Uitslag: 1-1

27 maart 2022

• Ronald Reijs (OKSV 1)
  • Stefan Schuilenburg (Wadenoijen 1)

OKSV 1 heeft vandaag een thuiswedstrijd afgewerkt tegen Wadenoijen 1. De ontmoeting werd gespeeld om 14:30 uur.

De wedstrijd OKSV 1-Wadenoijen 1 eindigde in: 1-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Ophemert 1 op 03 april 2022. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5B: OKSV baalt van gelijkspel, knappe winst MOSA'14, DESO hoopt donderdag op een feestje

Bron: Kliknieuws

0-3 winnen, maar slecht spelen. SBV-trainer Sander Strik was blij met drie punten, maar niet met het vertoonde spel van zijn ploeg. Maaskantse Boys kon wel tevreden zijn, net als MOSA'14. Hekkensluiter OKSV zou vooraf blij zijn met een punt tegen titelkandidaat Wadenoijen, maar op basis van het spelbeeld kreeg de thuisploeg te weinig.

DSS'14 - DESO 1-1
DESO was teleurgesteld met slechts een punt tegen DSS'14. De Ossenaren waren de baas op het veld, maar lieten de nodige kansen onbenut. Alleen spits Romano Bloks kwam tot scoren. Op het dramatisch veld van DSS'14 kwam de thuisploeg volledig tegen de verhouding in op gelijke hoogte. Er hing een buitenspellucht aan de goal, maar de scheidsrechter negeerde het vlagsignaal van de DESO-grensrechter. Verder dan 1-1 kwam de koploper niet. DESO hoopt komende donderdagavond een feestje te vieren. Als Wadenoijen niet weet te winnen bij HRC'14, gaat de eerste periode naar de Ossenaren. DESO reist af naar het sportpark en hoopt op een feestje.

MOSA'14 - Ophemert 1-0
In de eerste helft waren de eerste kansen voor MOSA'14. Daarna volgde een kans voor de bezoekers. In de 35ste minuut schoot Robin Blokland een corner direct op de eerste paal. De ruststand was 0-0. Direct na rust haalde Ophemert een bal van de lijn. Na bijna een uur spelen schoot Max de Hommel fraai een vrije trap in de lange hoek over de keeper. De doelman van Ophemert kreeg vijf minuten later rood na het neerhalen van Robin Blokland net buiten de 16 meter. "Tegen tien spelers kregen we nog enkele flinke kansen. Maar het bleef spannend. Een terechte overwinning want de bezoekers creëerden nauwelijks kansen", aldus Nick van den Helm namens MOSA'14.

OKSV - Wadenoijen 1-1
Op papier is het 1-1 gelijkspel van OKSV tegen Wadenoijen prima. Trainer Freek Toren vond echter dat er maar één ploeg drie punten verdiende. "Dat was OKSV. Afgelopen week hebben we met elkaar gesproken en vandaag wat aanpassingen gedaan. Dat viel goed uit. Voetballend hebben we goed gespeeld, met goede kansen en weinig kansen tegen." In de 14e minuut scoorde Ronald Reijs binnenkant voet volley na een perfecte assist van Dirk van de Berg. Diezelfde Van de Berg had 1 minuut voor rust de 2-0 op de voet, schoot de bal over de uitkomende keeper, maar net aan de verkeerde kant van de paal. Kort na rust liet Perr Hidding een grote kans liggen. Uit het niets kwam Wadenoijen op gelijke hoogte. Een schot vanaf zo'n 25 meter vloog tegen de touwen. Daarna kreeg OKSV kansen op de 2-1. Die viel ook, maar de scheidsrechter keurde de goal af. "Tot ieders verbazing stak de grensrechter zijn vlag omhoog omdat de bal uit zou zijn geweest. Wat ik begreep van spelers was dit zeker niet het geval. Ik snap natuurlijk dat je niet zonder grensrechters kan spelen, maar dit is elke week wel een irritatiepuntje. Het zijn clubmensen die niet eerlijk vlaggen op belangrijke momenten. Het is gewoon jammer dat ons goede spel, goed verdedigend werk niet wordt beloond door oneerlijkheid. Al met al wel een mooi puntje en hier kunnen we veel mee naar volgende wedstrijden."

Maaskantse Boys - SCZ 2-1
SCZ werd op bezoek bij Maaskantse Boys met een 2-1 nederlaag terug naar Zoelen gestuurd. De thuisploeg kwam na 26 minuten op voorsprong door Youri van Vugt, die werd bediend door Bart van Schijndel. Het was vervolgens wachten op de 2-0. Deze kwam er na rust toen Marcel Kiszko een aanval onderschepte en Dennis Wijgers alleen voor de doelman zette. De aanvaller faalde niet. De 3-0 hing in de lucht, maar in plaats daarvan werd het in de extra tijd 2-1. Trainer Maurizio Atzeni: "We speelden sterk en bleven gefocust. Ik ben zeer trots op het team dat heel goed de taken bleef uitvoeren."

HRC'14 - SBV 0-3
Wie puur naar de uitslag kijkt, mag verwachten dat SBV een puike wedstrijd speelde. Trainer Sander Strik vond dat zijn ploeg echter een slechte wedstrijd op de mat legde. "We kregen de eerste helft wel vier kansen, waarvan drie raak. In de tweede helft ging HRC'14 achterin 1 op 1 spelen en toen gingen we als vanouds de kansen missen." Mart van Veghel (twee) en Giel van de Camp waren verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie.