Ferry
Rogier
Paul

Wissels

68 min Jochem voor Thomas

Doelpuntenmakers

10 min 0-1
13 min 0-2
15 min 1-2 John
20 min 2-2 Paul
80 min 3-2 Dirk-Jan
86 min 3-3 Joan (e.d.)

Gele kaarten

Jeroen, Paul

Wedstrijdverslag

OKSV begon fel en creerde meteen 2 goede kansen, deze werden helaas niet benut. Door 2 ongelukkige momenten achterin kwam Estria op een 0-2 voorsprong. Er was van onze kant nog steeds vertrouwen in een goede afloop. Dit vertrouwen (waarschijnlijk veroorzaakt door het resultaat van vorige week) was niet onterecht want door doelpunten van John en Paul werd het in de 20 min alweer gelijk.

Beide ploegen bleven elkaar opjagen en het was lastig om goed te voetballen. Amusementswaarde van de wedstrijd was wel hoog, compliment aan de scheidsrechter die de wedstrijd goed leidde.

Gaandeweg de eerste helft was er een licht overwicht voor de ploeg uit Escharen maar de gasten kwamen niet meer tot scoren.

In de tweede helft werd het tempo nog steeds hoog gehouden en waren er voor beide doelen kansen. Doelpunten bleven echter uit en de wedstrijd leek te eindigen in 2-2. Het venijn zat echter in de staart en 10 minuten voor tijd scoorde onze laatste man Dirk-Jan Manders na een prachtige aanval de 3-2. Een prachtig resultaat leek voor het grijpen maar wederom sloeg het noodlot toe. Joan kreeg de bal na een corner ongelukkig tegen het hoofd en de 3-3 was een feit.

Vooraf waren me misschien we tevreden met 3-3 maar als je net voor tijd voorstaat en zelf gelijkmaakt zijn de druiven (wederom) zuur!! Pluspunt is dat we ons goed hebben hersteld na het debacle van de Rakt.

De competitiewedstrijd OKSV 1 - Estria 1 stond om 14:30 uur op het programma. Deze wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter B. Nijp. De wedstrijd werd gespeeld op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel.

De wedstrijd OKSV 1-Estria 1 eindigde in: 3-3.

Gelijkspel voor Estria 1

In een spannende maar geen goede wedstrijd behaalde Estria 1 een gelijkspel tegen OKSV 1. Na eerst met 2-0 te hebben voor gestaan (doelpunten Johan Paters en Tijs Dunk) kwam de ploeg uit Overlangel terug tot een 3-2 voorsprong maar een eigen doelpunt net voor tijd betekende een terechte 3-3 eindstand. Op de foto zien we Jeroen Weijers zich focussen op de bal met een OKSV'er naast zich.

Vianen Vooruit schiet niks op met één puntje

SCV’58 en Vianen Vooruit hebben tegen elkaar gedaan wat ze in alle voorgaande duels nog niet deden: gelijkspelen. Voor SCV mooi, voor Vianen pijnlijk.

SCV’58 - Vianen Vooruit 1-1
Middenmoter SCV’58 kreeg in de openingsfase van het duel tegen de meest productieve ploeg uit de zesde klasse G een aantal goede mogelijkheden. In de 35ste minuut werd de eerste kans verzilverd. Sander Verhallen deed dat vanaf de strafschopstip, nadat een speler van Vianen Vooruit werd bestraft voor het maken van hands: 1-0.

Na de rust deed zich een opmerkelijk feit voor. SCV-doelman Noud Opsteegh én Vianen-goalie Christan Wagemans moesten namelijk allebei geblesseerd het veld verlaten. SCV leek af te stevenen op een 1-0 overwinning, totdat in blessuretijd Vianen Vooruit een strafschop kreeg, na een overtreding tegen spits Walter Bulkens. Ken van Tienen hield zijn zenuwen in bedwang: 1-1.

OKSV - Estria 3-3
OKSV begon de wedstrijd tegen Estria enorm aanvallend. Dankzij de subliem keepende Frank van Keijsteren bleef het bij drie Overlangelse doelpunten. Vooral linkerspits Paul Sweep, die vorige week nog vijf keer scoorde tegen SIOL, was een plaag voor de Estria-verdediging. Toch kwam Estria op voorsprong kwam. Tijs Dunk kopte raak (0-1). Direct daarna had Estria andermaal succes. Johan Paters schoot de bal binnen: 0-2. Het antwoord van OKSV liet niet lang op zich wachten. John Voets kopte uit een voorzet van Rogier van der Linden raak (1-2). Vrijwel direct daarna maakte OKSV de stand gelijk. Superspits Sweep rondde de bal, wederom aangegeven door Voets, af: 2-2.

De toeschouwers moesten daarna lang wachten op meer doelpunten. In de tachtigste minuut kwam OKSV voor het eerst op voorsprong. Voets nam voor de derde keer de assist voor zijn rekening, Dirk Jan Wanders scoorde de goal: 3-2. Estria trok de stand in de slotfase gelijk. Jochem van Lith kopte de bal in het doel: 3-3.

Zestienjarige debuteert bij FC De Rakt met degelijke zege én een doelpunt

Maandag 20 februari 2006 - Uden - FC De Rakt won met 2-0 de thuiswedstrijd van het Oijense OVC’63 na eerder dit seizoen ook al de uitwedstrijd gewonnen te hebben.

FC De Rakt - OVC’63 2-0 (0-0)
In een gelijkopgaande wedstrijd, speelden beide ploegen erg afwachtend en waren er dus nauwelijks doelpogingen. In de tiende minuut van de tweede helft bereikte een inworp Daniel van Delft, die de doelman van OVC kansloos liet: 1-0. In de 65ste minuut taxeerde de Oijense doelman een inzet van de 16-jarige Bart Langenhuizen verkeerd, die hierdoor bij zijn debuut de 2-0 eindstand op het scorebord bracht.

GVV’57 - SIOL 1-2 (1-2)
Ondanks een sterke opening van GVV, met diverse kansen, was het SIOL dat in de zestiende minuut de score opende. Drie minuten later kwam de gelijkmaker van de voet van Wesley Portier. Na een afgekeurde treffer van GVV scoorde wederom Van der Heijden voor SIOL. Na rust had GVV pech dat weer een treffer afgekeurd werd.

OKSV - Estria 3-3 (2-2)
OKSV heerste in de openingsfase, maar door twee defensieve fouten was het Estria dat op voorsprong kwam. In de tiende minuut was het Thijs Dunck die 0-1 aan liet tekenen. Amper twee minuten later was het Johan Pater die Estria met de 0-2 op rozen leek te zetten.
De dadendrang van OKSV kende echter geen grenzen, want tussen de zestiende en twintigste minuut scoorde OKSV twee keer via John Voet en Rogier van de Linden. De wedstrijd die in een hoog tempo gespeeld werd en kansen over en weer te zien gaf, bleef daarna lang verstoken van doelpunten. De 3-2 van Dirk-Jan Manders tien minuten voor tijd leek de beslissing, maar drie minuten voor tijd werd het door een eigen doelpunt van OKSV alsnog 3-3.