6 oktober 2019

• Perr Hidding (OKSV 1)
  • Ronald Reijs (OKSV 1)
  • Kevin Donne (Wadenoijen 1)

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt voor de krachtmeting Wadenoijen 1 - OKSV 1.

De wedstrijd Wadenoijen 1-OKSV 1 eindigde in: 1-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Ulysses 1 op 8 oktober 2019. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5C: OKSV blijft winnen, cadeau voor Atzeni, Bloks blinkt uit bij Ruwaard, pak slag voor DESO

Bron: Kliknieuws

OKSV blijft het goed doen in de vijfde klasse C en won voor de derde keer op rij. Maaskantse Boys is ook goed gestart en bezet na de 6-0 overwinning op MOSA'14 de vierde plek. SBV en Ruwaard wonnen ook ruim (4-0). DESO stelde zwaar teleur door thuis met 1-6 te verliezen van DSS'14.

Wadenoijen - OKSV 1-3
Het was met het regenachtige weer en flinke wind moeilijk om aan voetballen toe te komen. Het veld in Wadenoijen was zwaar waardoor er veel spelers uitgleden en er soms benarde situatie op het veld ontstonden. OKSV-trainer Fred Donkers: "We hadden het zwaar tegen een tegenstander die alleen maar de lange bal speelde en vooral omdat de wind zijn aandeel erin had. De eerste helft hadden we een paar kleine kansjes die er wel in mochten en zo bleef de stand 0-0. De tweede helft begonnen we te zwak en te ongeconcentreerd aan de wedstrijd waardoor de tegenstander in de zeventigste minuut op voorsprong kwam door een vrije trap en waar onze keeper niet had op gerekend. Na deze goal hebben we wel de kopjes niet laten hangen en zijn we blijven voetballen. Dat resulteerde in de 1-1 en de 1-2 door Perr Hidding en de 1-3 door Ronald Reijs. Zo konden we toch nog drie punten meenemen naar Overlangel."

Maaskantse Boys - MOSA'14 6-0
Maaskantse Boys-trainer Maurizio Atzeni vierde zijn vijftigste verjaardag en kreeg een prachtig verjaardagscadeau van zijn spelers. Vooral Clint van Creij had er zin in, want met drie goals zette hij de 3-0 ruststand op het scorebord. In de tweede helft maakte hij er nog één, een kwartier na de 4-0 van Jeffrey van den Hurk en tien minuten voor de 6-0 van opnieuw Van den Hurk. Atzeni: "We gaven weinig weg en bleven geconcentreerd doorspelen. Een mooie overwinning en een mooi cadeau." MOSA'14 liep voor de derde wedstrijd op rij tegen een nederlaag aan. "Het was slappe hap van onze kant", waren duidelijke woorden van MOSA'14-trainer Peter van Orsouw.

SBV - RKVSC 4-0
SBV begon sterk tegen een zeer zwak RKVSC. De Harenaren wilden snel de score openen en dat lukte in de 18e minuut. Jeugdspeler Mart van Veghel kreeg de kans in de basis en beloonde dat vertrouwen met een doelpunt. Zes minuten later verdubbelde hij de stand. Nog voor rust maakte Joep Cruijsen er 3-0 van. Giel van de Camp tekende voor de 4-0 eindstand. Trainer John Putters: "RKVSC kreeg weinig tot geen kansen. We boekten vandaag een simpele overwinning en die had eigenlijk hoger uit moeten vallen. Volgende week naar Hedel voor de clash."

RK DESO - DSS'14 1-6
Een totale offday voor RK DESO. DSS'14 had de eerste twee wedstrijden niet gewonnen, maar haalde op bezoek in Oss keihard uit: 1-6. Trainer Stan Vos: "De eerste helft misten we teveel kansen. We scoorden er maar één en DSS'14 drie. Na de snelle 1-4 in de tweede helft was het verzet bij ons gebroken. Deze wedstrijd moeten we snel vergeten, op naar volgende week tegen OKSV."

Ruwaard - Ophemert 4-0
De eerste overwinning van Ruwaard is een feit. Ophemert werd met 4-0 aan de kant gezet. Grote man bij de Ossenaren waren Romano Bloks. Hij scoorde drie keer en gaf ook een assist op Wes Kroezen. "De eerste helft verliep moeizaam voor ons", aldus Bloks. "In de tweede helft waren we zeker de bovenliggende partij. We staken er boven uit en beloonden ons met doelpunten."