Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2023/2024

OKSV 1 - Ruwaard 1
Uitslag: 3-3

10 maart 2024

Doelpuntenmakers

  • Dirk vd Berg (OKSV 1)
  • Ruben Peters (OKSV 1)
  • Dirk vd Berg (OKSV 1)
  • Dennis Ahmic (Ruwaard 1)
  • Kevin vd Wetering (Ruwaard 1)
  • Kevin vd Wetering (Ruwaard 1)

Wedstrijdverslag

OKSV 1 heeft vandaag een thuiskrachtmeting afgewerkt tegen Ruwaard 1. Het was een Competitiewedstrijd. De wedstrijd werd gespeeld om 14:30 uur.

De wedstrijd OKSV 1-Ruwaard 1 eindigde in: 3-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Maaskantse Boys 1 op 17 maart 2024. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: Deso pakt tweede periode; Hattrick Niels van den Brand voor Odiliapeel

Bron: Kliknieuws

De bovenste ploegen in de klasse 5E kwamen allemaal tot winst. Deso pakte de tweede periode door een 4-0 winst op SSA/SJO VITA. De strijd om de titel zal in het restant van de competitie gaan tussen SV Olland, Irene, Keldonk en Deso. OKSV en Ruwaard speelden met 3-3 gelijk. Maaskantse Boys was na enkele weken zonder wedstrijd met 1-0 te sterk voor MOSA '14. Odiliapeel kreeg hekkensluiter Gassel op bezoek en kende geen genade; 7-0 met een hattrick van Niels van den Brand.

Keldonk zakelijk naar 0-2 winst op NLC '03
Keldonk en NLC '03 gaven elkaar niet veel toe deze zondag maar de aanvallende kwaliteiten van Keldonk gaven de doorslag. Keldonk had al enige mogelijkheden onbenut gelaten voordat in de 20e minuut Koen van Deurzen wel raak kopte na een doorgekopte bal van Johan van Malsen. Vlak voor de thee werd het 0-2 toen Tom van de Broek het meest alert was toen een corner werd ingebracht en niet direct kon worden weggewerkt door de NLC defensie. In de tweede helft drong NLC '03 wel aan maar de defensie van Keldonk wilde niet capituleren.

RK Deso scherper in kansen benutten
Alleen winst zou Deso de tweede periodetitel opleveren. SSA/SJO VITA was zeker niet de mindere ten opzichte van Deso en had ook zeker de mogelijkheid om de score te openen. Dit gebeurde niet en Deso maakte wel de 1-0 vlak voor de rust toen Jaylon van Munster van dichtbij kon scoren. In de tweede helft ging VITA vol energie op zoek naar de gelijkmaker. Goede kansen werden wederom niet benut en dat maakte het verschil vandaag. In de omschakeling maakte Kenan Hammink wel de 2-0 juist op het moment dat VITA nog meer aanvallers wilde inzetten. Met nog twintig minuten te gaan kon Deso VITA laten komen en zelf counteren. Invaller Max van den Hurk besliste het duel door de 3-0 binnen te schieten. Alper Alici maakte er ook nog 4-0 van en na het laatste fluitsignaal kon Deso de winst van de periode vieren. Volgende week een ontmoeting met Keldonk en dan weet Deso of men ook van de titel mag blijven dromen.

VCO en Sportclub Loosbroek kansloos tegen topploegen Irene en SV Olland
VCO ontving Irene en dat er een duidelijk verschil is tussen de middenmoot en de Top vier werd pijnlijk duidelijk. De bezoekers wonnen overtuigend met 0-4.
Hetzelfde gaat op voor Sportclub Loosbroek dat SV Olland ontving en nog dikker verloor: 0-6.

Odiliapeel wint dik van hekkensluiter
Vorige week kreeg Odiliapeel zeven doelpunten tegen op bezoek bij SV Olland. Vandaag was het andersom, vv Gassel werd op een 7-0 nederlaag getrakteerd. Het begon al in minuut drie toen Niels van de Brand de 1-0 binnenschoot. Odiliapeel bleef hoog druk zetten en tegenstander Gassel wist zich geen raad. Rick van Leeuwen prikte na acht minuten de 2-0 erin. Mitchell van Roosmalen zorgde na een dik kwartier voor de derde treffer en na twintig minuten was het 4-0 door Bas van den Brand. Bij Gassel was het verzet gebroken en in de tweede helft werd het 5-0 door Wouter Smits. Niels van den Brand maakte er in het laatse kwart nog twee waardoor hij een mooie hattrick kon bijschrijven. Trainer Fred Donkers was uiteraard content: "De doelpunten maken is wel eens het probleem bij Odiliapeel maar vandaag werd de schade flink ingehaald."

OKSV veerkrachtig in duel met Ruwaard
Een mooi scoreverloop in Overlangel waar de thuisploeg al snel op voorsprong kwam door een doelpunt van Dirk van den Berg. Ruwaard nam het initiatief over en boog de achterstand om tot een 1 - 2 voorsprong bij rust. Na rust werd het zelfs 1-3 voor Ruwaard en leek de strijd gestreden. Verse krachten gaven OKSV weer een positieve impuls en het was invaller Ruben Peters die op aangeven van invaller Yoeri van de Bogaard de 2 - 3 maakte na ruim zeventig minuten. Tien minuten voor tijd maakte Dirk van den Berg zijn tweede en tekende voor de 3 - 3. In de slotminuten was OKSV nog dicht bij de drie punten maar een inzet kwam via de lat terug het veld in. Na de 1 - 3 achterstand was trainer Freek Toren van OKSV tevreden dat zijn ploeg veerkracht had getoond en uiteindelijk was de puntendeling dan ook terecht, al had er bijna een stiekeme overwinning in gezeten met de bal op de lat.

Maaskantse Boys wint van MOSA '14
Na de noodgedewongen pauze bij Maaskantse Boys op last van een straf van de KNVB was de ploeg vandaag weer succesvol door met 1-0 MOSA '14 te verslaan. Het doelpunt viel na een kwartier via Clint van Creij. De eerste helft was Maaskantse Boys de bovenliggende partij. Na rust was MOSA '14 nog wel dichtbij een punt, maar de lat stond de gelijkmaker in de weg.

5E: RK Deso verspeelt periodetitel in 20 minuten; Maaskantse Boys ten onder tegen SV Olland

Bron: Kliknieuws.nl

Een daverende verrassing in Oss vanavond. RK Deso en SSA/SJO VITA speelde zondag al hun wedstrijd. RK Deso won met 4-0 en behaalde de tweede periodetitel. Maar het wedstrijdformulier toonde aan dat RK Deso zes wissels toegepast had en dat is een meer dan de KNVB reglementen toestaan. Vandaar dat deze donderdag een deel van de wedstrijd overgespeeld werd. RK Deso begon het restant (twintig minuten) met een 2-0 voorsprong maar SSA/SJO VITA klapte er op en toen de 90 minuten vol waren stond het 3-3. RK Deso verspeelde hiermee de periodetitel aan Irene.

RK Deso niet bij de les
SSA/SJO VITA had zich voorgenomen om niet voor spek en bonen voor de tweede keer in vijf dagen naar De Rusheuvel af te reizen en gaf direct vol gas. RK Deso had een "off-day" en kreeg de doelpunten snel tegen. Jordy van Outvorst maakte er twee en Mart van Veghel een zodat het 2-3 stond. Alper Alici kon namens RK Deso de stand nog gelijk trekken maar het leed was al geleden. De al uitbundig gevierde periodetitel gaat aan de Ossenaren voorbij.

Maaskantse Boys dicht bij stunt tegen SV Olland
Maaskantse Boys ontving SV Olland dat bij winst de koppositie kon grijpen. Maaskantse Boys kon zeker in het begin SV Olland goed partij bieden. Naarmate de eerste helft vorderde werd SV Olland bovenliggend en dit resulteerde ook in de 0-1 bij rust.

In de tweede helft opnieuw een goed voetballend Maaskantse Boys dat op dat moment zeker de gelijkmaker verdiende. SV Olland is echter een vlijmscherpe counter ploeg en maakte op deze wijze de 0-2. Hiermee was de wedstrijd beslist.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
24 mei 2024
Seizoensafsluiting 2023-2024
Meer informatie Meer informatie over: Seizoensafsluiting 2023-2024
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg