Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2017/2018

SV Milsbeek 1 - OKSV 1
Uitslag: 4-0

22 oktober 2017

Doelpuntenmakers

  • Ali Gencalioglu (SV Milsbeek 1)
  • Ali Gencalioglu (SV Milsbeek 1)
  • Pépé van Hoeve (SV Milsbeek 1)
  • Nick Kersten (SV Milsbeek 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd om 14:30 uur afgetrapt voor de krachtmeting SV Milsbeek 1 - OKSV 1.

De wedstrijd SV Milsbeek 1-OKSV 1 eindigde in: 4-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Herpinia 1 op 29 oktober 2017. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

4G: Constantia alleen aan kop na gelijkspel Herpinia; volgend weekend topper tegen SDDL

Bron: Kliknieuws

Herpinia is door het 1-1 gelijkspel tegen Heijen de koppositie in de vierde klasse G kwijt. Constantia won met 1-2 van DSV en gaat alleen aan kop. SDDL volgt na de 3-1 winst op Juliana Mill op een puntje. Komende zondag staan die ploegen tegenover elkaar in Wanroij.

Herpinia - Heijen 1-1
Herpinia speelde vandaag een slechte wedstrijd tegen Heijen. Het kon de muur maar niet doorbreken en kwam niet verder dan één doelpunt. Luuk Rosmalen scoorde in de 52ste minuut. Slechts tien minuten later was het alweer gelijk, alhoewel volgens Herpinia de 1-1 van Guus Hawinkel in buitenspelpositie werd goedgekeurd. De achttienjarige voetballer bekroonde daarmee zijn basisdebuut. In de slotfase hadden beide ploegen nog kansjes op de zege maar dat zou voor de verliezende ploeg erg zuur geweest zijn. In het doel maakte Jorick Roelofs zijn debuut voor Heijen. En, geloof het of niet, Roelofs is pas 15 jaar oud. Frank Kusters, trainer van Herpinia: "Het was een collectieve offday. Het is wel jammer dat de scheidsrechter eerst een goal van ons goedkeurt en daarna weer afkeurt. In de tweede helft kregen we wel kansen, maar het was moeilijk spelen tegen een team dat met tien man voor de goal ligt. Het zijn dure verliespunten." Herpinia is koploper af en speelt volgende week de derby tegen OKSV. Met het punt stijgt Heijen niet op de ranglijst. Nog steeds staat het op een dertiende plaats. Desalniettemin kan het team met een goed gevoel naar volgende week toeleven. Dan wacht Achates.

DSV - Constantia 1-2
DSV heeft vandaag voor de vierde maal op rij verloren. Vandaag tegen Constantia dat door de overwinning naar de eerste plek klimt. In Sint Anthonis werd het 1-2. De nederlaag brengt DSV op een twaalfde plaats. Volgende week speelt DSV in Milsbeek en Constantia thuis tegen SDDL. Een heel belangrijke wedstrijd, namelijk de twee hoogst geklasseerde teams van de vierde klasse G.

SDDL - Juliana Mill 3-1
Door de 3-1 overwinning van SDDL vandaag op Juliana Mill staat het team nu tweede. SDDL-trainer Antwan van Rijn: "Een mooie overwinning van het collectief. Er stond een sterke verdediging met als uitblinker Roy Bens." Bij SDDL scoorden Björn Rikken, Jeroen Zeegers en Ties Klievink. De Demenaren voetballen de volgende wedstrijd de topper tegen Constantia. Volgende week zondag staat al weken met vette letters in de agenda voor Juliana Mill. Dan wacht de derby tegen SES, dat vandaag wel wist te winnen.

Ulysses - Achilles Reek 2-1
Paul van Lith is voorlopig niet te stoppen. Met zijn negende (kopbal) en tiende treffer (solo en hard schot) van dit seizoen leverde hij een belangrijke bijdrage aan de 2-1 overwinning van Ulysses op Achilles Reek. Rob van der Wijst tekende met een penalty voor de 2-1 eindstand. Sjuul Lagarde kreeg daarvoor een rode kaart en uit de vrije trap die werd gegeven volgde de strafschop. Ulysses-trainer Sander Janssen: "De laatste minuten was het billen knijpen maar ik ben erg blij met dit resultaat. Een gelijkspel was misschien terecht geweest alleen wij zijn vandaag de (gelukkige) winnaars." Marco Benneheij van Achilles Reek (die tijdens de wedstrijd rood kreeg): "Respect voor mijn team hoe ze zich vandaag gepresenteerd hebben. Ik ben trots om trainer van Achilles Reek te zijn."

SES - SIOL 2-0
SIOL kon vandaag geen vuist maken tegen SES. SES won verdiend door twee keer te scoren. Beide treffers waren resultaat van persoonlijke fouten in de verdediging van SIOL. Door de nederlaag vinden we SIOL terug op een tiende plek. SES is geklommen naar plek acht. Volgende week speelt SIOL thuis tegen Ulysses en SES de derby tegen Juliana Mill.

SV Milsbeek - OKSV 4-0
OKSV heeft vandaag voor de vijfde maal op rij verloren. Het is daarmee het enige team in klasse 4G zonder punten. Met 4-0 werden ze afgeserveerd door SV Milsbeek. Door de overwinning klimt Milsbeek naar plek zeven en dat staat gelijk aan het aantal behaalde punten dit jaar. "We kwamen iets tekort vandaag", aldus OKSV-trainer Peter van Orsouw. "We kregen vijf open kansen en daarvan moeten er minimaal twee in. Milsbeek heeft geprofiteerd van onze fouten."

VV Achates - HBV 2-1
VV Achates heeft deze zondag tweemaal gescoord, en dat was vandaag genoeg voor de overwinning. In Ottersum werd het 2-1. Voor Achates scoorde Jelle Hendriks en Jean-Paul ten Haaf beiden voor rust. Voor HBV scoorde Lars Uppelschoten het doelpunt na rust in een slechte tweede helft aan de kant van Achates. Opvallend in de tweede helft was dat de grensrechter van HBV werd weggestuurd. Hij had ongevraagd commentaar op de scheidsrechter. Achates draait door de overwinning bovenin mee. De ploeg uit Ottersum staat vierde op drie punten van Constantia. HBV staat elfde.

Vierde klasse G:
Ulysses - Achilles Reek 2-1
SV Milsbeek - OKSV 4-0
Herpinia - Heijen 1-1
DSV - Constantia 1-2
Achates - HBV 2-1
SES - SIOL 2-0
SDDL - Juliana Mill 3-1

1. Constantia 5-13
2. SDDL 5-12
3. Herpinia 5-11
4. Achates 5-10
5. Juliana Mill 5-9
6. Ulysses 5-9
7. SV Milsbeek 5-7
8. SES 5-7
9. Achilles Reek 5-6
10. SIOL 5-5
11. HBV 5-5
12. DSV 5-3
13. Heijen 5-2
14. OKSV 5-0

Juliana Mill - SES
Milsbeek - DSV
Achilles Reek - HBV
Constantia - SDDL
SIOL - Ulysses
Heijen - Achates
OKSV - Herpinia

Grote overwinning Milsbeek

Bron: Website SV Milsbeek

Alhoewel de 4-0 overwinning veel hoger had moeten uitvallen was Milsbeek uiteraard zeer tevreden met deze 2e overwinning. Gezien het enorme veldoverwicht van Milsbeek was het wel OKSV dat in de 3e minnut een vrije kopkans onbenut. Hierna was het Milsbeek dat de ene na de andere kans om zeep hielp. Eerst was het Freek Kerkhoff die tot tweemaal toe pech had door een goed opgezette aanval met een prima schot net over en langs het doel te schieten. In de 23e minuut opende Ali Genciaoglu de score. In de 25e minuut een vlijmscherp schot van Jelle van Hensbergen dat net voorlangs ging en in de 27e minuut de ideale mogelijkheid voor de doelpuntenmaker die in een 1-1 situatie met de doelman faalde. Toch viel de dikverdiende tweede treffer nog voor de rust. Na een snelle aanval wist Pépé van Hoeve met een prachtige stiftbal de score te verdubbelen. Het grote veldoverwicht kwam mede tot uiting in het aantal van 13 Milsbeekse corners tegenover slechts 1 voor OKSV. De 2e helft was wederom de eerste grote kans voor OKSV maar de spitsen treuzelde te lang en de Milsbeek keeper kon tot tweemaal redding brengen. Dit was ook het enigste gevaarlijke moment voor het doel van Milsbeek. De bevrijdende derde treffer werd in de 60e minuut wederom door Ali Genciaoglu gescoord die op randje buitenspel de doelman kansloos liet. Hierna regende het nogmaals kansen voor Milsbeek doch bij een 4e treffer van Nick Derksen stokte de productie.

Deze overwinning kan een mentale opsteker zjn voor de wel zeer jonge ploeg om a.s. zondag in de thuiswedstrijd tegen DSV de aansluiting met de top te behouden.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg