Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2022/2023

WHV 1 - OKSV 1
Uitslag: 0-0

12 maart 2023

OKSV 1 heeft vandaag een uitontmoeting afgewerkt tegen WHV 1. Het was een Competitiewedstrijd. De krachtmeting werd gespeeld om 14:30 uur.

De wedstrijd WHV 1-OKSV 1 eindigde in: 0-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Fiducia 1 op 19 maart 2023. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: DWSH '18 overtuigend naar periodewinst; Boerdonk en FC Uden winnen ook

Bron: Kliknieuws

DWSH '18 heeft met overtuiging de periodetitel binnengehaald: 5-1 werd het tegen Keldonk. Boerdonk won in een matig duel van VCO maar komt op doelsaldo tekort ten opzichte van DWSH '18 om de periode te pakken. FC Uden had een lastige middag maar won toch van Elsendorp met 3-1.

DWSH '18 kan een feestje vieren
DWSH '18 won terecht van Keldonk maar het eerste uur was er toch zeker sprake van een boeiend gevecht. Na 18 minuten viel de 1-0 door Giel Jans die vanuit een moeilijke hoek raak schoot. Keldonk kwam terug in de wedstrijd in de 36e minuut door een doelpunt van de ingevallen Sieb Sigmans uit een voorzet van Ali El Meliani. Vlak voor rust een penalty voor DWSH '18 na een duwfout. De penalty werd benut door Syb Daverveld. Ook na rust wist Keldonk het DWSH '18 zeker nog een lastig te maken. In de 60e minuut werd het echter 3-1 door Sven Kuijpers op aangeven van Jarno van Kempen. Deze treffer brak het verzet van Keldonk en het werd nog 4-1 en 5-1 door doelpunten van Max van der Straaten en nogmaals Kuijpers. Met 18 punten uit 7 duels behaalt DWSH '18 de periode en daar zal zeker op geproost worden in Wilbertoord en Sintt Hubert!

Winst FC Uden na achterstand
FC Uden kwam al snel met 0-1 achter doordat Elsendorp scoorde uit een corner. Al voor rust had FC Uden de stand gelijk kunnen trekken maar de voorwaartsen hadden het vizier nog niet op scherp staan. Na rust stelde de Geel-blauwen orde op zaken al duurde dit nog tot minuut 70. De 1-1 was een fraai doelpunt van Wessel van de Wetering die een afstandsschot stijf in de kruising schoot. De 2-1 kwam op naam van Tim van Schadewijk en het leek 2-2 te worden maar Elsendorp zag een treffer wegens buitenspel afgekeurd. Topscoorder Stan van der Zanden besliste de wedstrijd en FC Uden kon de volgende driepunter noteren.

Boerdonk verslaat VCO
In Boerdonk stond wat op het spel. Boerdonk kon bij gunstige ontwikkelingen op andere velden de 2e periode pakken. Hierdoor was er een zenuwachtig sfeer en dit kwam het spel niet ten goede. De 1-0 was een eigen doelpunt van VCO. Na rust raakte VCO de paal nog maar de punten bleven in Boerdonk. Het resultaat was onvoldoende voor de periodetitel, maar Boerdonk is wel steviger op de 4e plaats gekomen.

WHV en OKSV aan elkaar gewaagd
WHV en OKSV staan beiden onderin en dat was te zien aan het spel. Op het zeer slechte veld in Loosbroek werd er alleen via afstandsschoten en vrije trappen enig gevaar gesticht. Gescoord werd er dus niet en Freek Toren van OKSV noemde dit een terechte uitslag. OKSV had wat oudgedienden teruggehaald en door deze inbreng en keihard werken werd er weer een punt toegevoegd aan het totaal.

Odiliapeel moeizaam naar gelijkspel
Odiliapeel heeft niet meer de grootse vorm en het scorend vermogen van het begin van de competitie. Daarbij geeft het de goals te makkelijk weg. Ook Fiducia wist te profiteren van een blunder in de eerste helft en kwam op voorsprong, Na rust met 3 spitsen ging Odiliapeel de bal naar voren pompen om de gelijkmaker te forceren. Dit lukte via Niels van de Brand maar verder kwam Odiliapeel niet. Hoewel nacompetitie geen must is voor de Groenwitten wil trainer Fred Donkers in het restant van de wedstrijden toch alles er voor doen om de 3e plek vast te houden en zo de competitie wat te verlengen.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg