Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2019/2020

SCZ 1 - OKSV 1
Uitslag: 0-3

24 november 2019

Doelpuntenmakers

  • Rick Reijs (OKSV 1)
  • Jort van Heumen (OKSV 1)
  • Perr Hidding (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

De Competitieontmoeting SCZ 1 - OKSV 1 stond om 14:00 uur op het programma.

De wedstrijd SCZ 1-OKSV 1 eindigde in: 0-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Maaskantse Boys 1 op 1 december 2019. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5C: Ruime overwinningen OKSV en SBV, punt voor Ruwaard en MKB, nederlagen DESO en MOSA'14

Bron: Kliknieuws

RK DESO - Ophemert 1-2
DESO startte uitstekend aan de wedstrijd en na een minuut stond het al 1-0 door Nick Govers. Hij rondde een steekbal keurig af. Ophemert kreeg gedurende de eerste helft meer grip en het spel ging op en neer. In de 36ste minuut viel de gelijkmaker. DESO-trainer Stan Vos vond dat zijn ploeg in de tweede helft Ophemert van de mat speelde. "We kregen wel vijf a zes grote kansen. Helaas vergaten we te scoren. Ophemert deed dit wel in de 73ste minuut nadat ze uit één van de weinige uitvallen een vrije trap kregen. Vandaag vergaten we dus opnieuw te scoren. Het moet een keer goed gaan." Volgende week is het de derby Ruwaard tegen RK DESO.

Maaskantse Boys - Ruwaard 1-1
Over Ruwaard gesproken, dat speelde met 1-1 gelijk tegen Maaskantse Boys. Binnen negen minuten vielen beide treffers. Jeffrey van den Hurk opende de score namens de thuisploeg, maar al snel maakte Erik van Lent gelijk. "We hadden het meeste balbezit, maar we waren enorm slordig in de passing en het maken van keuzes in de afronding. Iedereen speelde zwaar onder de ondergrens. Ik baal hier echt van", aldus Maaskantse Boys-trainer Maurizio Atzeni. Ger Romeijnders van Ruwaard vond dat de wedstrijd qua veldspel gelijk opging. "Maar gezien het aantal kansen, hadden wij het verdiend om te winnen. Wes Kroezen kreeg nog een grote kans en vooral de kans van Jari Langenkamp vlak voor tijd was erg groot. Achterin hebben we niets weggegeven. Ze hebben een goede spits, maar Aron van der Putten en Yasin Erdem hebben hem uitstekend uit de wedstrijd gespeeld." Voor de wedstrijd riep Romeijnders de spelers op om een uur eerder naar het sportpark te komen. "We hebben met de groep bij elkaar gezeten en uitgesproken wat er speelde. Er waren wat frustraties. We hopen dat we na dit gesprek de rest van het seizoen verbetering gaan zien." Zondag wacht de derby tegen Ruwaard. "De jongens zijn er al mee bezig en ik denk andersom om. We merken dat de derby meer leeft dan andere wedstrijden."

SCZ - OKSV 0-3
OKSV kende geen problemen met SCZ. Rick Reijs en Jort van Heumen tekenden voor de 0-2 ruststand, Perr Hidding maakte er eentje in de tweede helft. Trainer Fred Donkers: "We hebben de hele wedstrijd op hun helft gevoetbald. Er waren genoeg kansen om de score uit te breiden."

Wadenoijen - SBV 2-5
SBV kende een eenvoudige middag in Wadenoijen. Volgens trainer John Putters -bezig aan zijn laatste seizoen- gaf zijn ploeg maar 1 kans weg. "En die kans werd door Wadenoijen op de paal geschoten. De twee tegengoals waren een eigen doelpunt en een communicatiefout achterin." Met rust stond het 2-2 (Twan Ceelen en Berrie Hoefnagel zorgden twee keer voor een voorsprong), in de tweede helft nam SBV afstand van het inmiddels met tien man spelende Wadenoijen. Via Kevin Heijnen, Giel van de Camp en Joshua van Tongeren eindigde de wedstrijd in 2-5. SBV eindigde de wedstrijd met tien man na de tweede gele kaart van Stan van Veghel. "Goed gevoetbald hebben we niet, maar we waren wel beter en hebben er vijf gemaakt. Het had echter ook zomaar 0-8 kunnen worden."

HRC'14 - MOSA'14 1-0
MOSA'14 slaagde er niet in om voor het eerst dit seizoen te winnen. Het was HRC'14 dat de eerste kans kreeg, maar daarna werden ook de Oijenaren meerdere malen gevaarlijk. De thuisploeg kwam na een half uur op voorsprong. Daarna waren er bij de bezoekers flinke kansen voor Vince van Uden, Tom van Loon en Olaf Bosch. Scoren deden de mannen van trainer Peter van Orsouw niet. Diep in de tweede helft werd een bal van Max Kras op de lijn gekeerd. Een gelijkspel zou zeker terecht zijn geweest, maar MOSA'14 ging zonder punten terug naar Oijen.

Vijfde klasse C:
BZS - Hedel 1-1
RK DESO - Ophemert 1-2
DSS'14 - RKVSC 5-0
Wadenoijen - SBV 2-5
SCZ - OKSV 0-3
HRC'14 - MOSA'14 1-0
Maaskantse Boys - Ruwaard 1-1

1. BZS 9-25
2. OKSV 9-23
3. Hedel 9-21
4. SBV 9-18
5. Maaskantse Boys 9-15
6. Ophemert 9-14
7. DSS'14 8-13
8. HRC'14 9-11
9. SCZ 9-10
10. RK DESO 9-7
11. Ruwaard 9-6
12. Wadenoijen 9-3
13. RKSC 9-3
14. MOSA'14 8-2

Ruwaard - RK DESO
MOSA'14 - Wadenoijen
OKSV - Maaskantse Boys
Ophemert - DSS'14
RKVSC - BZS
SBV - HRC'14

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg