Doelpuntenmakers

• Perr Hidding (OKSV 1)
  • Saboer Wardak (Ruwaard 1)

Wedstrijdverslag

De Competitieconfrontatie OKSV 1 - Ruwaard 1 stond om 14:30 uur op het programma.

De wedstrijd OKSV 1-Ruwaard 1 eindigde in: 1-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen SBV 1 op 17 maart 2022. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5B: DESO legt druk in strijd om periodetitel bij Wadenoijen, Maaskantse Boys verslaat SBV

Bron: Kliknieuws

DESO kende zondag weinig moeite met RKVSC. De thuisploeg kwam wel op voorsprong, maar uiteindelijk wonnen de Ossenaren met 2-6. Agonis Hoti maakte er drie, Arbnor Hoti, Luc Reuvers en Jeffry van Oss scoorden ook. Wadenoijen kwam niet in actie, maar moet winnen van HRC'14 om de periodetitel te pakken. Lukt dat niet, dan is het feest bij de ploeg van trainer John Putters.

Maaskantse Boys - SBV 1-0
Een doelpunt van Clint van Crey in de 37ste minuut leverde Maaskantse Boys drie punten op tegen SBV. De mannen van trainer Maurizio Atzeni blijven zodoende volop meedoen om de bovenste plaats in de vijfde klasse B. Voor SBV gaat het seizoen als een nachtkaars uit, al weet je het nooit in de voetballerij. Moet een elfde plaats vallen de prestaties van de Harenaren tegen.

OKSV - Ruwaard 1-1
Het 1-1 gelijkspel tegen Ruwaard was terecht volgens trainer Freek Toren: "We speelden een slechte eerste helft waarin we niets te vertellen hadden. Na rust iets meer opportunisme in het spel gelegd. In de tweede helft kregen we geen kans meer tegen. Zelf creëerden we niet veel, maar ik heb in de tweede helft wel strijd gezien en de wil om te winnen. Een goede reactie na een slechte eerste helft." De goal van OKSV kwam op naam van Perr Hidding. Hij blokte een poging om uit te verdedigen en de bal vloog achter de Ruwaard-doelman. Namens de Ossenaren scoorde Saboer Wardak.