Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2023/2024

OKSV 1 - Odiliapeel/Braks Groep 1
Uitslag: 1-1

16 november 2023

Doelpuntenmakers

  • 0-1 Guus Manders (Odiliapeel/Braks Groep 1)
  • 1-1 Dirk vd Berg (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 20:00 uur afgetrapt voor de Competitiekrachtmeting OKSV 1 - Odiliapeel/Braks Groep 1.

De wedstrijd OKSV 1-Odiliapeel/Braks Groep 1 eindigde in: 1-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen NLC'03 1 op 19 november 2023. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: Gelijkspel OKSV en Odiliapeel

Bron: Kliknieuws.nl

Slechts een van de drie inhaalwedstrijden in 5E vond doorgang donderagavond. In Odiliapeel werd gespeeld tussen de thuisclub en OKSV uit Overlangel. Beide ploegen bevinden zich in de onderste middenmoot en de wedstrijd eindigde dan ook in een gelijkspel: 1-1.

Onrustig spel
Trainer Freek Toren van OKSV sprak van een onrustige wedstrijd met veel balverlies bij beide teams. Odiliapeel scoorde na vijftien minuten via Guus Manders de 1-0. OKSV kreeg daarna meer de overhand en dat resulteerde tien minuten later in de gelijkmaker door een mooie goal van Dirk van de Berg. Een afgeslagen bal kogelde hij de bovenhoek in. In de 2e helft was er iets meer druk van Odiliapeel, maar een hele grote kans op de 2-1 werd jammerlijk gemist. Namens OKSV had opnieuw Van de Berg nog de 1-2 op zijn voet liggen maar ook deze kans ging verloren. "Doordeweekse wedstrijden is op dit niveau vaak improviseren" aldus Freek Toren. "OKSV speelde met een drietal spelers die normaal hun minuten in het 2e elftal maken, maar zij hebben het uitstekend gedaan" was zijn slotwoord.

SSA/SJO VITA herstelt zich tegen Irene; MOSA '14 fopt Deso, NLC'03 wint

Bron: Kliknieuws.nl

Een drietal inhaalwedstrijden deze donderdag waarbij de subtoppers SSA/SJO VITA en MOSA '14 wisten te winnen van directe concurrenten. NLC '03 maakte de verre reis naar Gassel maar kwam wel met drie punten huiswaarts en is nu ook subtopper.

Klinkende overwinning SSA/SJO VITA
SSA/SJO VITA kreeg na de verloren topper in Keldonk nu opnieuw een hoger op de ranglijst geklasseerde concurrent op bezoek. VITA begon scherp en zat fel op de bal en tegenstander Irene. Dat resulteerde al na acht minuten in de 1-0 van Willem Brouwer. Irene wist op dat moment niet goed om te gaan met de druk die VITA gaf. In de dertiende minuut werd het 2-0 door Max Tielemans. VITA was beducht op de snelle omschakeling van Irene want deze ploeg heeft gevaarlijke spelers als ze de ruimte krijgen. Door een vrije trap in de twintigste minuut kwam Irene weer terug in de wedstrijd: 2-1. VITA pakte vrij snel de draad weer op en scoorde uit een voorzet de 3-1 via Mart van Veghel. Na de thee liet VITA het geen wedstrijd meer worden. Sten van de Camp maakte de 4-1 door een afgeslagen bal van buiten de 16-meter binnen te knallen. Trainer Maas van VITA zag een wedstrijd vol energie waar VITA de wil om te winnen toonde. "Terechte overwinning en een goed medicijn om weer naar boven te kijken" aldus Maas. Door de winst neemt VITA de derde plek van Irene over.

NLC'03 klopt Gassel eenvoudig
Het eerste kwartier ging de strijd gelijk op. Na zestien minuten ging Pieter van de Meerakker door op rechts. Zijn schot op goal werd verkeerd ingeschat door de Gassel keeper waardoor NLC de voorsprong verkreeg. Na 23 minuten een terechte penalty voor NLC en deze werd perfect binnen geschoten door Mitchell van Boxtel: 0-2. Vlak voor rust scoorde NLC een derde treffer maar deze werd afgekeurd. Na de rust bleef NLC rustig en liet Gassel wat meer het intiatief nemen. Gassel creŽerde geen echte kansen, en toen in de 56e min Dylano van Hasselt er na een mooie aanval over de rechterkant 3-0 van maakte was het gelopen koers. Na nog een discutabele afgekeurde goal voor NLC maakte in de 85e minuut Siebe van de Brand de 4-0 en kon NLC met de drie punten in de tas in de late avond naar Lith terug.

MOSA '14 zwijnt tegen Deso
In Oijen was het lastig voetballen vanwege de harde wind en vele regen. Deso was voetballend de bovenliggende partij, maar creŽerde weinig tot geen kansen. De doelpunten vielen in het tweede bedrijf. Door een fout in de MOSA defensie kwam Deso op 0-1 in de 48e minuut, Romano Bloks was de maker. MOSA ging in de achtervolging maar kwam aanvankelijk ook niet tot grote kansen. Het laatste kwartier probeerde nam MOSA nog meer risico maar er was een fout van de Deso doelman voor nodig om gelijk te komen. Mick van Kilsdonk profiteerde en schoof in de 80e minuut de gelijkmaker binnen. Diep in blessuretijd schoot Gijs Ottenhof van dichtbij de 2-1 binnen waardoor MOSA een zwaar bevochten en niet verdiende overwinning kon bejubelen.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
08 dec 2023 - 19:30
OKSV Quizavond 2023
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2023
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg