Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2017/2018

OKSV 1 - SDDL 1
Uitslag: 1-2

8 oktober 2017

Doelpuntenmakers

  • 0-1 Daan Klievink (SDDL 1)
  • 1-1 Perr Hidding (OKSV 1)
  • 1-2 Roy Bens (SDDL 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt voor de confrontatie OKSV 1 - SDDL 1.

De wedstrijd OKSV 1-SDDL 1 eindigde in: 1-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen DAW 2 op 10 oktober 2017. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

4G: Juliana Mill aan kop, Herpinia wint leuke derby, OKSV na drie duels nog zonder punten

Bron: Kliknieuws

Juliana Mill heeft zondag voor de derde maal op rij gewonnen. Daarmee staat het Millse team fier bovenaan de ranglijst van de vierde klasse G.

Het ging voor Juliana Mill niet makkelijk tegen SIOL. De gasten hadden een penalty nodig in de 85ste minuut om de drie punten mee naar huis te nemen. Het was Berry van Krijl voor Juliana die laag binnenschoot. Trainer van SIOL Lucien Roeffen baalde van het verlies maar zag genoeg positieve punten. "De eerste helft speelden we voetballend sterk, al werd Mill in de omschakeling gevaarlijk. De tweede helft kwamen beide ploegen er moeilijk uit. Een gelijkspel was terecht geweest." De ploeg van Roeffen staat op de zesde plaats. Volgende week speelt het team uit tegen Beers, dat evenveel punten heeft als SIOL.

Constantia - Ulysses 4-2
Constantia stond na twintig minuten al met 3-0 voor tegen Ulysses. De derde treffer was discutabel, want het was nog maar de vraag of de bal de lijn had gepasseerd. In de veertigste minuut kwam Ulysses terug in de wedstrijd door een goal van Paul van Lith (dit seizoen goed in vorm). Van Lith scoorde twee minuten later weer, maar de scheidsrechter vond dat de vrije trap te snel was genomen. Meteen na rust dan wel de 3-2 van Van Lith. Ulysses rook kansen op de 3-3 en onder andere Sjuul Lagarde liet een kans liggen. Maar in plaats van de gelijkmaker viel aan de andere kant de 4-2. "Het spelbeeld van de tweede helft geeft moed voor de komende weken", aldus Ulysses-trainer Sander Janssen. "Helaas pakken we geen punten, maar ik heb goede aanknopingspunten gezien voor de komende weken."

Herpinia wint leuke derby van Achilles Reek
Herpinia heeft de aantrekkelijke derby tegen Achilles Reek met 2-3 gewonnen. Herpinia kwam twee keer op achterstand door goals van Bas Linders en Mathijs van de Steen, maar via Joran van Geffen en Ivo van Aalst maakte het twee keer gelijk. In de zeventigste minuut kroonde Van Aalst zich tot matchwinner door de 2-3 binnen te koppen uit een voorzet van Tom van Zuijlen. Volgens Herpinia-trainer Frank Kusters was het op basis van de tweede helft een verdiende overwinning. "In de eerste helft speelden we niet goed en verloren we teveel duels. In de tweede helft lieten we Ivo van Aalst van de spits terugzakken naar het middenveld en daar had Achilles Reek geen antwoord op." Achilles Reek-trainer Marco Benneheij vond dat zijn ploeg met rust al ruimer voor had kunnen staan. "Maar in de tweede helft hebben we op kracht en een tactische wissel van Herpinia verloren. Door blessures konden we niet voldoende reageren. Al met al ben ik zeer tevreden over onze ontwikkeling."

OKSV - SDDL 1-2
SDDL heeft zondag de derby gewonnen van OKSV. Met 1-2 was de ploeg uit Demen te sterk voor de nummer laatst. SDDL wist de 0-1 te scoren via Daan Klievink. Hoewel OKSV nog terugkwam tot 1-1 door Perr Hidding via een corner gingen de drie punten uiteindelijk toch naar Demen. Met een vrije trap scoorde Roy Bens de 1-2. SDDL weet door de overwinning te klimmen naar de vierde plaats. "Gezien het veldspel vond ik het een terechte overwinning", aldus SDDL-trainer Antwan van Rijn. "OKSV kreeg echter aan het einde van de wedstrijd nog wel een goede kans op de gelijkmaker." Die enorme kans liet Jurr Hidding liggen. Hij passeerde de keeper, maar gleed uit toen hij binnen wilde schuiven. "SDDL was de eerste helft sterker, wij de tweede helft. Helaas geen punten voor ons", verklaarde OKSV-trainer Peter van Orsouw na afloop.

DSV - VV Achates 2-3
Met 2-3 ging DSV ten onder tegen VV Achates. Het was een spannende wedstrijd in Sint Anthonis. Na negen minuten kwam DSV op voorsprong via Lars Veldpaus. Weer negen minuten verder was het alweer 1-1. Jorai Matulessy omsprong de verdediging van DSV en maakte zijn eerste voor VV Achates. Na een halfuur spelen lijkt DSV weer op voorsprong te komen. Een penalty, genomen door Jarvi Jansen, werd gemist. Keeper Hein de Jager bracht redding. De eerste helft bleef voor de toeschouwers aantrekkelijk om te kijken. Achates kwam op voorsprong via Taleb Sarkouk maar gaf deze net zo snel weer uit handen. Rio Groot kopte namelijk via een corner de 2-2 binnen. In de tweede helft vielen minder doelpunten. Pas in de 87ste minuut kwam Achates dan op voorsprong door nog een goal van Taleb Sarkouk. Een spannende wedstrijd, maar de drie punten gingen naar Ottersum. Door de overwinning staat Achates vijfde, DSV negende.

Heijen - HBV 1-1
Heijen speelde met 1-1 gelijk tegen HBV. Het gelijkspel zorgde voor het eerste puntje voor Heijen na twee nederlagen. Een belangrijk punt in de strijd tegen degradatie. Kort voor tijd kwam HBV nog met negen man op het veld te staan, geen rode kaarten maar blessures zorgde ervoor dat HBV twee spelers verloor. Het team had al driemaal gewisseld. HBV kon met een overwinning vierde staan, door het gelijkspel moet het tevreden zijn met een achtste plaats. Heijen mag het volgende week opnemen tegen SDDL, dat vierde staat.

SV Milsbeek - SES 2-0
SV Milsbeek heeft voor het eerst deze competitie gewonnen. Met 2-0 werd SES verslagen. Een fikse tegenvaller voor de ploeg uit Langenboom. Het kon met een overwinning zomaar in de top drie komen te staan, nu zien we de ploeg terug op een zevende plek. Milsbeek staat met een puntje minder op een elfde plaats. Volgende week neemt SES het op tegen Achilles Reek dat met drie punten op de tiende plaats staat. SV Milsbeek mag naar Ottersum om te spelen tegen de nummer vijf, VV Achates.

Vierde klasse G:
SIOL - Juliana Mill 0-1
Constantia - Ulysses 4-2
Achilles Reek - Herpinia 2-3
OKSV - SDDL 1-2
DSV - Achates 2-3
Heijen - HBV 1-1
SV Milsbeek - SES 2-0

1. Juliana Mill 3-9
2. Constantia 3-7
3. Herpinia 3-7
4. SDDL 3-6
5. Achates 3-6
6. SIOL 3-4
7. SES 3-4
8. HBV 3-4
9. DSV 3-3
10. Achilles Reek 3-3
11. SV Milsbeek 3-3
12. Ulysses 3-3
13. Heijen 3-1
14. OKSV 3-0

Herpinia - DSV
Juliana Mill - Constantia
SDDL - Heijen
Ulysses - OKSV
Achates - SV Milsbeek
SES - Achilles Reek
HBV - SIOL

Moeizame maar terechte overwinning voor SDDL 1

Bron: Website SDDL

SDDL 1 heeft de 3e wedstrijd van deze competitie winnend afgesloten. Op bezoek bij OKSV werd een 1-2 overwinning behaald. Door dit resultaat blijft SDDL in de bovenste regionen mee draaien. OKSV wacht nog steeds op de eerste punten.

In de 3e wedstrijd stond de 1e derby van het seizoen op het programma. Na 10 jaar wachten was de derby SDDL – OKSV in een officiële competitiewedstrijd weer een feit. Door blessures konden beide teams niet aantreden in hun gewenste opstelling en het leek er in het begin op dat OKSV hier meer last van had. SDDL schoot uit de startblokken en OKSV kon alleen maar verdedigen en tegenhouden. Vooral aan de zijkanten was er veel ruimte en daar maakte SDDL goed gebruik van. De vrije man werd regelmatig gevonden en het was wachten op de 1e goal van Demense zijde. Deze viel na een 20 minuten spelen. Na balverlies aan Overlangelse zijde werd direct met een mooie steekpass Daan Klievink bereikt. Deze was sneller dan zijn tegenstander en vanaf 16 meter schoof hij de bal beheerst in de hoek. De keeper had het nakijken en SDDL pakte een dikverdiende 0-1 voorsprong. Het enigste wat je de Demense ploeg in deze fase kon verwijten is dat de score niet verder werd opgevoerd. Er waren nog wel een paar kansen, maar aan het einde van de 1e helft werd het spel slordiger en bleef de 0-1 stand op het scorebord staan.

Na de rust kwam OKSV beter in de wedstrijd. Ze speelden met veel power en SDDL vergat te voetballen zoals er in de 1e helft wel gebeurde. Daar waar OKSV voor de rust bijna niet bij de Demense goal kwam, lukte dat nu veel beter. De wedstrijd kwam meer in evenwicht en een kwartier na de rust kwam er een fase waar OKSV zich nadrukkelijk liet zien. Het kreeg een paar corners en vrije trappen te nemen en uit één van die corners was het Perr Hidding die van dichtbij kon scoren. Bij deze goal ging de verdediging van SDDL overigens niet geheel vrij uit. Lang kon OKSV niet genieten van de gelijke stand. 2 Minuten later kreeg SDDL een vrije trap op 20 meter van de goal en het was Roy Bens die met wat hulp van de keeper de blauw witte brigade weer op voorsprong zette. OKSV ging hierna op jacht naar de gelijkmaker en vlak voor tijd leek die ook te vallen. Een aanvaller omspeelde de keeper en kon de bal zo in de lege goal schuiven. Maar net toen hij de bal binnen wou schuiven gleed hij weg en werd het geen doelpunt. In het restant van de wedstrijd hield SDDL de rijen gesloten en kon OKSV geen potten meer breken. Derhalve werd er met 1-2 gewonnen en dat betekende dat SDDL allebei de uitwedstrijden wist te winnen tot nu toe en daar mag men tevreden mee zijn.

Na 3 wedstrijden heeft SDDL nu 6 punten en doet het goed mee op de standenlijst. Nadat er vorige week al 2 spelers geblesseerd raakten, was het vandaag Daan Klievink die na een duw in aanraking kwam met de dugout en waarschijnlijk zijn arm heeft gekneusd. Dus dat was een kleine domper op deze wedstrijd. SDDL opende sterk, maar drukte dit onvoldoende uit in de score. Hierna zakte het spelpeil bij SDDL en het liet OKSV weer in de wedstrijd komen. Uiteindelijk mocht SDDL opgelucht ademhalen en werden er weer 3 punten bijgeschreven. Komende zondag is Heijen de tegenstander.

OKSV – SDDL 1-2 (0-1) 20. D. Klievink 0-1, 65. P. Hidding 1-1, 67. R. Bens 1-2.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg