OKSV E1 -

3 mei 2003

Bron: Brabants Dagblad

Spits Henk Damen belangrijk voor DESO
Spits Henk Damen had gisteren weer een groot aandeel in de 4-0 zege van DESO op OKSV. Van meet af aan reeg DESO de kansen aaneen. Enkel goudhaantje Damen wist echter te scoren. Pas in het laatste kwartier kreeg de zege meer gestalte door doelpunten van Reuvers, Damen en Gusat.

Zondagsschot levert SBV volle winst op
In een matig duel waren in de eerste helft de beste kansen voor SBV, dat er niets mee deed. Na de hervatting kreeg ook Estria kansen, maar lange tijd leek het duel geen winnaar te krijgen. Totdat halverwege de tweede helft Marc van Sommeren met een schot van een afstand van zeker veertig probeerde de doelman van Estria te verschalken. Zijn inzet verdween tot ieders verbazing en verwondering in de kruising: 0-1.

OVC’63 pakt volle buit na achterstand
OVC’63 speelde een matige eerste heft tegen het nietige VCO. Weliswaar had de thuisploeg het meeste balbezit, de beste kansen waren echter voor VCO. Het doelpunt van Toonen na een halfuur spelen was dan ook verdiend. De tweede helft was amper begonnen toen Van Heeswijk de gelijkmaker scoorde. VCO hield verrassend lang stand. Pas in het laatste kwartier pakte OVC’63 de volle winst door delpunten van Van Heeswijk en Hendriksen: 3-1.

SCV’58 te sterk voor FC De Rakt
SCV’58 ging omzichtig te werk tegen de Udenaren van FC De Rakt. Waar de thuisploeg aanviel, probeerden de Velpenaren met snelle uitvallen gevaar te stichten. De aanpak van SCV wierp zijn vruchten af, want binnen twintig minuten was het 0-2 door een benutte strafschop van Sander Verhallen en een doelpunt van Tommie van Leuken. Daarmee zat de wedstrijd gelijk in het slot.

GVV’57 aanvalllend te min tegen Vianen
Een slechte start van GVV’57 in de westrijd tegen Vianen Vooruit (1-2 verlies), want binnen een minuut keek men al tegen een achterstand aan. Daarna speelde GVV’57 goed voetbal, maar kansen scheppen is en blijft een probleem voor de ploeg uit Grave. De 2-0 voor Vianen in de twintigste minuut deed het zelfvertrouwen van de ploeg weinig goed. In de tweede helft kreeg GVV’57 dan toch de treffer (Hassan Housseini) waar het recht op had.

SIOL en Macharen komen niet tot scoren
SIOL was over de gehel wedstrijd gezien de beter voetballende ploeg. Het was echter Macharen dat de betere kansen kreeg. Beide ploegen hadden dan ook vrede met het gelijkspel: 0-0.