Chris
Bart
Paul

Wissels

75 min Arjen voor Chris

1-1 (vorige keer)
70 min 2-1 Paul
83 min 3-1 John
88 min 4-1 Paul

Gele kaarten

Thomas

De competitiewedstrijd OKSV 1 - SCV'58 1 stond om 14:30 uur op het programma. Deze wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter C.J.W. Tak. De wedstrijd werd gespeeld op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel.

De tactiek van vandaag werd slechts kort besproken door de trainer. Als we willen winnen moeten we er met z'n allen voor gaan. Vanaf het begin vol erin....

Er werd afgesproken om eerst 7 minuten te spelen, enkele minuten te rusten en daarna de 2e helft te spelen. Velp zag dat niet zo zitten en wilden liever meteen wisselen. In Overlangel zijn wij de baas dus werd er eerst gerust.

In het korte eerste bedrijf werden de bedoelingen van OKSV duidelijk voor SCV. De gasten uit Velp kregen geen moment rust en werden voordurend opgejaagd. Dit resulteerde al snel in een kans voor de gelegenheidsspits Bart Vos. Op aangeven van Paul mistte hij net de goal.

De tweede helft was een leuke wedstrijd (voor ons dan) om te zien. Velp kwam niet onder de druk uit door prima verdedigend werk van de achterhoede. Beide van Zetjes speelden erg goed en gaven geen meter ruimte. Ook Tom S speelde alsof hij iedere week meespeelt. Door dit aanvallende spel kregen we volop kansen alleen het laatste tikje ontbrak nog. Dit kwam eindelijk 20 minuten voor tijd, het was Paul Sweep die een enorm bevrijdende treffer scoorde. Dik verdiend kwamen we op 2-1.

Langs de lijn werden de volgende 10 a 12 minuten erg spannend. Velp drong aan en probeerde de gelijkmaker te scoren. We gaven geen echte kansen weg maar de druk werd groter en groter. Dit duurde tot enkele minuten voor tijd toen John de beslissing maakte:3-1. Als toetje gaf Paul S nog een showtje weg, hij slalomde door de Velpse defensie en maakt op prachtige wijze 4-1.

Na deze belangrijke overwinning rest ons nog 1 inhaalwedstrijd tegen De Rakt. Als we deze
pot kunnen winnen komen we te staan waar we (vind ik) zo'n beetje horen: op de zevende plaats. De overwinning van vandaag maakt heel veel ellende goed voor ons en met en tevreden gevoel kunnen we een paar weekjes rusten en nagenieten.

Bron: Brabants Dagblad

OKSV is SCV makkelijk de baas
OKSV benutte het restant van de wedstrijd tegen SCV’58 uitstekend. In de 52 overgebleven minuten scoorde het driemaal, waardoor de eindstand 4-1 werd. De wedstrijd was met 1-1 begonnen.