19 maart 2023

• Perr Hidding (OKSV 1)
  • Roy van Hinthum (Fiducia 1)
  • Wim vd Berg (Fiducia 1)

OKSV 1 heeft vandaag een uitstrijd afgewerkt tegen Fiducia 1. Het was een Competitiewedstrijd. De confrontatie werd gespeeld om 14:00 uur.

De wedstrijd Fiducia 1-OKSV 1 eindigde in: 2-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen RKVV Keldonk 1 op 26 maart 2023. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: DWSH '18 wint in Elsendorp; Odiliapeel bedwingt Boerdonk; Hattrick Marco van de Pol

Bron: Kliknieuws

DWSH '18 heeft ook Elsendorp aan de zegekar gebonden. Boerdonk speelde in een pittig duel gelijk bij Odiliapeel waardoor de 3e plek nog immer voor Odiliapeel is. FC Uden had weinig moeite met SV Olland: 1-5.

Boerdonk laat Odiliapeel ontsnappen
Trainer Strouken van Boerdonk was helder in zijn analyse: Er was maar een team dat de overwinning verdiende en dat was Boerdonk. "Maar dan moet je de ballen er wel in schoppen" was zijn kritiek. Tim van Alphen schoot Boerdonk al vroeg naar een 0-1 voorsprong, maar daarna liet de ploeg veel kansen onbenut. Een slippertje van de doelman van Boerdonk betekende de 1-1 die door Brian van Dijk werd binnengetikt. Na rust kwam Boerdonk op 1-2 door Jordy Neuteboom die een voorzet binnen kopte. Odiliapeel ging op jacht naar de gelijkmaker en deze kwam via een mooi afstandsschot van opnieuw Brian van Dijk die de bal van 18 meter in de kruising joeg.

DWSH '18 soeverein langs Elsendorp
In de eerste helft had DWSH '18 het nog niet zo lastig met Elsendorp. In de 37e minuut kon een goede aanval van DWSH '18 simpel binnengetikt worden door Sven Kuijpers. In de tweede helft ontstond er echter een flinke strijd omdat Elsendorp er fysiek wat meer energie in stak. In de 68e minuut kreeg DWSH '18 een indirecte vrije trap binnen de 16 te nemen. Via een kort tikje breed van Job van der Straaten kon Syb Daverveld de 0-2 aantekenen. Verdedigend stond het prima waardoor de overwinning niet in gevaar kwam. In de 90e minuut werd het nog 0-3 toen een corner werd binnengewerkt door Teun Jilessen.

FC Uden simpel langs SV Olland
SV Olland loerde op de counter tegen FC Uden dat hier natuurlijk vooraf rekening mee had gehouden. Wessel van de Wetering wist al snel de 0-1 te scoren en Halid Polat scoorde in de 25e minuut de 0-2. Vlak voor rust kreeg Olland een penalty en hiermee werd de ruststand 1-2. Na rust kreeg Marco van de Pol het op zijn heupen en met een glaszuivere hattrick bepaalde hij de eindstand op 1-5.

Keldonk en WHV delen punten
Keldonk speelde een zeer matig duel en WHV verdiende eigenlijk meer als het ene puntje. WHV speelde feller en met meer de wil om te winnen. Toch kwam Keldonk op 1-0 in de tweede helft door een lucky goal van Maick Osterholt die een mislukte voorzet per ongeluk zag binnen vallen. Vlak voor tijd viel de 1-1 door een goede aanval van WHV die afgerond werd door Niels van der Wielen.

VCO eerste helft niet wakker
Een zeer effectief Nederwetten wist in de eerste helft een 0-3 voorsprong te nemen op bezoek bij VCO. VCO had nog genoeg kansen om de schade te repareren, zeker toen de tegenstander ook nog met 10 man verder moest, maar alleen Marijn Janssen was trefzeker zodat het bij 1-3 bleef.

OKSV weer net niet
OKSV ging op bezoek in De Rips goed van start en de 0-1 kwam door een doelpunt van Perr Hidding die scoorde via een kopbal. Fiducia was redelijk tam, maar de enige echte kans die de ploeg voor rust kreeg was wel direct raak: 1-1. In de tweede helft viel de beslissing via een lucky goal voor Fiducia dat een schot van richting veranderd zag worden en zo over de doelman van OKSV heen zeilde: 2-1.