Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2017/2018

OKSV 1 - DSV 1
Uitslag: 0-1

19 november 2017

Doelpuntenmakers

  • 0-1 Jesper Brans (DSV 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd om 14:30 uur afgetrapt voor de wedstrijd OKSV 1 - DSV 1.

De wedstrijd OKSV 1-DSV 1 eindigde in: 0-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Achilles Reek 1 op 26 november 2017. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

4G: SDDL blijft bovenin meedoen, SIOL wint ruim, DSV klopt OKSV

Bron: Kliknieuws

Constantia en Herpinia kwamen vanwege het slechte veld in Wanroij niet in actie vandaag. SDDL klom door de 0-2 overwinning op HBV naar de tweede plek, maar is volgens trainer Antwan van Rijn geen titelkandidaat. "Nee, we richten ons op een plek bij de eerste vijf."

Van Rijn zag zijn ploeg vandaag slecht spelen, maar wel winnen. Jeroen Zegers kroonde zich tot matchwinner. "Na de voorsprong hebben we niet goed gespeeld, maar we gaan ook weinig weg. We scoorden nog wel, maar de goal van Daan Klievink (woonachtig in Beers) werd geannuleerd omdat we te snel een vrije trap namen."

Juliana Mill - Ulysses 2-0
Jelle Staal en Ruud Relou zorgden met hun doelpunten voor de 2-0 overwinning van Juliana Mill op Ulysses. Sander Janssen, trainer van de Megenaren, vond dat zijn ploeg de eerste helft zwaar onder de maat speelde. "We misten ook een honderd procent kans op de 1-1. In de tweede helft waren we de eerste twintig minuten de bovenliggende partij, maar scoorden we niet. We kregen een groot aantal kansen. Soms ontbrak het aan de eindpass. In de laatste twintig minuten gooiden we alles op alles voor de 1-1 en toen viel de 2-0. Ten opzichte van de tweede helft heb ik voldoende aanknopingspunten gezien."

OKSV - DSV 0-1
DSV heeft wat afstand genomen van de onderste plaatsen door met 0-1 te winnen van OKSV. De ploeg uit Overlangel verloor voor de achtste keer op rij en is nu al degradatiekandidaat nummer 1. "Deze nederlaag was niet nodig", concludeerde OKSV-trainer Peter van Orsouw na afloop. "In de eerste helft waren we gretiger en feller en kregen we een aantal kansen. Aan de andere kant redde onze keeper goed." In de tweede helft zag Van Orsouw zeven minuten voor tijd dat de gasten tot scoren kwamen. "Een vrije trap werd door iedereen gemist en ging er lullig in. Weer liepen we achter de feiten aan. Heel jammer, want we hadden op basis van de eerste helft zeker een punt verdiend."

Achilles Reek - SV Milsbeek 3-2
Het seizoen is nog jong, maar Achilles Reek lijkt nu al verzekerd van handhaving. De mannen van trainer Marco Benneheij doen het goed dit seizoen en staan na de 3-2 overwinning op SV Milsbeek op de zevende plaats. Het duel tegen Milsbeek was spannend voor het publiek. De gasten kwamen in de eerste minuut al op voorsprong, maar door de goal van Rob van der Wijst stond het met rust gelijk. Bas Linders zette de thuisploeg op voorsprong, maar het werd na ruim een uur weer gelijk. Een kwartier voor tijd besliste Noah van Deijne het duel in Reeks voordeel: 3-2.

SIOL - Achates 5-1
SIOL haalde vandaag uit tegen Achates. Met rust stond het nog 1-1. Senol Caluk tekende voor de 1-0 en na een half uur maakte Achates de gelijkmaker. In de tweede helft nam SIOL het initiatief en werd het via Daniel Illic, Djavano Amanupunnjo, Raffie Letemahulu en Ilic 5-1.

Vierde klasse G:
HBV - SDDL 0-1
Juliana Mill - Ulysses 2-0
OKSV - DSV 0-1
Achilles Reek - SV Milsbeek 3-2
Heijen - SES 0-4
SIOL - Achates 5-1
Constantia - Herpinia afgelast

1. Constantia 7-19
2. SDDL 8-18
3. Herpinia 7-17
4. SES 8-16
5. Juliana Mill 8-15
6. Ulysses 8-15
7. Achilles Reek 8-13
8. Achates 8-13
9. SV Milsbeek 8-10
10. SIOL 8-8
11. DSV 8-7
12. HBV 8-5
13. Heijen 8-2
14. OKSV 8-0

Ulysses - SDDL
Achates - Juliana Mill
Achilles Reek - OKSV
DSV - Heijen
SES - HBV
SV Milsbeek - Constantia
Herpinia - SIOL

DSV 1 knokt zich naar overwinning

Bron: Website DSV

Geschreven door: Arie Cornelissen

Overlangel – Eindelijk viel het kwartje de goede kant op. Het hardwerkende DSV maakte het verschil in het laatste kwart van de wedstrijd en beloonde zich met een terechte overwinning (0-1).

De eerste helft was van twee kanten niet best. Rommelig, veel balverlies. DSV kreeg de enige mogelijkheid al aan het begin van de wedstrijd. Een actie van Jesper Brans over de middenas gaf Jochem Koopmans een gelegenheid om uit te halen. Doelman Frank Vos redde. In de 19e minuut kreeg OKSV ook een behoorlijke mogelijkheid. Het bleek de enige dreiging van de staartploeg van de hele match te zijn. DSV had een veldoverwicht, maar de eenvoudigste ballen gingen soms zomaar buiten de lijnen. En waar de mogelijkheden over de grond lagen, kozen de groen-witten te vaak voor – onzuivere- luchtaanvallen. Stijn van den Broek was nog gevaarlijk met het hoofd na een soloactie van Jesper Brans en een voorzet van Lars Veldpaus. Inmiddels was overigens de supporterschare weer op volle oorlogssterkte. Enkels doorgewinterde fans waren per abuis afgereisd naar OverASSELT in plaats van OverLANGEL. Gelukkig voor hen zou het hoogtepunt nog komen.

OKSV moest in de tweede helft steeds vaker overtredingen maken om DSV van het lijf te houden. De grimmigheid nam toe. Lars Velpaus was dichtbij de openingstreffer, maar de uitblinkende keeper Frank Vos ranselde de bal uit de kruising. Aangemoedigd door de supporters én door de sterk meelevende coach Steef Peters maakte de Sinttunnisse ploeg de jacht op het zo vurig gehoopte doelpunt. Een pegel van de goed ingevallen Rik Groot ging naast. Direct daarna vloog alles wat groen-wit was al omhoog. De als vanouds buffelende Stijn van den Broek verlengde op Lars Veldpaus. Zijn strakke voorzet had Jarvi Jansen voor het inschieten, maar de bal vloog over. ‘Oooeoehh’, was langs te kant te horen. Iedereen gunde de knokkende ploeg het tikkeltje geluk wat nodig was. Invaller Rio Groot kwam in de 71ste minuut een teenlengte tekort. Twee minuten later werd linksback Sjors Cornelissen ogenschijnlijk neergehaald. ‘Penalty, penalty!!’. De scheids wuifde het weg. Dan de 83ste minuut. Scrimmage voor de goal na vrije trap van Jesper Brans. Het schot dat volgde werd gesmoord. Drie minuten later. Opnieuw een vrije trap. Jesper Brans krulde de bal vanaf de linkerkant met rechts in de ‘box’. Met overgave vlogen enkele DSV-ers erin. Iedereen miste, inclusief de keeper, waardoor de bal net naast de paal binnen viel. Wát een ontknoping! DSV won zwaarbevochten maar verdiend. Dolgelukkig vielen de spelers elkaar om de hals. En de DSV-supporters? Die gingen ook weer eens lachend naar huis.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg