportieve wedstrijd. De KNVB zal zich buigen over het uitspelen van dit duel.

5E: MOSA '14 eenvoudig voorbij aan WHV

Bron: Kliknieuws.nl

Mosa '14 speelde deze avond de inhaalwedstrijd tegen WHV. Het werd een gemakkelijke overwinning: 4-2. Grote man bij MOSA was Mick van Kilsdonk die een hattrick maakte.

Initiatief bij MOSA
Op een redelijk bespeelbaar veld kwam MOSA '14 al in de tweede minuut op voorsprong door Mick v Kilsdonk. MOSA '14 behield het betere van het spel maar een aantal kansen in de eerste helft werden niet omgezet in doelpunten. In de 55e minuut werd het wel 2-0 door opnieuw Van Kilsdonk.
Een kwartier later maakt Van Kilsdonk zijn hattrick compleet en besliste daarmee de wedstrjjd. WHV deed een minuut later wat terug en scoorde de 3-1 maar niet veel later was het al weer 4-1 door Mitchell van de Heuvel. Voor de statistieken maakte WHV er nog 4-2 van.
De verdiende winst is een opsteker voor MOSA '14 dat nu komende zondag de derby bij NLC'03 met vertrouwen tegemoet gaat.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
19 jun 2024 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2024
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2024
21 jun 2024 - 21:00
EK2024 (groepsfase): Nederland - Frankrijk
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (groepsfase): Nederland - Frankrijk
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg