25 februari 2024

• Remco vd Heijden (Gassel 1)
  • Omar Hasan (Gassel 1)
  • Jim Classens (Gassel 1)

Vandaag werd om 14:30 uur afgetrapt voor de Competitieconfrontatie OKSV 1 - Gassel 1.

De wedstrijd OKSV 1-Gassel 1 eindigde in: 0-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen RKVV Keldonk 1 op 29 februari 2024. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: SSA/SJO VITA beslist duel in 10 minuten; dozijn gele kaarten bij MOSA '14 - Ruwaard; Winst vv Gassel

Bron: Kliknieuws

SSA/SJO VITA nam in een tijdsbestek van 10 minuten een 0-3 voorsprong op Sportclub Loosbroek en maakte hiermee de dapper strijdende thuisploeg kansloos voor de winst. Keldonk won eenvoudig met 1-3 bij Odiliapeel. MOSA '14 ging thuis ten onder tegen Ruwaard in een wedstrijd waar de scheidsrechter de hoofdrol had en maar liefst twaalf keer geel en een keer rood uit zijn borstzak toverde. VV Gassel wist te winnen van OKSV en dat is de eerste keer dit seizoen. NLC '03 had geen kans tegen Irene en ging met 0-3 onderuit. RK Deso blijft in de top 4 door winst op VCO.

Keldonk zonder problemen langs Odiliapeel
Na een paar mindere wedstrijden was het voor Keldonk zeer belangrijk om de winst te pakken op bezoek bij middenmotor Odiliapeel. Keldonk kwam in de eerste helft na een kwartier op een 0-1 voorsprong door Koen van Deurzen. Het kwaliteitsverschil tussen beide ploegen was zichtbaar en vlak voor rust kwam Keldonk terecht op 0-2 door Roy van der Heijden. In de tweede helft ging Odiliapeel zeer energiek van start om het tij te keren en Keldonk had het hier lastig mee. Odiliapeel maakte de aansluitingstreffer en drong nog meer aan. De kans op 2 - 2 was er voor Wouter Smits maar doelman Van Lankveld van Keldonk redde met de voet. In de tegenaanval werd het 1 - 3 door invaller Tom van de Broek die na een kruisbandblessure weer op de weg terug is. Keldonk speelde vakkundig de wedstrijd uit en behoudt uitzicht op de titel.

RK Deso gemakkelijk naar winst tegen VCO
In een rommelig duel nam RK Deso toch vrij eenvoudig een 3-0 voorsprong in de eerste helft. Benji Duah maakte de eerste en de derde en tussendoor scoorde Tonny Jansen. VCO trachtte in de tweede helft nog wel de bakens te verzetten maar Alper Alici zorgde met de 4-0 voor de definitieve beslissing. In de slotfase kon VCO nog wel de eer redden en kwam de 4-1 eindstand op het scorebord.

NLC '03 kansloos tegen Irene
Trainer Peter van Orsouw was niet aanwezig vanwege een nieuwe knie. Om aansluiting met de top van de ranglijst te krijgen was een winstpartij voor NLC '03 een verplichting vandaag. Het liep echter anders want Irene was de betere ploeg en versloeg de Lithenaren met duidelijke cijfers: 0-3.

vv Gassel eindelijk 3 punten
Een hardwerkend vv Gassel wist op bezoek bij OKSV de volle winst te behalen. Tot nog toe was het slechts twee keer gelukt om een gelijkspel te behalen dus trainer Chahaibi en zijn ploeg hebben reden om feest te vieren. Remco van de Heijden, Omar Hassan en Jim Claassens waren de doeluntenmakers en zorgden voor een klinkende 0-3 overwinning. Gassel is nog steeds hekkensluiter dus de volgende uitdaging is deze plek verlaten.

Ruwaard verslaat MOSA '14 in een tumulteus duel
Dit rommelige duel verliep in de eerste helft nog redelijk normaal. Ruwaard kwam op 0-1 door een vrije trap van Jordy Vos. Ruwaard kreeg vlak voor rust een penalty maar deze werd jammerlijk gemist door Jimmy van Berkom. Na de rust maakte Tom van Loon de gelijkmaker namens MOSA '14. Hierna greep de scheidsrechter de hoofdrol en strooide met gele kaarten. Maar liefst negen gele kaarten vielen er een de zijde van MOSA '14 en ook nog een rode. In de slotfase opnieuw een penalty voor Ruwaard en invaller Kevin van de Wetering was wel koel en schoot de winnende binnen. De staf van MOSA '14 was er stellig van overtuigd dat er bij Ruwaard gebruik werd gemaakt van een niet-speelgerechtigde speler maar de staf van Ruwaard zegt dat er volgens de regels gespeeld is. De man in het zwart is door MOSA '14 gewezen op deze eventuele onrechtmatigheden maar heeft geen afwijkingen geconstateerd. Het eindigde dus in een 1-2 overwinning voor Ruwaard waar de staf sprak van een geweldige teampresatie.

SSA/SJO VITA verdiend voorbij aan Sportclub Loosbroek
Trainer Maykel Maas van SSA/SJO VITA zag zijn ploeg op het slechte veld van Sportclub Loosbroek het verschil in kwaliteit in een tijdsbestek van 10 minuten in een 0-3 voorsprong uitdrukken. Dit gebeurde na het half uur. Willem Brouwer opende de score al vond WHV trainer Van Driel dat er een overtreding aan vooraf ging. De scheidsrechter had een andere mening en de 0-1 bleef staan. Direct hierna breidde VITA de score uit naar 0-2 door Jordi Vestering die door goed druk zetten de bal veroverde en na een korte dribbl de bal binnen schoof. Weer een paar minuten later werd een corner van VITA uit de zestien weggewerkt en daar stond Maurice van Rossum die de bal op het doel vuurde en ook deze viel binnen: 0-3. In de tweede helft deed Sportclub Loosbroek wat terug via Lucas Dobbelsteen. Willem Brouwer was opnieuw trefzeker en hij maakt de 1-4. Ook Dobbelsteen maakte zijn tweede en bepaalde in de slotfase de eindstand op 2-4.