Harald R
Andre v D
Walter v D

Wissels

35 min Fred voor Sjaak
55 min Patrick voor Marcel

10 min Walter
11 min 1-1
30 min Andre
33 min 2-2
54 min 3-2 Walter
65 min 4-2 Fred
80 min 5-2 Walter
89 min 5-3

We waren gebrand en begonnen goed aan deze wedstrijd. In de 10e min scoorde Walter na goed doorlopen netjes en beheerst de 1-0. Helaas viel de gelijkmaker erg snel en konden we weer opnieuw beginnen. Wederom door goed doorlopen in dit geval Andre werd de tweede goal op iedentieke wijze als de 1-0 gescoord dus 2-1.
al vrij snel maakte velp weer 2-2 door het niet goed luisteren van de muur (in dit geval achterhoeden,fout!!!) de 2-2 binnen door een vrije trap.Na rust kwamen, omdat de leiders weer de puntjes op de i gezet hadden goed uit de startblokken waardoor al snel de 3-2 volgenden door schiterend gecombineerd spel.daarna gaven we niet op en door een schiterend schot ,op fred zijn wijze kwamen we op 4-2. Velp was verslagen waardoor walter (man van de wedstrijd door ook zijn goede inzet) nog eens de 5-2 te scoren.
in 89 min gaf schijdsrechter gertjan nog (twijfel geval!!) een penalty 5-3. De leiders waren met de 3 punten uiterst tevreden en hebben dat ook uitgesproken richting de jongens volgende week staat de lastige uitwedstrijd tegen SDDL te wachten.Als wij met deze inzet weer voetballen zien wij als leiders nog vele lichtpuntjes in dit team.