• 2-0 Paul van Lith (Ulysses 1)
  • 3-0 Juul Megens (Ulysses 1)

De Competitieontmoeting Ulysses 1 - OKSV 1 stond om 14:30 uur op het programma.

De wedstrijd Ulysses 1-OKSV 1 eindigde in: 3-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen SV Milsbeek 1 op 22 oktober 2017. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

4G: Herpinia lost Juliana Mill af als koploper, fenomeen Paul van Lith maakt er weer twee

Bron: Kliknieuws.nl

Juliana Mill liep vandaag thuis tegen Constantia (1-2) tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. De mannen uit Wanrooij gaan daardoor in de vierde klasse G na vier speelrondes aan kop samen met Herpinia. De Herpenaren maakten gehakt van DSV: 7-0. Onderin verloor OKSV voor de vierde keer op rij. Ulysses was met 3-0 te sterk.

Juliana Mill - Constantia 1-2
In Mill heeft Constantia voor de derde maal dit seizoen gewonnen. Een spannende wedstrijd met goals van Jelle Staal, Ton Aben en Ruud van Duijnhoven. Deze laatste goal was de 1-2 voor Constantia en werd benut vanaf 11 meter. De penalty was het gevolg van een overtreding van de Millse keeper wat ervoor zorgde dat Juliana met tien man kwam te staan. "Alhoewel het team daarna alles op alles heeft gezet, wisten we niet meer te scoren. We raakten zelfs nog de paal en de lat. Een gelijkspel was terecht geweest naar mijn mening", laat trainer Michiel Jans van Juliana Mill weten.

Herpinia - DSV 7-0
Herpinia won afgelopen zondag met maar liefst 7-0 tegen DSV uit Sint Anthonis. Ondanks het blessureleed zette Herpinia het spel voort van de tweede helft in Reek, een week eerder. Een rare wedstrijd omdat ook DSV best aardig wat kansen kreeg maar niet tot scoren kwam, een pingel miste en strandde op het houtwerk of doelman Johan van Griensven. De gastheren kregen ook vele kansen waaruit zeven gescoord werd: Luuk Rosmalen, Ivo van Aalst (twee), Bjorn Manders (twee), Willem van Ras en Tom van Zuijlen. A-junior Niek Thijssen maakte een mooi debuut in het eerste van Herpinia. Frank Kusters, trainer van de Herpenaren: "Het zat vandaag allemaal mee. Het rendement was hoog. Van de tien kansen gingen er zeven in. DSV had pech dat het een strafschop miste, maar is wel een goed voetballende ploeg. Alleen ze hadden weinig uitgespeelde kansen."

Ulysses - OKSV 3-0
Paul van Lith is nu al een fenomeen dit seizoen. De spits van Ulysses maakte in de eerste vier wedstrijden van dit seizoen al acht goals. Twee maakte hij er vandaag tegen OKSV. Een kwartier voor tijd was hij ook de aangever bij de 3-0 van Juul Megens. "Een goede en terechte overwinning", vertelde Ulysses-trainer Sander Janssen. "Het veldspel moet nog beter, maar ik zie een stijgende lijn. Het was voor ons inderdaad een zespuntenwedstrijd, want dat aantal punten hebben we nu."

SDDL - Heijen 4-2
SDDL draait uitstekend mee met een vierde plek. Heijen werd met 4-2 aan de kant gezet. Met rust stond het 2-1 dankzij Demense goals van Ties Klievink en Frenk Zegers. In de tweede helft waren het opnieuw deze spelers met een doelpunt en dat bleek voldoende voor een driepunter. SDDL-trainer Antwan van Rijn: "We hebben vandaag een terechte overwinning geboekt."

SES - Achilles Reek 0-1
Achilles Reek is door de 0-1 overwinning bij SES geklommen naar de zesde plek. Het was SES dat in de beginfase van de wedstrijd twee grote kansen liet liggen. De bezoekers kregen daarna meer controle over de wedstrijd en kwamen tien minuten voor tijd op voorsprong. Mathijs van der Steen stond op de juiste plek bij een corner en werkte binnen. Marco Benneheij, trainer van Achilles Reek: "In de tweede helft waren wij de bovenliggende partij, al waren er in het eerste kwartier twee gevaarlijke momenten voor ons doel. We verzuimende later in de wedstrijd de trekker over te halen. Toch wel een terechte overwinning in een sportieve wedstrijd tegen een sterk team."

HBV - SIOL 1-1
In Beers zijn vandaag de punten verdeeld. Beide teams wisten eenmaal het net te vinden. Het is voor beide teams het tweede gelijkspel deze competitie en het brengt daarmee beide teams op vijf punten. Toch staat SIOL een plekje hoger door een beter doelsaldo. Voor HBV wist Bart Derks te scoren. De 1-1 voor SIOL kopte Willem de Haan binnen. Kansen kreeg SIOL nog zat, maar 1-1 bleef de stand vandaag.

VV Achates - SV Milsbeek 2-2
Ook in Ottersum was het warm, en dat had voor de derby als gevolg dat de wedstrijd in de tweede helft dood bloedde. Stel je voor, een Tour etappe waarin de Mont Ventoux al in de eerste fase wordt beklommen maar daarna nog zeventig kilometer vlak wacht. Oftewel, de eerste vijftig minuten waren aantrekkelijk, de veertig daarna kon van de zon genoten worden. Voor rust was het aan Milsbeek. Twee goals als resultaat van Nick Derksen. De tweede helft leek al snel voor Achates. Binnen vijf minuten stond het weer 2-2 door goals van Jeroey Lekatompessy en Jelle Hendriks, maar daarna was het gedaan. De herfstwarmte wiegde de teams uit de gemeente Gennep in slaap.