Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2023/2024

MOSA'14 1 - OKSV 1
Uitslag: 3-1

03 maart 2024

Doelpuntenmakers

  • 1-0 Vince van Oss (MOSA'14 1)
  • 2-0 Tom van Loon (MOSA'14 1)
  • 3-0 Niek Ottenhof (MOSA'14 1)
  • 3-1 Bart Voet (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd om 14:00 uur afgetrapt voor de Competitiewedstrijd MOSA'14 1 - OKSV 1.

De wedstrijd MOSA'14 1-OKSV 1 eindigde in: 3-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Ruwaard 1 op 10 maart 2024. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: Deso klopt Irene; Keldonk naar koppositie; Trainer verdedigt doel bij OKSV

Bron: Kliknieuws

RK Deso blijft winnen en kan volgende week de tweede periode pakken als SSA/SJO VITA dan wordt verslagen. Vandaag werd koploper Irene in eigen huis met 0-2 geklopt en daar viel weinig op af te dingen. Keldonk versloeg Sportclub Loosbroek met duidelijke cijfers en neemt nu de koppositie in, maar SV Olland is de ploeg met de minste verliespunten. OKSV moest met een zeer gehavend team op bezoek bij Mosa '14. Trainer Freek Toren zette twee zestien-jarigen in en nam zelf plek onder de lat. Dapper strijdend moest de ploeg toch de drie punten aan Mosa '14 laten: 3-1.

Keldonk heerst tegen Sportclub Loosbroek
Keldonk was thuis in goede doen vandaag en opende al na 3 minuten de score. Een corner van Pieter Verbruggen werd door Erik van Loon bij de tweede paal binnen geschoten. Na dik twintig minuten kon Roy van der Heijden een te korte terugspeelbal onderscheppen. Hij omspeelde de keeper en schoof de 2-0 binnen. Bij een spaarzame aanval van Sportclub Loosbroek werd de bal door een vallende Keldonk verdediger met de hand beroerd en de scheidsrechter gaf een penalty. Deze werd vakkundig in de kruising getrapt waardoor er een 2-1 ruststand op het scorebord kwam. Na rust gaf Keldonk weer gas bij en in het kwartier na rust werd de eindstand op 5-1 bepaald. Jan van de Acker stond aan de basis van de 3-1 die door Tom van de Broek werd binnen geschoten. Koen van Deurzen pikte ook zijn doelpuntje mee, opnieuw op een assist van Van de Acker. Dat Tom van de Broek het scoren niet verleerd is bewees hij in de 61e minuut want in de zestien pikte hij de bal op en passeerde de doelman. In het resterende half uur raakte Keldonk de paal nog maar de score bleef op 5 -1 steken. Keldonk staat een punt voor op SV Olland dat een wedstrijd minder speelde.

RK Deso in boeiend duel voorbij aan Irene
De winnaar van dit duel zou de beste papieren hebben voor periode twee. DESO was op doorslaggevende momenten net iets scherper en wist zo vandaag Irene te kloppen. DESO zocht het geluk door een hoge bal in de vijandelijke zestien te spelen en Benji Duah was er als eerste bij toen deze bal smoorde. Hij maakte dit buitenkansje direct af en tekende voor de 0-1 ruststand. Na de thee ook veel strijd maar DESO wist verdedigend overeind te blijven tegen de lange bal van Irene. Opnieuw Duah besliste de wedstrijd toen hij over links doorbrak en zijn inzet via een Irene been over de doellijn zag verdwijnen. DESO speelde hierna geconcentreerd de wedstrijd uit.

NLC '03 en SSA/SJO VITA delen punten
In de eerste helft vielen er weinig echte kansen te noteren. Pieter van de Meerakker was direct na rust wel doeltreffend namens NLC'03. VITA had direct de kans op de gelijkmaker maar de inzet van Brouwer ging via onderkant lat er niet in. VITA moest met 10 man verder toen Cruijsen met twee keer geel naar de kant ging. VITA behield de druk op NLC '03 en had meerdere kansen op de gelijkmaker. Het duurde tot de 87e minuut voordat Jordi Vestering de verdiende gelijkmaker achter de NLC '03 doelman schoot.
Trainer Maas van VITA sprak toch van een goede zondag, zeker gezien het feit dat met 10 man een achterstand was goedgemaakt.

Derde overwinning op rij voor Ruwaard
Ruwaard ontving VCO waar trainer Mario van Berkom - die volgend jaar naar Ruwaard verkast - aan het roer staat. Het werd een verdiende overwinning voor de Ossenaren waar de rust wedergekeerd is. In de eerste helft hielden de ploegen elkaar lang in evenwicht. Vlak voor rust kwam Ruwaard aan de leiding via Melih Bakir. Direct na rust wist Ruwaard ook de 2-0 te maken via Veli Ayden. Tien minuten later maakte VCO de 2-1 en werd het weer spannend. Tien minuten voor tijd had Jordi Vos een goede voorzet op Melih Bakir die met zijn tweede de wedstrijd besliste: 3-1.

Odiliapeel hard onderuit in Olland
Het begin voor Odiliapeel was nog wel goed want na drie minuten werd een 0-1 voorsprong genomen door een doelpunt van Jesse Lamers die doorgaans zijn potjes in het tweede speelt. Na een kwartier verloor Odiliapeel het initiatief en werd de slagvaardigheid van de Ollands aanval snel uitgedrukt in doelpunten. Na 25 minuten was het al 3-1. Volgens trainer Fred Donkers maakte zijn ploeg verdedigend teveel fouten, een terugkerend probleem dit seizoen en vaker de aanleiding tot een uiteindelijke nederlaag na 90 minuten. Nu werd het voor rust ook nog 4-1 voor Olland. Na rust maakte Olland er nog drie en Odiliapeel wist daar slechts wat halve kansen tegenover te stellen. "Volgende week tegen Gassel staan we er weer en is de tegenstander van een ander kaliber, dan pakken we hopelijk wel de punten" aldus een realistische Donkers.

MOSA '14 te sterk voor verzwakt OKSV
Vanwege Halfvastenfeesten in Overlangel was de OKSV selectie sterk uitgedund dit weekend. Pogingen om de wedstrijd te verplaatsen vonden geen gehoor bij de KNVB en MOSA '14. Maar liefst zeven spelers had trainer Freek Toren van andere teams moeten optrommelen en zelf nam hij plaats onder de lat. Toren was na afloop toch trots op zijn team want ondanks het gemis van veel vaste krachten deed zijn ploeg nauwelijks onder voor MOSA '14. MOSA nam een 3-0 voorsprong in de ongelijke strijd door doelpunten van Vince van Oss, Tom van Loon en Niek Ottenhof. De zestienjarige Bart Voet nam namens OKSV de 3-1 voor zijn rekening in de 85e minuut.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
19 jun 2024 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2024
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2024
21 jun 2024 - 21:00
EK2024 (groepsfase): Nederland - Frankrijk
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (groepsfase): Nederland - Frankrijk
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg