Wedstrijden 2020/2021

OKSV 1 - HRC'14 1
Uitslag: afgelast

29 oktober 2020

De wedstrijd OKSV 1 - HRC'14 1 zou donderdag 29 oktober 2020 om 19:30 uur plaatsvinden, maar is afgelast.

OKSV 1 heeft vandaag een thuisstrijd afgewerkt tegen HRC'14 1. De wedstrijd werd gespeeld om 14:30 uur.

5B: SBV start met zwaarbevochten overwinning, DESO-spits Bloks scoort hattrick

Bron: Kliknieuws

SBV heeft eindelijk de eerste competitiewedstrijd achter de rug. Tegen Ophemert -dat vorige week nog met 6-1 van DESO won- werd het 1-0 voor de Harenaren. In dezelfde vijfde klasse B haalde DESO hard uit tegen RKVSC: 6-0. MOSA’14 (3-2 bij Hedel) en Maaskantse Boys (2-4 tegen SCZ) verloren.

Net als op alle andere sportparken in Nederland was het stil bij SBV. Vanwege de coronamaatregelen waren er geen toeschouwers welkom en iedereen -ondanks dat de poort gewoon open was- hield zich hier keurig aan. Enkele supporters van de Harenaren namen plaats in hun auto op de parkeerplaats achter de goal. Na 9 minuten konden ze al toeteren toen Jordy van Outvorst zijn ploeg op voorsprong schoot. Een vrije trap van ‘Jornaldo’ van zeker 25 meter vloog achter doelman Remco Moret tegen de touwen.

Het was samen met een schot van Max Tielemans op de kruising één van de weinige hoogtepunten in de eerste helft. SBV ging slordig om met de geboden ruimte en aan de andere kant moest doelman Danny de Natris ingrijpen bij een kans van Sven Marcus. Wat verder opviel, was dat de op het oog sportieve eerste helft toch nog bijna uit de hand liep. Bij een onschuldige botsing schreeuwde een Ophemert-speler moord en brand, waarna de nodige spelers even tegenover elkaar stonden. De scheidsrechter nam de juiste beslissing en liet na een blessurebehandeling het spel hervatten.

In de tweede helft golfde het spel op en neer. Ophemert kwam meerdere malen gevaarlijk door en loerde op de gelijkmaker. Maar SBV liet kansen liggen om de score te verdubbelen. Zo raakte Jaimy Knipping de paal uit een vrije trap van zijn broer Berry en de rebound was niet aan Giel van de Camp besteed. In de slotfase raakte ook Mart van Veghel de paal. In de stromende regen floot de scheidsrechter uiteindelijk voor het laatst en was een zwaarbevochten zege van SBV een feit.

Hedel - MOSA’14 3-2
De start van MOSA’14 deze competitie is niet om over naar huis te schrijven. De start van de Oijenaren in Hedel was ook slecht. Binnen 5 minuten stond de thuisploeg al met 2-0 voor. In die stand kwam tot aan de rust geen verandering, maar vroeg in de tweede helft volgde de 3-0. Robin Blokland zorgde er met twee treffers voor dat het wel weer spannend werd, maar dichterbij kwamen de bezoekers -ondanks dat ze daar wel kansjes voor hadden- niet.

RK DESO - RKVSV 6-0
DESO verloor vorige week met ruime cijfers (6-1) bij Ophemert. Vandaag werd sportieve revanche genomen tegen RKVSC: 6-0. Met rust stond het door goal van Agonis Hoti en Romano Bloks (2) al 3-0. Bloks maakte in de tweede helft zijn hattrick compleet, waarna Hamoudi Al Obaidi en Jelle van Herpen er 6-0 van maakten.

Maaskantse Boys - SCZ 2-4
Maaskantse Boys speelde een goede eerste helft, maar de tweede helft was zeer matig. “We leden over het hele veld snel balverlies. Frustrerend”, aldus trainer Maurizio Atzeni. Zijn ploeg ging met 2-4 onderuit. Jeffrey van den Hurk opende nog wel de score namens de thuisploeg, na een uur tekende Clint van Crey voor de gelijkmaker.