Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2023/2024

Irene 1 - OKSV 1
Uitslag: 7-0

17 december 2023

Doelpuntenmakers

  • Levi van Rooij (Irene 1)
  • Levi van Rooij (Irene 1)
  • Rody van Gaal (Irene 1)
  • Rody van Gaal (Irene 1)
  • Owen van Gaal (Irene 1)
  • Rob Groenendaal (Irene 1)
  • Thomas vd Lee (Irene 1)

Wedstrijdverslag


Vandaag werd om 14:00 uur afgetrapt voor de Competitieconfrontatie Irene 1 - OKSV 1.

OKSV 1 heeft vandaag een uitontmoeting afgewerkt tegen Irene 1. Het was een Competitiewedstrijd. De confrontatie werd gespeeld om 14:00 uur.

De wedstrijd Irene 1-OKSV 1 eindigde in: 7-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen RKVV Keldonk 1 op 21 januari 2024. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: MOSA gelukkigste in de derby. Keldonk op halve kracht langs Gassel

Bron: Kliknieuws

De derby aan de Maas tussen Megen en Oijen werd een overwinning voor de Oijenaren. Keldonk deed wat het moest doen om aan kop te blijven en het won dus met 4-1 van VV Gassel. NLC '03 was ondermaats vandaag maar won toch met 1-0 van WHV. Maaskantse Boys zit in een mindere fase en verloor met minimaal verschil van VCO: 2-1.

Keldonk neemt gas terug na goed begin
Keldonk ontving slotlicht Gassel en stond na zeven minuten al op een 2-0 voorsprong. Duane Villanueva opende de score op aangeven van Roy van der Heijden. In de zevende minuut was het spits Koen van Deurzen die een voorzet van Van Malsen kon afronden. Deze snelle voorsprong maakte dat Keldonk direct wat freewheelend de wedstrijd ging spelen en daarmee speelde het Gassel in de kaart. De bezoekers kwamen terug in de wedstrijd toen het nog voor rust 2-1 werd.
Na rust ging de thuisclub wat anders spelen om te zorgen dat de drie punten in Keldonk bleven. Gassel kon niet meer gevaarlijk worden en in de 70e minuut besliste Koen van Deurzen de wedstrijd met zijn tweede van de dag: 3-1. Twee minuten later werd het ook nog 4-1 door invaller Sieb Sigmans. Met deze winst gaat Keldonk als "Herbstmeister" de winterstop in.

NLC '03 nauwelijks verdiend naar de drie punten
WHV speelt een van haar betere wedstrijden en was vooral qua strijd en mentaliteit vandaag beter dan thuisploeg NLC '03. Hoe wel WHV dus een overwicht had in de eerste helft kreeg NLC '03 uit een van de spaarzame aanvallen de kans om de score te openen toen een penalty werd toegekend. Mitchell van Boxtel wist hier wel raad mee en noteerde de enige treffer op het scorebord. In de tweede helft was de aanvalsdrift van WHV wat afgezwakt en had NLC '03 nog wel een tweede treffer kunnen maken maar dat zat er niet in voor het tam spelende NLC '03. Mayk van Driel, trainer van WHV, baalde dat de goede wedstrijd voor WHV toch geen punten opleverde.

RK Deso en Odiliapeel in evenwicht
In Oss was de straffe wind op het veld van DESO een element dat grote invloed op het spel had. Odiliapeel speelde compact om de gevreesde voorwaartsen van DESO geen ruimte te geven. Mede door de wind was er weinig goed voetbal en dus ook geen kansen. Na rust eenzelfde beeld maar Alper Alici wist zich eenmaal te onttrekken aan zijn directe tegenstander en prikte de 1-0 erin. Odiliapeel moest meer naar voren gaan spelen en begon veelal met de lange bal het doel van Deso onder vuur te nemen. De hulp van de Deso doelman was nodig om te scoren want toen een vrije trap in het Deso strafschopgebied werd geslingerd liet hij de bal uit zijn handen glippen. Daar stond Mitchell van Roosmalen dicht bij en het was een koud kunstje om de bal in het doel te schuiven: 1-1. Beide ploegen gingen nog voor meer maar de doelpunten waren op.

Ruwaard onderuit in Olland
Een hardwerkend Ruwaard moest na 90 minuten toch de punten in Olland laten: 3-1.

Maaskantse Boys verliest in 't Oventje
De leuk voetballende ploeg van VCO was iets scherper dan MKB vandaag en op basis daarvan behaalden zij een terechte thuisoverwinning. Voor rust werd er niet gescoord maar direct na rust nam VCO snel een 2-0 voorsprong. Het enigzins gehandicapte MKB vocht zich nog wel terug in de wedstrijd door een treffer van Cas van Ommeren maar verder dand e 2-1 kwam de ploeg niet. "Op dit moment valt het allemaal net niet onze kant uit" aldus een balende Maarten Hendriks, trainer van MKB.

MOSA '14 gelukkigste in matige derby
Trainer John Putters van MOSA '14 en zijn opponent Maykel Maas van SSA/SJO VITA waren eengezind over de gespeelde derby vandaag: een gelijkspel zou terecht zijn geweest. Het veld was zwaar, het spel matig, maar strijd was er volop. MOSA begon sterk en zette VITA vol onder druk de eerste helft. Dit leverde geen uitgespeelde kansen op. Het doelpunt viel aan de andere kant toen een fout in de MOSA defensie werd afgestraft door Jordi Vestering. MOSA bleef de bovenliggende partij en boog de achterstand nog voor rust om in een voorsprong. Stan Rijken maakte de gelijkmaker en Mik van Kilsdonk maakt met een mooi doelpunt de 1-2. Vrij snel na rust was het Vestering van VITA die met een fraaie kopbal de 2-2 op het bord liet noteren. Hierna kon het alle kanten op en had het ook zomaar 4-4 kunnen worden. Invaller Jasper Jansen was als enige succcesvol en zijn van richting veranderde inzet betekende de volle winst voor het bezoekende MOSA.

5E: SSA/SJO VITA met goed gevoel winterstop in; OKSV in tweede helft geslacht

Bron: Kliknieuws

Twee inhaalwedstrijden vandaag die ondanks de zware velden toch doorgang vonden. SSA/SJO VITA reisde af naar vv Gassel waar de thuisploeg niet bij machte was om het de VITA moeilijk te maken: 0-5. OKSV kon op bezoek bij Irene in Gemonde de eerste helft aardig partij bieden en bereikte met 0-0 de thee. In het tweede bedrijf was het een ander verhaal en liet Irene OKSV alle hoeken van het veld zien. De teller stopte helaas voor de ploeg uit Overlangel pas bij zeven tegentreffers en dat was een hard gelag na het aardige spel in de eerste helft.

SSA/SJO VITA heeft geen kind aan vv Gassel
Volgens trainer Maykel Maas van SSA /SJO VITA hadden de dubbele cijfers behaald kunnen worden als alle kansen benut waren vandaag. SSA/SJO VITA kreeg alle ruimte om te voetballen en daar wist de ploeg wel raad mee. Wat ook niet hielp voor de thuisploeg was een snelle achterstand waar VITA het nodige fortuin mee had. Na vijf minuten was het Berry Knipping die over de rechterkant opstoomde en een scherpe voorzet gaf die echter bij de tweede paal binnen viel: 0-1. In de twintigste minuut de 0-2 door een schot van Willem Brouwer op assist van Jordi Vestering. Nog voor de rust werd het 0-3 door een kopbal van Giel van de Camp uit een slim genomen korte corner. Gassel probeerde na rust door wat steviger de duels in te gaan het tij te keren maar verder dan een enkele hoge bal die door de VITA keeper onschadelijk werd gemaakt kwam de ploeg niet. Willem Brouwer maakt zijn tweede en de 0-4 door een lage voorzet vanaf rechts diagonaal binnen te schieten. Het slotakkoord was voor Jordi Vestering. Hij stond aan het einde van een mooie aanval waar de bal vanaf de rechterkant door Joep Cruysen diep werd weggelegd op de linkerflank waar Van Outvorst al onderweg was en zijn bekeken voorzet kon door Vestering worden afgerond: 0-5. Na wat mindere resultaten de afgelopen weken nu dus een mooie afsluiting van de eerste seizoenshelft voor VITA.

Verval te groot bij OKSV
Irene opende fel maar OKSV hield de rijen gesloten de eerste tien minuten. Hierna kreeg OKSV meer grip en tot aan de rust was er een gelijkopgaande strijd waar OKSV echter geen grote kansen kreeg. In het tweede bedrijf was het een ander verhaal en liet Irene OKSV alle hoeken van het veld zien. Irene heeft een tweetal lange jongens in hun voorhoede en dit maakte het verschil. OKSV wist hier niet het juiste antwoord op en toen na de 3-0 de kopjes gingen hangen stopte de teller voor de ploeg uit Overlangel helaas pas bij zeven tegentreffers. Trainer Freek Toren van OKSV baalde van de grote nederlaag en vind dat het verval niet zo groot kan zijn. "Weliswaar is Irene een ploeg in de bovenste regionen maar om na zo een aardige eerste helft zo ver weg te zakken is zuur te moeten accepteren" aldus Toren.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
24 mei 2024
Seizoensafsluiting 2023-2024
Meer informatie Meer informatie over: Seizoensafsluiting 2023-2024
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg