Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2022/2023

OKSV 1 - RKVV Keldonk 1
Uitslag: 3-1

10 april 2023

Doelpuntenmakers

  • 0-1 Sieb Sigmans (RKVV Keldonk 1)
  • 1-1 Martijn Pittens (OKSV 1)
  • 2-1 Dirk vd Berg (OKSV 1)
  • 3-1 Perr Hidding (OKSV 1)

Wedstrijdverslag


De Competitieconfrontatie OKSV 1 - RKVV Keldonk 1 stond om 14:30 uur op het programma.

De Competitiewedstrijd OKSV 1 - RKVV Keldonk 1 stond om 14:30 uur op het programma.

OKSV 1 heeft vandaag een thuisconfrontatie afgewerkt tegen RKVV Keldonk 1. Het was een Competitiewedstrijd. De wedstrijd werd gespeeld om 14:30 uur.

De wedstrijd OKSV 1-RKVV Keldonk 1 eindigde in: 3-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen SV Olland 1 op 16 april 2023. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5E: Boerdonk doet goede zaken en stijgt naar plek 3; WHV wint van Elsendorp

Bron: Kliknieuws

De overvloedige regenval zorgde ervoor dat slechts een beperkt aantal wedstrijden door kon gaan. Opvallend is de afgelasting op het kunstgras in Uden, maar daar bleek een slecht functionerend drainage systeem het kunstgrasveld onbespeelbaar te hebben gemaakt. Waar wel gespeeld werd wonnen de thuisploegen: Boerdonk en WHV tegen respectievelijk de peeldorpen De Rips en Elsendorp.

Boerdonk heerst op De Kerveheester
Zonder de geschorste Tim van Alphen had Boerdonk toch een redelijk gemakkelijke middag tegen Fiducia op een prima besppelbaar veld. Gelegenheidsspits Rens Donkers bezorgde samen met de flankspelers Daan Dordtmans en Jordy Neuteboom de verdediging van Fiducia voldoende werk zodat de Ripsenaren in de 1e helft nauwelijks aan aanvallen toekwamen. Ook Stan Hendriks was vanuit het middenveld voortdurend dreigend en bij een van zijn acties over de rechterkant werd de bal door een speler van Fiducia met de arm gespeeld. De bal ging op de stip en Job Vermeulen stuurde de doelman naar de verkeerde hoek: 1-0 in de 29e minuut. Boerdonk kon deze stand eenvoudig naar de rust toe brengen.

In de tweede helft was Fiducia meer dreigend, maar keeper Mitch Meulensteen was in goede vorm. Na een uur spelen had hij echter de hulp van een Boerdonk verdediger op de doellijn en de lat nodig om de gelijkmaker te voorkomen. De armen van de Fiducia spelers ging al de lucht in maar de bal was niet over de doellijn geweest. Hierna kreeg Boerdonk weer wat meer grip. Invaller Danny van der Velden kopte in minuut 77 een zeer strak genomen corner van Roy Neuteboom van dichtbij snoeihard tegen de touwen en met de 0-2 was de wedstrijd beslist. Omdat Odiliapeel niet speelde wipt Boerdonk over hen heen en bezet nu de derde plek.

WHV verslaat Elsendorp verdiend.
In de openingsfase was Elsendorp nog de betere ploeg maar daarna nam WHV het initiatief over en op basis daarvan was de overwinning verdiend. De eerste helft kende weinig hoogtepunten. 5 minuten na rust was het Lucas Dobbelsteen die de 1-0 liet aantekenen voor WHV. Keeper Luuk van Grinsven veroorzaakte in de 60e minuut een penalty. Hij herstelde zijn fout door de ingeschoten penalty te stoppen. Daarna was zijn zelfvertrouwen dusdanig hoog dat de kansen die Elsendorp hierna nog kreeg om de gelijkmaker te produceren telkens door hem werden verhinderd. Zodoende bleven de 3 punten in Loosbroek.

5E: FC Uden kent geen genade voor VCO, DWSH '18 houdt druk erop; OKSV wint!

Bron: Kliknieuws

Koploper FC Uden was genadeloos tegen VCO. Na een kwartier was het al 4-0. De ongelijke strijd stopte bij een 8-1 eindresultaat. DWSH '18 wist thuis eenvoudig SV Olland met 3-0 te verslaan. Opmerkelijk was dat OKSV na een half jaar zonder winstpartij nu thuis Keldonk klopte met 3-1.

Gretig FC Uden
Dat FC Uden twee weken niet gespeeld had was geen goed nieuws voor VCO. De gretigheid spatte er van af en volgens Jeroen van Kampen resulteerde dit in 4 doelpunten en nog twee afgekeurde treffers in het eerste kwartier. Tim van Schadewijk en Stan van der Zanden nam ieder twee treffers die wel telden voor hun rekening. Met deze score was het geloof bij VCO al tot nul gedaald en werd de rest van de wedstrijd van alle spanning ontdaan. Marco van de Pol maakt de 5-0 ruststand.

2 Hattricks
Stan van der Zanden maakte zijn derde in de 48e minuut en de 6-0 dus. VCO kon tegenscoren als pleister op de wond. Er werd flink gewisseld bij FC Uden en in de laatste 10 minuten maakte Tim van Schadewijk nog zijn 3e en 4e van de dag. Het is niet de eerste keer dat FC Uden twee hattricks in een wedstrijd laat noteren. FC Uden kan in de komende weken de titel gaan pakken. Volgende week komt nummer 3 Boerdonk op bezoek en dan zal wellicht de tegenstand van een ander kaliber zijn dan deze paasmaandag.

DWSH '18 heeft het een helft lastig tegen SV Olland
DWSH '18 speelde uit bij SV Olland nog met 3-3 gelijk. Vandaag op "De Binding" in Wilbertoord was DWSH '18 geconcentreerd in het verdedigen en kon het de gevaarlijke Olland aanvallers uitschakelen. In minuut 15 ging Sven Kuijpers achter een diepe bal aan. Het druk zetten resulteerde er in dat de bal bij Math van der Straaten terecht kwam en zijn diagonaal schot ging binnen: 1-0. De eerste helft was het spel gelijkwaardig, maar de voorsprong nam DWSH '18 mee naar de thee. In de tweede helft had DWSH '18 het makkelijker, zeker toen de 2-0 viel. Math van der Straaten legde goed af voor Teun Jilessen en die schoot de 2-0 binnen in de 58e minuut. SV Olland was niet bij machte om het de verdediging van DWSH '18 te verontrusten. Sven Kuijpers maakte 5 minuten voor tijd de 3-0 toen een voorzet van Mark van Dijk bij hem terecht kwam. Coach van Berlicum heeft zich al verzoend met het feit dat de titel naar FC Uden zal gaan, maar met het oog op de nacompetitie is het behoud van de goede vorm voor DWSH '18 het doel voor de komende weken.

OKSV heeft de wind mee
Volgens Freek Toren, trainer van OKSV, speelde zijn ploeg een wedstrijd zoals er al meer werden gespeeld dit seizoen: "We spelen aardig, werken hard en krijgen ook kansen, echter vaak gaan deze wedstrijden verloren omdat de tegen-stander er wel een in prikt en OKSV niet." Vandaag leek het de eerste helft ook weer die kant op te gaan. Een inzet van OKSV raakte de lat. Keldonk scoorde na een half uur de 0-1 door Sieb Sigmans op assist van Duane Villanueva. OKSV bleef geloof houden en in de 41e minuut was het een ver schot van Martijn Pittens dat, mede ook gedragen door de wind over Jeppe Kerkhof heen in het doel verdween waardoor de ruststand 1-1 was. Keldonk was de 2e helft wel de bovenliggende partij maar kon geen kansen bij elkaar gevoetbald krijgen. OKSV profiteerde in de laatste 10 minuten van 2 fouten in de Keldonk achterhoede. Dirk van den Berg maakte de 2-1 in de 81e minuut en routinier Perr Hidding kon op aangeven van David Megens, invaller na een lange blessure periode de beslissing in de wedstrijd brengen. Ruud Fleskens vond Keldonk een zeer matige pot spelen. "Het zal volgende week beter moeten" was zijn korte commentaar.

Odiliapeel gelijk in Nederwetten
In de eerste helft werd er niet gescoord op "De Koppel" in Nederwetten. De thuisploeg raakte de lat en ook Odiliapeel had wat mogelijkheden. Na rust kwam de thuisploeg op 1-0 door een eigen doelpunt van Odiliapeel. Odiliapeel gaf extra gas en het werd 1-1 door een goede aanval waar Jesse Holman de bal teruglegde op Niels van de Brand en deze tekende voor de 1-1. In het restant waren er nog kansen voor beide ploegen, maar Fred Donkers sprak van een terechte puntendeling.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg