Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2022/2023

OKSV 1 - Odiliapeel/Braks Groep 1
Uitslag: 0-2

23 oktober 2022

Doelpuntenmakers

  • Nard Manders (Odiliapeel/Braks Groep 1)
  • Nard Manders (Odiliapeel/Braks Groep 1)

Wedstrijdverslag

De Competitiestrijd OKSV 1 - Odiliapeel/Braks Groep 1 stond om 14:30 uur op het programma.

De wedstrijd OKSV 1-Odiliapeel/Braks Groep 1 eindigde in: 0-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Fiducia 1 op 30 oktober 2022. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: Odiliapeel wint ook de 5e wedstrijd! Nard Manders het goudhaantje

Bron: Kliknieuws

Odiliapeel speelde deze zondag een wedstrijd die voor de 3e periode gepland stond. Dit vanwege het 75-jarig bestaan dat RKSV Odiliapeel in mei 2023 alsnog gaat vieren in het jubileumweekend. In Overlangel tegen OKSV liet Odiliapeel in een gelijkopgaand duel zien dat de je niet beter hoeft te voetballen om te winnen als je maar op de juiste momenten scoort: 0-2.

15 uit 5
Fred Donkers was uiteraard zeer content met de 5e overwinning op rij. Niemand binnen de club kan zich herinneren of er ooit eerder zo 'n voortvarende competitiestart was. Door dit resultaat is Odiliapeel (even) alleen koploper. De eerste helft gebeurde er niet zo veel en hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Freek Toren, trainer van OKSV, zag dat zijn ploeg met passie en veel inzet speelde en tot kleine kansen kwam. Vorige week was er al voor OKSV al een overwinning op WHV en de opgaande lijn vond hij ook vandaag zichtbaar in het spel. Ruststand 0-0.

Nard Manders
Na de thee veranderde er niet veel. Beide ploegen vielen wel aan maar kansen waren zeldzaam aan beide zijden.
OKSV heeft een jeugdige keeper, Jannes van der Linden (17), en Fred Donkers had informatie verkregen dat deze in het meevoetballen soms nog wat onzeker was. De aanvallers van Odiliapeel loerden op deze situaties en op het uur was er een twijfelachtige inspeelpass die door Nard Manders onderschept werd. Zonder te twijfelen haalde hij van buiten de 16 uit en in de benedenhoek was het raak: 0-1. Jammer voor keeper Van der Linden, die in een situatie direct hierna liet zien wel degelijk een talentvolle doelman te zijn. In een 1-1 situatie plukte hij de bal van de voeten een Odiliapeel speler af en voorkwam de 0-2.
In de 75e minuut werd Wouter Smits over de rechterkant de diepte in gestuurd door Luuk van de Pol. Zijn voorzet smoorde in de defensie van OKSV en in een poging de bal weg te werken viel deze voor opnieuw Nard Manders die de bal binnen werkte: 0-2. Altijd fijn als je een spits hebt die weinig kansen nodig heeft om tot scoren te komen. Fred Donkers was in zijn actieve carrière er ook zo een en blijkbaar weet hij de kneepjes van het vak prima over te brengen bij Odiliapeel. Het goed verdedigende Odiliapeel gaf verder nauwelijks kansen weg, OKSV zag de krachten wegvloeien.

OKSV teleurgesteld
Freek Toren vond dat zijn ploeg eigenlijk wel een punt verdiend had. Het feit dat een ongeslagen Odiliapeel goed partij geboden werd moet toch het gevoel geven dat het juiste pad is ingeslagen. "Twee ongelukkige momenten zijn bepalend in deze wedstrijd, daar moeten we van leren" aldus Toren die aan zijn tweede seizoen bij OKSV bezig is.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
30 aug 2024
75-jarig bestaan OKSV
Meer informatie Meer informatie over: 75-jarig bestaan OKSV
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg