Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2023/2024

OKSV 1 - NLC'03 1
Uitslag: 1-2

19 november 2023

Doelpuntenmakers

  • 0-1 Pieter vd Meerakker (NLC'03 1)
  • 0-2 Mitchell van Boxtel (NLC'03 1)
  • 1-2 Yuri vd Bogaard (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt voor de Competitieontmoeting OKSV 1 - NLC'03 1.

De wedstrijd OKSV 1-NLC'03 1 eindigde in: 1-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Deso 1 op 26 november 2023. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: Keldonk wint topper tegen SSA/SJO VITA; Gassel laat eerste winst glippen

Bron: Kliknieuws.nl

Keldonk is naar de koppositie geklommen door winst op SSA/SJO VITA, NLC '03 klimt langzaam omhoog door de benauwde winst op OKSV. VCO moest eigenlijk in Gassel spelen, maar vanwege de gesteldheid van het veld aldaar werd de wedstrijd in Zeeland afgewerkt. Gassel gaf na de thee een 3-0 voorsprong weg en scoorde zodoende slechts een punt in plaats van de eerste driepunter.

Keldonk houdt de punten op de Koulberg.
Het was een felle tweestrijd die een terechte winnaar opleverde. VITA had de eerste 100% kans maar benutte deze niet. Keldonk was effectiever hierin en ging met 1-0 de rust in. Ook bij de start in de tweede helft was er opnieuw een zeer goede kans voor VITA om gelijk te maken maar dit verzuimde de aanvaller in kwestie. Keldonk besliste het duel na 70 minuten toen snel na elkaar de 2-0 en 3-0 werden geproduceerd. Door het gelijkspel van SV Olland gaat Keldonk naar de koppositie al heeft SV Olland minder verliespunten.

NLC'03 klopt OKSV
NLC '03 trainer Peter van Orsouw ging met zijn ploeg bij OKSV, waar hij in het verleden ook als trainer actief was, er met de 3 punten vandoor. Het dramatisch weer en dito veld maakt goed voetbal bijna onmogelijk. In de eerste helft gebeurde er dan ook weinig. De voorsprong kwam na een uur voor NLC '03 via een klutsbal die door Pieter van de Meerakker werd binnengeschoten. Niet veel later werd de 0-2 gemaakt door Mitchell van Boxtel. Ook dit was een curieus doelpunt want door de staat van het veld gleed vrijwel de gehele verdediging van OKSV onderuit. Mitchell van Boxtel schoot de bal laag en hard onder in de hoek. OKSV maakte nog wel de 1-2 door Yuri van den Bogaard, maar verder kwam de thuisploeg niet meer.

WHV en MKB gelijk
Maaskantse Boys was vandaag niet in staat om de opgaande lijn vast te houden. Trainer Hendriks zei dat er vandaag niet meer dan een punt verdiend was voor zijn ploeg. Het was een matige vertoning en Maaskantse Boys dacht dat vanwege de lage klassering van WHV het vandaag wel met minder dan 100% inzet ook tot winst kon komen. Dat bleek niet het geval. In de tweede helft nam WHV eerste de leiding: 0-1. Binnen vijf minuten zetten MKB dit om in een 2-1 voorsprong door doelpunten van Niels van Oorschot en Tijn de Wit. WHV knokte zich terug en in de 75e minuut werd de 2-2 eindstand bereikt.

Makkelijke zondag voor Odiliapeel
Na een aftastend begin kwam Odiliapeel op bezoek bij Ruwaard op 0-1 door een vrije trap van Luuk van de Pol. De 0-2 kwam van de voet van Bas van den Brand. Ruwaard maakt het zichzelf niet gemakkelijker toen er na een klein uur een veldverwijzing was vanwege twee gele kaarten voor De Bruijn. Odiliapeel profiteerde dankbaar en liep uit naar een gemakkelijke 1-6 winst. Doelpunten waren er van Nard Manders, Youri Raaijmakers, Rick van Leeuwen en Thijs Raaijmakers.

VCO veerkrachtig "op bezoek" bij Gassel
Deze wedstrijd werd gespeeld in t Oventje omdat het veld in Gassel onbespeelbaar was. VV Gassel nam een 3-0 voorsprong in de eerste helft door doelpunten van Claassens, Ramon van de Ven en Omar Hassan. De tweede helft was het beeld volledig anders en VCO wist nog voor de 80e minuut de stand gelijk te trekken. In de slotminuten hadden zowel Gassel als VCO de volle winst kunnen pakken, maar beide ploegen hadden het kruit verschoten.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
08 dec 2023 - 19:30
OKSV Quizavond 2023
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2023
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg