Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2023/2024

WHV 1 - OKSV 1
Uitslag: 1-1

12 november 2023

Vandaag werd er om 13:30 uur afgetrapt voor de Competitiestrijd WHV 1 - OKSV 1.

De wedstrijd WHV 1-OKSV 1 eindigde in: 1-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Odiliapeel/Braks Groep 1 op 16 november 2023. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: Keldonk en VITA verliezen; NLC' 03 klopt MOSA '14; Hattrick Ilici bij Deso

Bron: Kliknieuws

Twee van de bovenst ploegen in 5E , Keldonk en VITA verloren. Mosa '14 ging strijden ten onder op bezoek bij NLC '03. VCO heeft problemen om de kansen af te ronden; tegenstander SV Olland deed dit beter: 1-5.

Keldonk ondermaats.
Irene uit Gemonde leverde veel strijd vandaag en wist daarmee Keldonk de eerste nederlaag toe te brengen. Het enige doelpunt viel vlak voor rust. In de tweede helft was Keldonk iets beter in de wedstrijd maar het lukte niet om spits Van Deurzen goed in stelling te brengen.

NLC'03 klopt MOSA '14
NLC '03 trainer Peter van Orsouw ontving zijn "ouwe Clubbie" MOSA '14 en wist de punten in Lith te houden. In de eerste helft een gelijkopgaand duel. NLC '03 kreeg een penalty te nemen en deze werd benut door Mitch van Boxtel. In de 43e minuut werd het zelfs 2-0 voor NLC '03 door Max van de Brand. Een wat geflatteerde ruststand maar dat deerde NLC '03 niet. NLC '03 verdedigde de voorsprong in de tweede helft en liet MOSA '14 met lege handen terugkeren naar Macharen/Oijen.

VITA thuis onderuit tegen laagvlieger Ruwaard
Ruwaard had een verdedigende tacktiek bedacht om VITA te bedwingen en wilde via uitbraken gevaarlijk worden. Het lukte, al zal de manier waarop niet zo bedacht zijn. Een uitbraak waar Ruwaard spits Kevin van de Wetering in een 1 op 1 situatie kwam resulteerde in een rode kaart voor VITA. Toch kwam VITA 1-0 voor door Willem Brouwer. Ruwaard ging nu met meer druk naar voren spelen. Kevin vd Wetering maakte met een afstandsschot 1-1 in de 27e minuut. Kerem Dogan bracht Ruwaard in de 45e minuut op een verdiende 1-2 voorsprong. De tweede helft waren er momenten dat Ruwaard de wedstrijd in het slot kon gooien, maar ook VITA had haar kansen. Kevin van de Wetering schoot in de 78e minuut de 1-3 binnen. VITA kwam in de 90e min op 2-3 via Jordi Vesterling. De scheidsrechter had er in nog veel zin in, en liet door spelen tot de 99e minuut. Ruwaard hield stand onder aanvoering van de sterk spelende Jari Langenkamp en Spencer Gedo en was blij dat het laatste fluitsignaal klonk.

RK Deso speelt met vv Gassel
De wedstrijd stond in het teken van de plotseling overleden "Mister Deso" Theo van Deutekom. (https://www.kliknieuwsoss.nl/sport/voetbal/215199/mister-deso-theo-van-deutekom-overleden)
Toen de bal eenmaal rolde was het al snel duidelijk dat DESO er geen twijfel over liet bestaan wie vandaag de drie punten ging pakken. Alper Ilici maakte een hattrick. Max van de Hurk en Benjamin Duah zorgden voor een 5-0 ruststand in het voordeel van Deso. De tweede helft was een formaliteit en Gassel maakte hun doelpunt in de 88e minuut.

WHV en OKSV gelijk
WHV nam voor rust een 1-0 voorsprong. OKSV trainer Freek Toren vond zijn ploeg beter voetballen maar hij zag WHV de grootste kansen hebben. Na rust kreeg een speler van OKSV zijn tweede gele kaart. Tien minuten later kreeg de WHV keeper rood. Vlak na beide rode kaarten scoorde OKSV de gelijkmaker via een corner van Ruben Peters die rechtstreeks het doel in ging. WHV had een speler op doel gezet en deze had vijf minuten voor tijd een hele goede redding in huis, zodat het bij 1-1 bleef. De scheidsrechter had veel tijd nodig om alle administratie te doen tijdens de wedstrijd en ook waren de nodige wissels geweest, maar blessuretijd was er niet.

Maaskantse Boys wint terecht van Odiliapeel
Odiliapeel startte goed en was het hier gelukt om te scoren dan had de wedstrijd mogelijk nog punten opgeleverd. Dit gebeurde echter niet en het resterende deel van de match was Maaskantse Boys de betere ploeg. MKB slaagde er wel in om het net te vinden. Rond de 80e minuut was het Clint van Creij die een rebound binnen kon werken. Niet veel later werd de wedstrijd beslist toen invaller Jeffrey van den Hurk ook alert was bij een afgeslagen bal en zijn waarde als "super-sub" bewees door de 0-2 aan te tekenen.

VCO niet zo effectief als SV Olland
VCO had het idee best aardig partij geboden te hebben aan SV Olland en de ploeg kwam ook zeker tot kansen. Toch was het 0-4 bij rust. Volgens trainer Van Berkom is het verschil dat de tegenstander wel doeltreffend met de mogelijkheden omgaat en VCO niet. Nadat het eerst 0-5 werd door een penalty kon in de slotfase Thomas van Lieshout de 1-5 op het scorebord zetten.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
19 jun 2024 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2024
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2024
21 jun 2024 - 21:00
EK2024 (groepsfase): Nederland - Frankrijk
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (groepsfase): Nederland - Frankrijk
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg