• 3-0 Duane Villanueva (RKVV Keldonk 1)
  • 3-1 Perr Hidding (OKSV 1)
  • 4-1 Samy El Meliani (RKVV Keldonk 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 14:00 uur afgetrapt voor de Competitiekrachtmeting RKVV Keldonk 1 - OKSV 1.

De wedstrijd RKVV Keldonk 1-OKSV 1 eindigde in: 3-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Elsendorp 1 op 13 november 2022. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: FC Uden stoomt door, Tim van Alphen (Boerdonk) velt Fiducia met 4 treffers, WHV weer onderuit

Bron: Kliknieuws

FC Uden had geen enkele moeite met VCO: 1-6. Odiliapeel en DWSH'18 verslikten zich wel in respectievelijk Nederwetten en Olland en moesten met 1 punt genoegen nemen. In de middenmoot deden Keldonk en Boerdonk goede zaken met duidelijke overwinningen. Bij Boerdonk werd de gehele productie door spits Tim van Alphen verzorgd. WHV kon het gelijkspel van vorige week geen vervolg geven en ging met 5-0 de boot in.

FC Uden eenvoudig langs VCO
Trainer Jeroen van Kampen van FC Uden vond dat zijn ploeg een fantastische eerste helft speelde. VCO kon alleen maar toekijken en zo stond er na 45 minuten een 1-5 stand op het scorebord. Stan van der Zanden was 3 maal succesvol als doelpuntenmaker, verder 1 maal Tim van Schadewijk en 1 maal Marco van de Pol. Voor VCO scoorde . De tweede helft was door de 1-5 ruststand een formaliteit. Stan van de Zanden prikte er nog eentje bij om de 1-6 eindstand te bepalen. Volgende week de confrontatie tussen FC Uden en Odiliapeel om plek 1.

Odiliapeel speelt verdiend gelijk
De wedstrijd tussen Odiliapeel en Nederwetten was niet van een heel hoog niveau volgens trainer Fred Donkers van Odiliapeel. Nederwetten kwam op 0-1 via een kopbal van Dennis van Es na een slippertje van Mitchell van Roosmalen. In de tweede helft probeerde Odiliapeel met wat meer opportunisme de gelijkmaker te forceren. Deze viel toen Bas van den Brand inspeelde op Luuk van de Pol die knap wegdraaide en de 1-1 binnen schoot. Hierna waren er kansen aan beide zijden maar gescoord werd er niet meer. Bij Odiliapeel viel de 15-jarige Niels Lamers nog in. Er was teleurstelling over het puntverlies bij Odiliapeel, maar Donkers moest erkennen dat het een terechte einduitslag was.

DWSH'18 niet voorbij SV Olland
In Olland kende DWSH'18 een slechte start. SV Olland scoorde in de 7e en 9e minuut zodat er werk aan de winkel was voor De Willy's Sint-Hubert combinatie. De ploeg toonde veerkracht en scoorde al snel de 2-1 door Wout Jans en 2-2 viel nog voor het half uur door Sven Kuijpers na een assist van Wout Jans.
Syb Daverveld zette DWSH'18 in de 53e minuut op voorsprong met een mooi gekrulde trap vanaf de 16 meterlijn. Olland had een passend antwoord in de 67e minuut en daardoor eindigde deze pot op 3-3.

Keldonk wint verdiend van OKSV
Keldonk nam in de eerste helft een 2-0 voorsprong door doelpunten van Mark van Haandel uit een vrije trap en Sami el Meliani die diep in de blessuretijd nog scoorde. Na rust werd het eerst nog 3-0 door Duane Villanueva voordat Perr Hidding namens OKSV wat terug kon doen. In de 87e minuut werd er nog een rode kaart gegeven aan Marcel van de Tillaart vanwege een vermeende elleboog, maar dat pastte totaal niet in het beeld van de wedstrijd. Hierna bepaalde Sami el Meliani de eindstand nog op 4-1.

Tim van Alphen niet te stoppen
Uit bij Fiducia won Boerdonk verdiend met 0-4. De ploeg verstevigde daarmee de plek in de middenmoot. De 1e helft was Boerdonk ook al iets beter dan Fiducia maar gescoord werd er niet. Na de rust werd Fiducia bij de strot gepakt. Trainer Johan Strouken van Boerdonk had Tim van Alphen opgedragen om eens uit de schaduw van de andere goalgetter, Jordy Neuteboom, te treden. Die boodschap kwam aan en met 4 doelpunten was het een heerlijke 2e helft voor de spits van Boerdonk en zijn teamgenoten.

WHV verliest kansloos
Trainer Bas van Engelen sprak van een Off-day voor WHV. "Het was meer grote jongens tegen kleine jongens" aldus Van Engelen over het duel tussen Elsendorp en zijn ploeg. WHV zit in een opbouwfase met een jeugdige ploeg en tegen het fysieke Elsendorp kwamen ze geen moment in de wedstrijd. Zo kon WHV met 5-0 terug naar Loosbroek. "Volgende week een weerzien met mijn vorige ploeg SV Olland, hopelijk dat er dan meer te halen is" aldus een realistische van Engelen.