Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2021/2022

RKVSC 1 - OKSV 1
Uitslag: 4-6

18 november 2021

Doelpuntenmakers

  • Richard van Rijn (RKVSC 1)
  • Richard van Rijn (RKVSC 1)
  • Richard van Rijn (RKVSC 1)
  • Jimmy Floor (RKVSC 1)
  • Joris Kuijpers (OKSV 1)
  • Tim Reijs (OKSV 1)
  • Tim Reijs (OKSV 1)
  • Dirk vd Berg (OKSV 1)
  • Perr Hidding (OKSV 1)
  • RKVSC 1 (e.d.) (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd om 20:00 uur afgetrapt voor de wedstrijd RKVSC 1 - OKSV 1.

De wedstrijd RKVSC 1-OKSV 1 eindigde in: 4-6.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Ophemert 1 op 21 november 2021. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5B: DESO verliest van Maaskantse Boys, SBV in slotminuut naast SCZ, Ruwaard speelt alweer gelijk

Bron: Kliknieuws

DESO is de koppositie in de vijfde klasse B kwijt. Maaskantse Boys was met 2-0 te sterk voor de Ossenaren en klom naar de gedeelde tweede plek.

In de eerste helft was DESO voetballend beter, maar de thuisploeg was fysiek sterker. Er werd 1 keer gescoord en wel door Dennis Wijgers, die profiteerde van klungelig uitkomen van DESO-doelman Bjorn Fransen. In de tweede helft was het opnieuw DESO met het meeste balbezit, maar Maaskantse Boys dat trefzeker was. DESO scoorde ook, maar die goal werd afgekeurd. “Ik vond wel dat we het al zes keer eerder hadden kunnen beslissen. Nu viel de 2-0 van Clint van Creij pas in de 90ste minuut”, aldus trainer Maurizio Atzeni. “Een overwinning van het collectief. Iedereen was bereid om te helpen, alles voor het resultaat.”

SBV - SCZ 3-3
Tevreden over het spel was SBV-trainer Sander Strik niet. “Het was niet goed wat we vandaag lieten zien.” Over de 3-3 uitslag was de Ossenaar wel tevreden. Dit vooral omdat pas in de extra tijd de gelijkmaker van Mart van Veghel viel.
De 1-0 van Kevin Heijnen werd na 7 minuten gemaakt. Binnen een minuut was er al het antwoord van SCZ. SBV kwam na 22 minuten opnieuw op voorsprong, dit keer door jeugdspeler Bart van de Coolwijk. Opnieuw waren het de bezoekers met een snelle tegengoal: 2-2. Toen SCZ nog voor rust met tien man kwam te staan (twee keer geel), leek dat in het voordeel van SBV te zijn. Strik: “Ik gaf het al aan in de rust dat we net moesten blijven doen alsof het 11 tegen 11 was. In het veld zag ik echter dat SCZ op het middenveld makkelijk de vrije man vond. De 2-3 viel en daarna vergaten wij te voetballen. Het was ‘lange halen, snel thuis'. Gelukkig dat we dan in de slotminuut alsnog de 3-3 maken.”

DSS'14 - Ruwaard 4-4
Ruwaard is de koning van de gelijke spelen deze competitie. Van de vijf wedstrijden werden er vier gelijkgespeeld, waaronder vandaag tegen DSS'14: 4-4. Serkan Ordu, Maiky van berkom, Lorenzo Kerstens en Saboer Wardak scoorden bij de Osse ploeg. Met het punt schiet Ruwaard niet veel op. De Ossenaren bezetten de elfde plek en hebben een overwinning nodig om naar boven te kijken.

Vijfde klasse B:
Maaskantse Boys - DESO 2-0
SBV - SCZ 3-3
DSS'14 - Ruwaard 4-4
HRC'14 - Hedel 3-4

1. SCZ 6-11
2. DESO 6-10
3. Maaskantse Boys 6-10
4. Wadenoijen 4-8
5. RKVSC 5-8
6. Ophemert 5-7
7. DSS'14 4-5
8. SBV 4-5
9. Hedel 5-5
10. MOSA'14 5-5
11. Ruwaard 5-4
12. OKSV 4-2
13. HRC'14 3-1

Ruwaard - HRC'14 (donderdag)
Hedel - SBV (donderdag)
DESO - DSS'14
Hedel - Maaskantse Boys
SBV - HRC'14
Ophemert - RKVSC
Wadenoijen - OKSV
SCZ - MOSA'14

5B: OKSV wint van RKVSC in krankzinnige wedstrijd

Bron: Kliknieuws.nl

VELDDRIEL | OKSV heeft donderdagavond de eerste overwinning van dit seizoen geboekt. Op bezoek bij RKVSC werd met 4-6 gewonnen.

Binnen 5 minuten stond het al 2-0 voor de thuisploeg en na 8 minuten al 3-1. Met rust stond het echter 3-4, waarbij de Overlangelse goals kwamen van Tim Reijs (penalty), Perr Hidding (twee) en opnieuw Reijs. Voor rust vielen bij OKSV twee spelers uit en kwamen de enige twee wisselspelers erin. Roel van Dinther moest per brancard het veld verlaten en is per ambulance afgevoerd. Job van der Loop moest ook vervangen worden. Ze werden vervangen door Ruben Peters en Joris Kuijpers.

In de tweede helft viel een kwartier voor tijd de mogelijke beslissing toen Joris Kuipers binnenkopte. Het werd twee minuten later echter weer spannend toen een ingestudeerde vrije trap de aansluitingstreffer betekende: 4-5. RKVSC was dichtbij de gelijkmaker, maar een scrimmage met vier geblokte schoten leverde geen goal op. Vijf minuten voor tijd was de wedstrijd gespeeld met de 4-6 van Dirk van de Berg. Trainer Freek Toren: "In de tweede helft hebben we gevoetbald waar mogelijk en gevochten als leeuwen. Iedereen heeft wel tien stappen extra gezet om de overwinning over de streep te halen. Het was een intense wedstrijd waar veel gebeurde. De scheidsrechter heeft de wedstrijd perfect aangevoeld en zat er steeds bovenop. Deze wedstrijd geeft zowel voetballend als winnaarsmentaliteit vertrouwen in de volgende wedstrijden."

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
26 mei 2024 - 14:00
Seizoensafsluiting 2023-2024
Meer informatie Meer informatie over: Seizoensafsluiting 2023-2024
29 mei 2024 - 20:00
Informatieavond over 't HONK
Meer informatie Meer informatie over: Informatieavond over 't HONK
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg