Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2023/2024

Odiliapeel/Braks Groep 1 - OKSV 1
Uitslag: 0-1

24 maart 2024

Doelpuntenmakers

  • Dirk vd Berg (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 13:30 uur afgetrapt voor de Competitieconfrontatie Odiliapeel/Braks Groep 1 - OKSV 1.

De wedstrijd Odiliapeel/Braks Groep 1-OKSV 1 eindigde in: 0-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Sportclub Loosbroek 1 op 7 april 2024. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5E: RK Deso verliest van koploper; VITA houdt Irene op gelijspel; Keldonk wint moeizaam bij VCO

Bron: Kliknieuws

RK Deso slaagde er net niet in om een punt af te snoepen van koploper SV Olland. In de slotfase werd het 1-2. Keldonk kwam op een 1-3 voorsprong uit bij VCO maar moest toen toch nog een half uur met 10 man spelen. SSA/SJO VITA kwam tot een knap gelijkspel bij periode winnaar Irene. Overwinningen waren er verder voor OKSV, Maaskantse Boys, NLC '03 en MOSA'14.

Keldonk maakt het zichzelf moeilijk
VCO staat bekend om de goede teamgeest en werklust die de ploeg vaak tot goede resultaten brengt. In de eerste helft had Keldonk het daar zeker lastig mee. Mark van Haandel had namens Keldonk de kans de score te openen maar hij faalde 1op1 met de VCO keeper. Even later scoorde de VCO spits Tomas van Lieshout wel met een bekeken schuiver. Keldonk trok een minuut later de stand gelijk via Koen van Deurzen op assist van Roy van der Heijden. Vlak voor het rustsignaal was het Rob Voets die een bal ineens op de pantoffel nam en hiermee de 1-2 maakte. Ook na de thee gaf VCO zich niet zomaar gewonnen en toen na een uur er een tweede gele kaart voor Rene van Lankveld kwam leek Keldonk een zwaar half uur tegemoet te gaan. Echter was het Keldonk dat direct hierna via Tom van de Broek de 1-3 aantekende. VCO kwam na tachtig minuten op 2-3 en de laatste tien minuten was het billenknijpen voor Keldonk. De gelijkmaker viel echter niet en Keldonk blijft meedoen in de titelrace.

Ruwaard kansloos bij Maaskantse Boys
Ruwaard had weinig in te brengen. Jeffrey van de Hurk scoorde twee doelpunten. In de tweede helft werd eindelijk er ook eens een penalty benut door Maaskantes Boys via Niels van Oorschot. Twan Thissen en Mark Kiszko waren ook allebei verantwoordelijk voor een doelpunt zodat het 5-0 werd.

MOSA '14 wint bij Sportclub Loosbroek
In een matig duel op een winderig sportpark kwam MOSA'14 eerst nog op achterstand. In de tweede helft werd de schade gerepareerd via Mick van Kilsdonk en Mitchell van de Heuvel die een vrije trap strak in de kruising schoot: 1-2.

OKSV klopt Odiliapeel en stijgt een plaatsje.
OKSV miste in de tweede minuut al een penalty. Toch bracht dit de ploeg niet van haar stuk en OKSV was de gehele wedstrijd in controle. Vanaf de aftrap na de rust werd het 0-1 via Dirk van den Berg die goed bediend werd door Martijn Pittens. In het restant van de tweede helftkwam de zege niet in gevaaar. "Ik heb rustig in mijn dug-out kunnen blijven zitten" aldus een tevreden Freek Toren, trainer van OKSV.

VV Gassel onderuit bij NLC '03
NLC '03 was de bovenliggende partij waren. In de eerste helft werden kansen niet benut. Op slag van rust kwam Gassel er eenmalig heel gevaarlijk uit waar ze met twee spelers richting NLC doelman gingen maar het liep toch mis. In de tweede helft een zelfde beeld waarbij in de eerste 10 minuten wederom een goede kans voor Gassel. De wedstrijd draaide daarna voor NLC'03 de goede kant op. Met een penalty opende Siebe van de Brand de score. Hierna volgden de doelpunten gemakkelijk en werd het uiteindelijk 5-0. Doelpunten nog van Siebe van de Brand, Adriaan van Dorst, Jasper Klerx en Bram Ceelen.

SSA/SJO VITA krijgt te weinig op bezoek bij Irene
In de eerste helft had VITA de kansen om de winst veilig te stellen vandaag maar er gingen te veel kansen verloren. Er werd wel gescoord door "good old" Willem Brouwer, maar vijf opgelegde kansen werden niet benut. In de tweede helft ging Irene opportunistisch te werk omdat voetballend er geen gat in de VITA defensie kom worden geslagen. In de 80e minuut resulteerde dit in de gelijkmaker. Vita trainer Maas was trots op de wijze dat zijn team gespeeld had, maar baalde van de vele gemiste kansen.

Deso komt net tekort tegen SV Olland
Deso speelde een goede wedstrijd tegen de koploper en met name de eerste helft was de ploeg beter dan SV Olland.
Na een 1-1 ruststand was het in de 85e minuut een vrije trap die SV Olland de volle drie punten bracht.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
19 jun 2024 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2024
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2024
21 jun 2024 - 21:00
EK2024 (groepsfase): Nederland - Frankrijk
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (groepsfase): Nederland - Frankrijk
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg