Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2023/2024

Ruwaard 1 - OKSV 1
Uitslag: 4-1

15 oktober 2023

Doelpuntenmakers

  • 1-0 Kevin vd Wetering (Ruwaard 1)
  • 2-0 Kevin vd Wetering (Ruwaard 1)
  • 2-1 Perr Hidding (OKSV 1)
  • 3-1 Jeffrey van Lieshout (Ruwaard 1)
  • 4-1 Wes Kroezen (Ruwaard 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd om 14:00 uur afgetrapt voor de Competitiekrachtmeting Ruwaard 1 - OKSV 1.

De wedstrijd Ruwaard 1-OKSV 1 eindigde in: 4-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Maaskantse Boys 1 op 29 oktober 2023. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: Topper VITA-DESO krijgt geen winnaar, historische zege Maaskantse Boys en eerste winst Ruwaard

Bron: Kliknieuws

De topper tussen VITA en DESO heeft zondagmiddag geen winnaar gekregen. Het duel, met kansen over en weer, eindigde in 1-1. Ook Keldonk speelde gelijk (tegen NLC'03), waardoor Olland de koppositie greep. Maaskantse Boys boekte de eerste overwinning ooit op MOSA'14. Ruwaard sloot een bewogen week af met een broodnodige driepunter.

Hoewel beide ploegen uiteindelijk konden leven met een 1-1 einduitslag, was de teleurstelling na afloop van de topper VITA-DESO het grootst bij de gasten. De (terechte) gelijkmaker van VITA viel immers pas in de 85ste minuut. "Maar die goal hing toen al wel een tijdje in de lucht hoor", vertelt trainer Maikel Maas. "Voor rust hebben zij kansen gehad om uit te lopen, maar in de tweede helft hebben we met vier aanvallers het spel gedicteerd en al drie grote kansen gemist op de gelijkmaker voordat ie uiteindelijk viel." Willem Brouwer zorgde voor de bevrijdende 1-1 nadat Desley van Bergen voor rust DESO op 0-1 had gezet. "Daarna hebben we verzuimd de tweede te maken. Voor ons gevoel ging er hands vooraf aan hun goal. Verder was het een open wedstrijd, tussen twee teams die aan elkaar gewaagd waren", zag teammanager John van de Leest van DESO.

Keldonk laat koppositie liggen
Keldonk verzuimde de koppositie te grijpen door thuis tegen NLC'03 niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel. Hiermee speelde het SV Olland in de kaart, dat thuis geen enkel probleem kende met hekkensluiter WHV en zich dankzij een 5-0 overwinning de nieuwe lijstaanvoerder van de vijfde klasse E mag noemen.

Historische zege Maaskantse Boys
Maaskantse Boys won (pas) voor het eerst sinds de oprichting van MOSA in 2014 op het veld van de fusieclub. Een vroeg doelpunt van Dennis Wijgers maakte uiteindelijk het verschil voor de gasten: 0-1. "De eerste helft hadden we de controle over de wedstrijd en speelden we erg goed vanuit de organisatie. Het laatste half uur was het vooral tegenhouden. Buiten een aantal gevaarlijke corners tegen hebben we echter weinig problemen gehad met MOSA", concludeerde Maarten Hendriks van Maaskantse Boys.

Onnodig verlies VCO bij Irene
VCO ging bij Irene met minimaal verschil onderuit. De eindstand (2-1) was al na 45 minuten bereikt. Rob Groenendaal maakte de 1-0 voordat Mart van der Zwaan een afvallende corner binnenschoot namens VCO, dat ongelukkig op achterstand toen Gijs Voets via een been van de gastclub de stand op 2-1 zette. "De tweede helft hebben we vol druk op Irene gezet en veel op hun helft gespeeld. We creŽerden echter te weinig kansen. De nederlaag was helaas onnodig", vond VCO-trainer Marion van Berkom.

Eerste overwinning Ruwaard
Ruwaard boekte na een bewogen week de eerste overwinning van het seizoen. Op eigen veld werd OKSV met duidelijke cijfers verslagen: 4-1. Trainer Ersin Kursunlu had de ondankbare taak vijf spelers uit zijn selectie te zetten 'wegens disciplinaire redenen'. "Ik kan niet ingaan op de details, maar je snapt dat we een vervelende tijd achter de rug hebben. Zodoende ben ik heel blij met wat de spelers hebben laten zien tegen OKSV. Deze zege was 'extra lekker', noem het gerust een kers op de taart", aldus Kursunlu, die Kevin van de Wetering voor rust tweemaal zag scoren. Nadat OKSV in de tweede helft had tegengescoord, bracht Jeffrey van Lieshout met een prachtige vrije trap vanaf 35 meter voor de 3-1. Wes Kroezen noteerde vlak voor tijd de 4-1 eindstand.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg