Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2023/2024

OKSV 1 - Maaskantse Boys 1
Uitslag: 0-1

17 maart 2024

Doelpuntenmakers

  • 0-1 Ward van Erp (Maaskantse Boys 1)

Wedstrijdverslag

De Competitieontmoeting OKSV 1 - Maaskantse Boys 1 stond om 14:30 uur op het programma.

De wedstrijd OKSV 1-Maaskantse Boys 1 eindigde in: 0-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Odiliapeel/Braks Groep 1 op 24 maart 2024. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: Keldonk klopt RK Deso; VITA speelt met VCO; Benauwde winst Maaskantse Boys

Bron: Kliknieuws

Keldonk en RK Deso maakten er een spannende en sportieve pot van. Keldonk trok aan het langste eind en won met 2-1 waardoor zij in de titelrace blijven. OKSV verloor op eigen veld van Maaskantse Boys. VV Gassel won zonder de zieke trainer Hachemi Chahaibi van Sportclub Loosbroek. SSA/SJO VITA won met 6-1 van VCO. MOSA'14 ging thuis ten onder tegen Odiliapeel terwijl Ruwaard en NLC '03 weinig in te brengen hadden tegen respectievelijk Irene en SV Olland.

Maaskantse Boys op het nippertje voorbij aan OKSV
Maaskantse Boys had zich eigenlijk al verzoend met de 0-0 toen in de 85e minuut het toch nog op 0-1 kwam door een doelpunt van Ward van Erp. Maaskantse Boys had het zichzelf gemakkelijker kunnen maken door in de eerste helft een toegekende penalty te benutten maar dit gebeurde niet. Verder was het een wedstrijd waarin beide ploegen moeite hadden het spel te maken. OKSV kreeg dus te weinig vandaag.

Keldonk terecht naar 2-1 winst op RK Deso
Keldonk en RK Deso gaven elkaar niet veel toe. Keldonk opende als beste de wedstrijd maar zag halverwege de eerste helft ook Deso beter in het spel komen. De 1-0 viel na 27 minuten en het was doelman Leon van de Acker van Keldonk die de assist verzorgde. Zijn lange uittrap werd verkeerd beoordeeld door de uit zijn doel komende Deso doelman die buiten de zestien onder de bal doorging. Zijn poging om hierna de bal weg te trappen was te laat want Koen van Deurzen was eerder bij de bal en kon makkelijk de 1-0 binnen schuiven. Diezelfde Van Deurzen miste na zijn doelpunt nog twee goede kansen om Keldonk een meer comfortabele ruststand te bezorgen. Na de thee werd het 1-1 en konden beide ploegen weer opnieuw beginnen. Tom van de Broek maakte de winnende na een uur voetballen, de assist was van Roy van der Heijden. Deso probeerde uit alle macht om de gelijkmaker te forceren en Keldonk kreeg kansen om de defintieve nekslag uit te delen. Mark van Haandel was het dichtst bij en had de 3-1 moeten maken, maar zijn inzet ging op de lat. Deze sportieve wedstrijd onder leiding van een goed leidende, jonge scheidsrechter kreeg een terechte winnaar.

Ruwaard en NLC '03 leggen het af tegen topploegen Irene en SV Olland
Ruwaard ontving Irene en de bezoekers wonnen overtuigend met 0-3. Op bezoek bij SV Olland was NLC '03 duidelijk de mindere. De sportieve wedstrijd eindigde in een 2-0 overwinning voor de koploper.

Odiliapeel wint op bezoek bij MOSA '14
Na de goede overwinning vorige week op vv Gassel wist Odiliapeel ook vandaag MOSA '14 te verslaan. MOSA '14 kwam op voorsprong maar Thijs Raaijmakers maakte gelijk namens Odiliapeel. MOSA '14 moest de eerste doelman wisselen vanwege een blessure. Diens vervanger was ongelukkig bij het eerste balcontact want hij lostte een ingeschoten bal die door Mitchell van Roosmalen werd binnengetikt voor de 1-2 voorsprong. Tien minuten later werd het zelfs 1-3 door Mika Rutten en zat Odiliapeel op rozen. De slotfase van het duel werd het nog hectisch voor het Odiliapeel doel maar keeper Luuk Claassen behield de rust. In de 89e minuut scoorde MOSA '14 via een corner de 2-3 maar daar bleef het bij.

VV Gassel verlaat laatste plek
VV Gassel trakteerde Sportclub Loosbroek op een 3-1 nederlaag en springt daarmee naar plek twaalf. Doelpuntenmakers waren Omar Hasan en invaller Noud Strik die twee keer wist te scoren. De ploeg verzorgde daarmee een aardig presentje voor de wegens ziekte afwezige trainer Chahaibi.

SSA/SJO VITA speelt met VCO
De thuisclub kwam al na vijf minuten op voorsprong door een doelpunt van Jordy Vestering. VCO had direct echter een antwoord klaar en maake de 1-1 via een perfect counter. In het vervolg behield VITA het initiatief maar goede mogelijkheden werden onbenut gelaten of de paal stond succes in weg. Na ruim een half uur een goede aanvalsopzet waar Willem Brouwer als kaatser fungeerde toen hij werd ingespeeld dor Max Tiellemans. De bal kwam terug bij Tiellemans die de 2-1 maakte. Giel van de Camp was vlak voor rust twee maal succesvol en zo ging VITA comfortabel naar binnen met een 4-1 voorsprong. Na de rust was er geen verweer meer van VCO en werd het duel wat vlakker. VITA wilde geen onnodige kaarten oplopen en deed het rustig aan. Er werd nog gescoord door Mart van Veghel en "good old" Willem Brouwer en daarmee werd het 6-1.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
26 mei 2024 - 14:00
Seizoensafsluiting 2023-2024
Meer informatie Meer informatie over: Seizoensafsluiting 2023-2024
29 mei 2024 - 20:00
Informatieavond over 't HONK
Meer informatie Meer informatie over: Informatieavond over 't HONK
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg