Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

OKSV F1

Wedstrijden 2002/2003

OKSV F1 - HVCH F7
Uitslag: 2-6

26 april 2003

Het was prima voetbalweer en het veld lag er goed bespeelbaar bij in Haren. De taakverdeling in de verdediging was van te voren goed doorgesproken en wederom stond de verdediging goed. Haren kwam niet in hun spel mede doordat er vroeg werd gestoord in hun opbouw.

OKSV speelde rustig en begon gaandeweg de eerste helft wat kansjes te krijgen. John mikte een vrije trap op de lat, net niet....
De 0-1 viel iets later uit een corner van Bart Vos. Jeroen van Summeren diende als bliksemafleider en achter hem kon good old Johnny Voet binnenkoppen. Een lekkere opsteker maar we wisten dat we er nog lang niet waren.
De wedstrijd zat in deze fase redelijk op slot in de eerste helft, Haren zat totaal niet in de wedstrijd. In de 40 minuut kreeg SBV een penalty na een zeer ongelukkige handsbal van Ferry. Arno maakte zich op voor de pingel en stopte de penalty!!! Dat was een enorme opsteker voor ons, ruststand 0-1.

Na de rust voltrok zich wederom een drama voor de OKSV goal. Een, voor mij persoonlijk, onbegrijpelijk gegeven penalty werd nu wel binnengeschoten door Haren. Nog beduusd van de 1-1 lag een paar minuten later de 2-1 ook al binnen. Ditmaal mocht een speler van Haren te ver oprukken naar onze goal en scoorde de 2-1.
Na de 2-1 zakt de wedstrijd weg naar een bedenkelijk niveau en lag het spel zo vaak stil dat er van voetbal geen sprake meer was. Beetje jammer dat we vandaag voorin geen vuist kon maken. Misschien ligt dat ook wel aan de verdediging van Haren, zij hebben niet voor niets zo weinig goals tegen.

Al met al wederom een vervelend gevoel. Het is te gemakkelijk om een zondebok aan te wijzen voor dit verlies. Het wordt eens tijd dat het ons wat meer meezit, maar daar zullen we zelf aan moeten werken!!Bron: Brabants Dagblad

OKSV krijgt met verlies punt te weinig
Met de 2-1 nederlaag tegen het sterke SBV kreeg OKSV, op basis van het vertoonde spel, te weinig.
SBV had grote moeite met het spel van de gasten uit Overlangel. Het was dan ook OKSV dat de sterkste partij was in de eerste helft.
De 0-1 na een halfuur spelen van John Voet was dan ook niet meer dan logisch. SBV kreeg in de eerste helft nog kans op gelijke hoogte te komen, maar Roy van de Camp miste een strafschop. Kort na de hervatting kreeg SBV opnieuw een strafschop. Paul de Louw was deze keer wel trefzeker.
De 2-1 van Berry Knipping, nog geen zes minuten later, draaide de wedstrijd om. Met samengeknepen billen sleepte de ploeg de overwinning over de eindstreep.

Estria pas in tweede helft op stoom
Estria raakte pas in de tweede helft van de wedstrijd tegen FC De Rakt op stoom. Na een 2-1 ruststand liep de ploeg uit naar een 6-1 overwinning.
In de eerste helft ging de strijd lange tijd gelijk op. In de slotfase was Estria via Jeroen Weijers en Frank Peters echter tweemaal doeltreffend. In de euforie gaf men nog voor rust een tegentreffer weg.
Na de pauze maakte Estria snel het verschil middels doelpunten van Kruizen en Rijken. In de slotfase was het Johan Paters die met twee treffers de eindstand van 6-1 op het scorebord bracht.

Macharen met lege handen tegen SCV58
In een slechte wedstrijd kende Macharen de meeste pech en verloor dan ook met 1-2 van SCV58. In de eerste tien minuten kwam SCV58 al erg goed weg, toen Macharen twee opgelegde kansen om zeep hielp. In het rommelige duel was het Sander Verhallen die met een vrije trap in de 38ste minuut de Macharense doelman kansloos liet.
Een kwartier voor tijd deed Liefkens namens Macharen hetzelfde. Met de 1-1 hadden beide ploegen al vrede, maar toch scoorde Danny Peters vijf minuten voor tijd, nog onverwacht, de winnende treffer.

Strafschop brengt GVV57 overwinning
OVC63 en GVV57 speelden een matig duel, waarin de gasten vrijwel altijd de betere partij waren. GVV57 won de meeste duels, maar veel kansen leverde dat zeker in de eerste helft niet op.
Na de pauze kreeg GVV57 meer kansen, maar toch scoorde de ploeg maar niet. Een kwartier voor tijd wist Omar Fuktual door te breken waardoor zijn directe tegenstander Roel Ceelen geen andere mogelijkheid meer had dan hem te vloeren binnen het strafschopgebied.
Resultaat: rood en een benutte strafschop van Wesley Portier: 0-1. Die goal bleek later de enige van het duel.

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
03 jun 2023 - 18:00
Autopuzzeltocht 2023
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg