Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2022/2023

OKSV 1 - VCO 1
Uitslag: 1-1

27 november 2022

Doelpuntenmakers

  • Perr Hidding (OKSV 1)
  • Luuk Huvenaars (VCO 1)

Wedstrijdverslag

OKSV 1 heeft vandaag een thuisconfrontatie afgewerkt tegen VCO 1. Het was een Competitiewedstrijd. De ontmoeting werd gespeeld om 14:30 uur.

De wedstrijd OKSV 1-VCO 1 eindigde in: 1-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Odiliapeel/Braks Groep 1 op 04 december 2022. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: 'Walk in the park' voor FC Uden. DWSH '18 onderuit tegen Boerdonk, Keldonk verliest nipt van SV Olland

Bron: Kliknieuws

FC Uden toonde geen genade voor Nederwetten: Na 7-0 bij rust werd het 11-0. Boerdonk wist DWSH'18 in blessuretijd te kloppen en bezorgde DWSH'18 daarmee de eerste thuisnederlaag: 3-4. Ook in Keldonk werd het 3-4 waardoor SV Olland nu op een gedeelde plek 4 staat.

Odiliapeel klopt WHV in moeizaam duel.
Op een zwaar veld was Odiliapeel de ploeg die misschien iets meer kansen bij elkaar speelde maar het afronden ervan wil de laatste weken niet meer zo vlotten. De ruststand was 0-0. In de tweede helft ging WHV geloven in een resultaat maar een vrije trap van Odiliapeel werd bij de 2e paal terug voor doel gekopt door Mika Rutten, waarna Niels van de Brand de 0-1 binnenschoot. Hiermee was de hoop die WHV had weer de grond ingeboord en de 3 punten waren voor Odiliapeel.

FC Uden niet te stoppen
Trainer van Kampen van FC Uden had zijn ploeg op scherp gezet omdat het vorige week met fase 's niet bijster goed was wat zijn ploeg op de mat liet zien. De boodschap kwam aan want de Udenaren speelden Nederwetten van het kastje naar de muur. Voor rust werd er al 7 keer gescoord (Stan van der Zanden 4x Farouk Polat , Halid Polat en Tim van Schadewijk). Met deze stand kon FC Uden het zich veroorloven om topschutters Marco van de Pol en Stan van der Zanden- al in de rust te wisselen. Na rust werd er nog 4 keer gescoord door nog tweemaal
Tim van Schadewijk, Marijn Derks en Mike van Lierop waardoor er een 11-0 eindstand op het bord kwam.

Boerdonk wint in extremis.
Boerdonk kwam in de 2e minuut al op voorsprong door Stan Henriks. DWSH '18 antwoordde direct met de 1-1 in de 5e minuut. De Boerdonk keeper ging onder de bal door en Siem Lubach kopte binnen. In de 12e minuut werd het 1-2 voor Boerdonk. Roel van Alphen schoot van grote afstand op doel en de DWSH '18 keeper had volgens Boerdonk trainer Strouken de handschoenen met slaolie ingesmeerd want de bal verdween door zijn handen in het doel. De 1-3 viel in de 37e minuut en dit was een echt juweeltje. Job Vermeulen mochten aanleggen voor een vrije trap aan de zijkant van het veld. Met zijn linker wist hij de keeper te verrassen in de korte hoek waardoor Boerdonk met een mooie 1-3 stand de rust in ging.
Na rust kwam DWSH '18 fel voor de dag. In de 48e minuut viel de 2-3 door een hard schot van Syb Daverveld. 5 Minuten later viel de gelijkmaker door Math van der Straaten die een hoekschop van Giel Jans bij de 1e paal binnen kopte. DWSH '18 ging voor de winst, maar het spel werd ook rommelig. In de blessuretijd was het Jordy Neuteboom die Boerdonk de volle winst bezorgde. Trainer Coen van Berlicum van DWSH '18 vond dat zijn team vooral naar zichzelf moet kijken na dit verlies want 4 tegendoelpunten thuis en de manier waarop de nederlaag tot stand kwam geeft reden tot nadenken.

Keldonk geklopt door beter SV Olland.
In een spannend duel trok Keldonk aan het kortste eind. Al in de eerste minuut kwamen de bezoekers op voorsprong. In de 21e minuut kwam Keldonk op 1-1 toen Mark van Haandel een voorzet van Sami el Meliani binnenkopte. Enkele minuten later kon diezelfde Van Haandel een schoot op doel afvuren wat in de rebound door Marcel van de Tillaart werd binnen getikt: 2-1. In de 37e minuut kwam de 2-2 op scorebord toen SV Olland een vrije trap hard naast de muur binnenschoot. In de tweede helft werd in de 67e minuut een doelpunt van René van de Akker afgekeurd. Hierna was SV Olland wat gelukkig met een klutsbal die de 2-3 opleverde. 5 Minuten later leek de beslissing te vallen toen het 2-4 werd. Maar Keldonk toonde veerkracht en binnen 3 minuten was het weer 3-4 door Luuk Kremers. De ploeg zette nog aan maar met de opnieuw jonge invallers lukte het niet om nog de gelijkmaker te forceren. Er was nog een kans voor René van de Akker maar via het scheenbeen ging de bal naast. SV Olland ging terecht met de winst naar huis volgens coach Ruud Fleskens van Keldonk.

OKSV deelt met VCO
OKSV kwam in het begin van de wedstrijd goed weg toen VCO de paal raakte. Nadien was de strijd in evenwicht en waren er kleine kansen voor beide ploegen. De ruststand was 0-0. In de 2e helft aanvankelijk hetzelfde beeld maar dat veranderde toen VCO op 0-1 kwam. Een fout in de opbouw van OKSV was hier de oorzaak van. Trainer Freek Toren van OKSV zag dat zijn ploeg na deze tegenslag alle schroom van zich afwierp en volop in de aanval ging. In de 75e minuut werd dit spel beloond toen Peer Hidding binnenkopte op een voorzet van David Megens.
OKSV probeerde nog de volle winst te pakken maar echt grote kansen vielen er niet meer te noteren.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
20 apr 2024
Autopuzzeltocht 2024
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2024
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg