Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2005/2006

OKSV 1 - SIOL 1
Uitslag: 1-3

18 september 2005 - Van onze verslaggever Paul Sweep

Opstelling OKSV 1 (1-3-3-2-1)

Arno
Dirk-Jan
Chris
Joan
Jeroen
Rogier
Bart V
Ferry
Thomas
Dennis
Bart M

Wissels

45 min Tom voor Thomas
78 min Frank voor Chris
78 min Arjen voor Bart M.

Doelpuntenmakers

43 min 0-1
45 min 0-2
65 min 1-2 Dennis van der Laar
85 min 1-3

Gele kaarten

Ferry Voet

Wedstrijdverslag

OKSV starte de wedstrijd in een uitverkocht Anfield road(196 toeschouwers)met volle 100%

De 1ste helft was een gelijk opgegaand duel...over en weer wat kleine kansjes maar echt gevaarlijk voor de keepers werd het niet...

tot het moment waar het eerder dit seizoen (SBV)ook al mis ging!
OKSV zit met de gedachte al bij de thee, siol profiteerd en scoort zodoende 2 goals!(45min 45+1 min)

in de 2de helft komt oksv nog sterk terug door een goede goal van Dennis v/d Laar (1ste officiele goal van een glansrijke carriere bij OKSV1)

nou het spel gaat weer een beetje op en neer... Ferry krijgt keertje geel(verders goede pot gevoetbalt jonge!)
Na wat kansen van SIOL (die Arno er overigens goed uithoud), is het OKSV dat keertje de lat raakt en met Rogier v/d Linden een goede hele goede mogelijkheid heeft op de 2-2 maar die lukt het helaas niet om te scoren!
Verders niet veel mogelijkheden gehad en SIOL scoorde vlak voor tijd nog de 1-3(game over)

volgende week weer met 200% tege aan en zijn de 3 punten voor ons!!!Bron: Brabants Dagblad

OKSV zwicht voor aanvalsdrang SIOL
Overlangel - OKSV bood SIOL het eerste half uur goed tegenspel, maar moest toen toch zwichten voor de aanvalsdrang van SIOL, dat nog voor rust tweemaal scoorde. In de tweede helft kreeg OKSV hoegenaamd geen kansen en de 1-2 van De Laat was dan ook een toevalstreffer. In de slotfase werd het nog 1-3 voor de gasten.

Macharen geeft 4-1 voorsprong weg
Grave - Zeker in de eerste helft draaide de ploeg van Macharen geweldig. Door twee doelpunten van Arjan Liefkens en een treffer van Rens van de Heuvel stond het halverwege de wedstrijd al 0-3.

Een tegentreffer van Portier deerde Macharen niet, want opnieuw was het Liefkens die de marge op drie doelpunten bracht. Daarna ging het echter nog mis, want uit twee vrije trappen en een corner reageerden de voorwaartsen van GVV57 adequater als de verdediging van Macharen, waardoor de achterstand van 1-4 omgebogen werd in een 4-4 gelijkspel.

Deso nipt langs Udenaren FC De Rakt
Uden - Deso leek een gemakkelijke middag te krijgen in Uden, want de ploeg had duidelijk het beste van het spel. Met de snelle voorsprong (doelpunt Henk Damen) in de zevende minuut, was het heerlijk voetballen. Toen echter meerdere doelpunten uitbleven, putte de tegenstander moed en ging steeds beter meevoetballen. Een kwartier voor tijd viel de gelijkmaker. Deso stelde via Nafili echter drie minuten later weer orde op zaken.

SBV kent weinig moeite met OVC63
Haaren - SBV gaf weinig kansen weg en zocht waar het kon de aanval. Na een half uur spelen opende Marc van Someren de score. Niet veel later verdubbelde Hoefnagel de voorsprong. In de tweede helft had SBV de nodige pech met een afgekeurde treffer en een gemiste strafschop. Drie minuten voor tijd werd het dan toch 3-0 door Van Schijndel.

Estria profiteert van collectief falen SCV58
Velp - De Velpenaren van SCV58 werden met 1-6 compleet weggespeeld door Estria. De tegenstander uit Escharen profiteerde volop van het collectief falen van het team van SCV58. Halverwege de wedstrijd stond het reeds 0-3. Na rust werd de score opgevoerd naar 0-6, alvorens Joao Pedro iets terug kon doen namens SCV58.Bron: De Gelderlander

OKSV - SIOL 1-3
De hardwerkende thuisploeg was niet opgewassen tegen SIOL, dat vlot combineerde en veel kansen kreeg. Na 45 minuten konden de Katwijkse voetballers de armen in de lucht steken. Rens van der Heijden opende de score: 0-1. In de extra tijd van de eerste helft had Van der Heijden opnieuw succes. Snoeihard schoot hij de bal binnen: 0-2. Na 54 minuten kwam OKSV terug in de wedstrijd. Dennis van de Laar strafte een blunder in de verdediging af: 1-2. De spanning in de slotfase viel weg toen Ilkner Yamaner in de 83ste minuut raak schoot: 1-3.

GVV'57 - Macharen 4-4
Na tien minuten bracht Macharen de stand op 0-1. Twintig minuten later werd het dankzij een fraai doelpunt zelfs 0-2 voor de bezoekers. De ellende voor GVV werd nog erger toen de spelers van Macharen voor het rustsignaal de 0-3 konden vieren. GVV-trainer Reinier Bonimbie greep in en wisselde twee spelers in de hoop dat het na rust beter zou gaan. Dat lukte aardig. Jordi Portier verkleinde het verschil tot twee doelpunten: 1-3.

Via een slim uitgespeelde counter werd het gat tussen GVV en Macharen weer groter: 1-4. Michel van de Vliet was verantwoordelijk voor de zesde treffer van de middag in Grave; hij kopte de bal in het doel (2-4). Johan Verhaaren nam een voorbeeld aan zijn teamgenoot. Ook hij scoorde met het hoofd: 3-4. In de slotfase leverde het GVV-slotoffensief de gelijkmaker op. Jordi Portier was de schutter (4-4).Bron: V.V. Siol

SIOL WINT VERDIEND IN OVERLANGEL: 1-3
Siol heeft ook de tweede uitwedstrijd van dit nog jonge seizoen winnend weten af te sluiten. Tegen O.K.S.V. werd het in een wedstrijd waarin goed voetbal onmogelijk was 3-1 voor de mannen van Henk Gaertner.

De thuisploeg moest het traditiegetrouw hebben van hard werken en zo snel mogelijk de bal naar voren rammen. Bovendien schuwen zij de fysieke duels geenszins, toch altijd lastig voor Siol die steeds probeert voetballend de oplossing te vinden. Toch is er met een aantal spelers wel meer voetbalvernuft in het team gekomen. "Kan het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan" is steeds meer het motto.
Er gebeurde weinig vermeldenswaardigs tot Nico van der Wal in de 22e minuut toch een redelijk opgelegde kans kreeg om de score te openen na prima voorbereidend werk van Rens van der Heijden. De keeper kon juist op tijd ingrijpen. In de daarop volgende scrimmage leek Ren Kromhout nog te profiteren, maar hij had zondag weinig geluk in de afronding.
Trainer Gaertner had Ilker Yamaner de voorkeur gegeven in de spitspositie boven Pascal Degen. Gelet op het aantal kansen dat Yamaner creerde maakte hij zijn positie waar, echter hij had zeker zijn dag niet wat betreft het afmaken van die kansen. Zowel in de 30e minuut als in de daarop volgende was hij heel dicht bij een treffer. Eenmaal met het hoofd en eenmaal toen hij alleen op de doelman van de thuisploeg af kon gaan.
In de 42e minuut was het Ren Kromhout die goed stoorde, de bal afpakte van de tegenstander en vervolgens alleen op het doel van O.K.S.V. af kon gaan. In plaats van zelf te schieten legde hij de bal keurig breed op de meegelopen Yamaner, maar die miste wederom jammerlijk.
Uiteindelijk was het Rens van der Heijden die in de 45e minuut de ban brak. Vanaf de middenlijn werd hij op randje buitenspel gelanceerd. Hij spurtte richting O.K.S.V.-doel om vanaf zon 20 meter uit te halen. Onhoudbaar voor de keeper verdween de bal in de rechterhoek: 0-1.
In de volgende minuut kwam een voorzet van rechts, waarbij de bal nt over de gehele O.K.S.V.-defensie heen viel, precies in de voeten van Rens van der Heijden. Opnieuw had hij hier geen probleem mee door snoeihard het net te zoeken: 0-2.
Het was wel geheel toevallig dat tijdens het vallen van beide doelpunten Siol met 10 man speelde vanwege een blessurebehandeling van Joop Caspers.
Al in de 2e minuut van de 2e helft mocht opnieuw Ilker Yamaner alleen op de keeper afgaan. Met een goede sliding werd hem deze keer een scoringskans ontnomen.
In plaats van de score uitbouwen door Siol kwam O.K.S.V. na 54 minuten terug in de wedstrijd als gevolg van een verdedigingsfout waarna Dennis van de Laar alleen op keeper Josemanders af kon gaan. Hij maakte geen fout: 1-2.
Nu dreigde het nog spannend te worden. Het was echter Siol dat het meeste aanspraak kon maken op meer. De thuisploeg werd redelijk goed vastgezet en met snel dieptespel werd steeds gepoogd om gevaarlijk te worden. Toch bleef het een rommelige wedstrijd, niet in het minst als gevolg van de vele overtredingen en overtredinkjes waarvoor de uitstekend leidende scheidsrechter Tak nogal eens moest fluiten.
Toch moest Siol op blijven passen, want de gelijkmaker zou zomaar kunnen vallen. Zo moest Leon Josemanders in de 61e minuut met een katachtige reactie redding brengen op een kopbal uit een corner en ook 8 minuten voor het verstrijken van de officile tijd greep hij uitstekend in na een counter van de thuisploeg.
Tussendoor hadden opnieuw Ren Kromhout, Ilker Yamaner en ook Nico van der Wal kansen laten liggen om de wedstrijd definitief te beslissen. Het was uiteindelijk tch Ilker Yamaner die zijn doelpuntje in de 83e minuut meepikte. Weliswaar in twee instanties, maar zijn sleur- en trekwerk was toch niet voor niets geweest: 1-3.

Opstelling SIOL 1ste helft:
Josemanders, Caspers - Niek Jacobs - van den Acker - ten Haaf, Kooistra - van de Wal - Peter Jacobs Jr, van der Heijden - Yamaner - Kromhout.

Opstleling SIOL 2de helft:
Josemanders, Caspers - Niek Jacobs - van den Acker - ten Haaf, Kooistra (Degen) - van de Wal - Peter Jacobs Jr (Maselaman), van der Heijden -Yamaner - Kromhout.


© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
20 apr 2024
Autopuzzeltocht 2024
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2024
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg