Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2023/2024

Gassel 1 - OKSV 1
Uitslag: 1-1

01 oktober 2023

Doelpuntenmakers

  • Ruben Peters (OKSV 1)
  • Don vd Wiel (Gassel 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd om 14:30 uur afgetrapt voor de Competitieontmoeting Gassel 1 - OKSV 1.

De wedstrijd Gassel 1-OKSV 1 eindigde in: 1-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen MOSA'14 1 op 08 oktober 2023. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: Zes koplopers na tweede competitieronde; hattrick Niek Ottenhof voor MOSA'14

Bron: Kliknieuws

SSA/SJO VITA maakte er 7 in de eerste ronde. Vandaag stopte de teller pas bij 8 en moest WHV terug naar Loosbroek met een 8-3 nederlaag. MOSA '14 maakte er 7 op bezoek bij Ruwaard; Niek Ottenhof maakte er 3. Naast SSA/SJO VITA en MOSA '14 zijn ook Irene, DESO, SV Olland en Keldonk nog zonder puntverlies.

Counterend Irene klopt NLC '03
Irene liet de eerste helft het initiatief aan NLC '03. NLC '03 trok wel ten aanval maar echte kansen leverde dit niet op. Matig verdedigen aan de kant van NLC '03 leidde de 1-0 achterstand in. Net voor rust werd het 1-1 toen Pieter van de Meerakker het net vond. Na rust eenzelfde beeld en de snelheid waarmee Irene omschakelt van verdedigen naar aanval was NLC '03 twee keer te machtig en zo werd het 3-1 na doelpunten in de 67e en 77e minuut. "Een gevaarlijke ploeg" aldus Peter van Orsouw, trainer van NLC '03.

MOSA '14 overklast Ruwaard
Ook dit jaar wil MOSA '14 weer bovenin meedraaien in de 5e Klasse E. Vorige week was de winst moeizaam, maar vandaag ging het van een leien dakje. Met rust was het al 0-4 door twee maal Niek Ottenhof, Tom van Loon en Mick van Kilsdonk. Ruwaard miste een penalty voor de rust, maar kreeg er na rust nog een. Ditmaal was het wel raak en werd het 1-4. Hierna voltooide Niek Ottenhof zijn hattrick en maakte Mick van Kilsdonk maakte zijn tweede goal. Na de 2-6 was het de jonge invaller Gijs Ottenhof (16 jaar) die net als vorige week scoorde en de eindstand van op 2-7 bepaalde.

Keldonk beter dan Odiliapeel
Ondanks dat Keldonk de betere ploeg was kwam Odiliapeel na een klein half uur toch op een 0-1 voorsprong door Nard Manders. Mark van Haandel scoorde direct hierna de 1-1 via een lage schuiver uit een vrije trap. Weer 2 minuten later was het 2-1 voor Keldonk via Koen van Deurzen die een schot van Sieb Sigmans beroerde en daarmee de keeper kansloos liet. In de tweede helft was Keldonk ook bovenliggend en opnieuw Van Deurzen liet het net bollen op aangeven van Pieter Verbruggen.

Maaskantse Boys ondermaats
Op bezoek bij SV Olland herkende trainer Hendriks zijn ploeg niet echt. Er viel weinig te genieten voor de MKB supporters. "Een slechte buurt" aldus Hendriks en meer wilde hij er niet over kwijt. Oh ja, zijn ploeg verloor met 1-0.

VCO niet goed genoeg om DESO te pakken.
DESO en VCO waren de eerste helft gelijkwaardig en beide teams lieten kansen onbenut. DESO kwam toch op 0-1 in de 45e minuut toen Benji Duah uit een corner wist te scoren. Na rust controleerde DESO dankzij de impulsen van nestor Andy van Schijndel (38) de wedstrijd en gaf VCO geen kans meer. Het werd 0-2 door Alper Aluci en 0-3 door Max van den Hurk.

Gassel behaalt eerste punt
Gassel incasseerde een domme tegentreffer toen vanaf het middenveld werd teruggespeeld op de keeper maar daarbij werd een OKSV speler over het hoofd gezien. Ruben Peters omspeelde de keeper en maakte de 0-1. In de 2e helft wist Gassel de wedstrijd in evenwicht te brengen door Don van der Wiel. Trainer Chahaibi van Gassel vind dat er meer in zit voor zijn ploeg maar ziet het er nog niet uitkomen in de wedstrijden.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
30 aug 2024
75-jarig bestaan OKSV
Meer informatie Meer informatie over: 75-jarig bestaan OKSV
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg